Vegyes sittszállítás Szent Lőrinc-telep, XVIII. kerület

Olcsó konténeres sittszállítás Szent Lőrinc-telep, 18. kerület vonzáskörzetében konténer rendelés, akár 1 órán belül 06-30-944-3839!

Sittszállítás Szent Lőrinc-telep, 18. kerület telefonszám: 06 30 944-3839 (reggel hét és este nyolc óra között, minden nap)

konténeres Szent Lőrinc-telep, 18. kerület

Pénztárcabarát konténeres sittszállítás Szent Lőrinc-telep, 18. kerület területén rögtön tudunk indulni, akár ünnepnapon is, gyakorlatilag bármilyen méretű konténert kérhet: 06 30 944-3839!

Ezért hívjon minket a konténeres sitt elszállításához:

 1. Szolgáltatásainkat rejtett költségek nélkül nyújtjuk, nem kell tartania borsos munkadíjtól!
 2. Szinte bármikor hívhat minket, reggel 6-tól este 10-ig, konténeres hulladékszállítás munkaszüneti napon is!
 3. Nem kell válogatnia a szemetet, pakolhatja a konténerbe ömlesztve is!
 4. A konténert akár 1 órán belül ki tudjuk szállítani!
 5. Több évtizedes tapasztalatunk van, részletesen ismerjük ügyfeleink kívánságait!
 6. Nem szeretnénk Önön meggazdagodni, az a célunk, ha boldog lenne, és ajánlana minket a barátainak is!

Pénztárcabarát konténeres hulladékszállítás Szent Lőrinc-telep, 18. kerület környékén 100%-os ügyfél-elégedettséggel. Szent Lőrinc-telep, 18. kerület területén akár 1 órán belül megjelenünk az üres konténerrel, vagy hogy elszállítsuk a megrakott konténert. Hívjon minket, ha tisztességes partnerre van szüksége, és ha nem mindegy Önnek, hogy kit enged be a telkére 06-30-944-3839!
Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!

konténer rendelés telefonszám Szent Lőrinc-telep, 18. kerület

Sokszor feltett kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kevés lesz. Még egy konténer rendelése indokolatlanul teszi költségesebbé a konténeres sittszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.
 2. Milyen típusú hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, részletes felvilágosítást a konténer forródróton kaphat: (30)-944 3839.
 3. Keverve is lehet rakni a különböző sittet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja a konténerek tartalmát.
 4. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert rakodás céljából? A konténer a rendelést követően akár 1 hétig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
 5. Munkaszüneti napon is lehet rendelni konténert? Igen, Szent Lőrinc-telep, 18. kerület régiójában hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 18 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan rendelkezésre áll.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
 7. Minimális mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
 8. Saját teherautón is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink bevételezik az Ön által behozott hulladékot is.

Olcsó konténeres sittszállítás Szent Lőrinc-telep, 18. kerület övezetében hétvégén is, a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténerig elérhető: (30)-944 3839!

Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Konkrét ajánlatkérés, illetve rendelés esetén kérjük, minden esetben kérjen egyedi igényeire szabott árajánlatot telefonon vagy e-mailben központi ügyfélszolgálatunktól!

konténer rendelés hétvégén Szent Lőrinc-telep, 18. kerület

Ipari hulladék elvitele Szent Lőrinc-telep, 18. kerület környékéről – hulladékudvar

Konténer bérlés Szent Lőrinc-telep, 18. kerület, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer Szent Lőrinc-telep, 18. kerület +36 30 90 30 300.

Éves szinten hozzávetőleg 150 ezer tonna szemetet (pl. műanyag hulladék, építési hulladék) befogadó, válogató és továbbító hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, személyesen is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például utánfutón.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen megközelíthető szemétlerakónkban.

A hulladékválogató hely nyitvatartása:

Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy sittlerakónkba csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására Szent Lőrinc-telep, 18. kerület vonzáskörzetében?

 1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténeres autóval és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket elégedett ügyfeleinek köszönheti, mivel eleinte mindössze egyetlen konténeres járművünk és 5 konténerünk volt).
 2. A szemetes konténer megrendelését követő rövid időn belül, de maximum 24 óra alatt kivisszük a megrendelt konténert.
 3. A szemetes konténer a szemét rakodása céljából akár 7 napig extra költségek nélkül Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített építési konténerbe kell pakolnia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Online felületünkön pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Szent Lőrinc-telep, 18. kerület egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha többször rendel tőlünk szemetes konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
konténeres hulladékszállítás Szent Lőrinc-telep, 18. kerület

Néhány gyakorlati tanács a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 • Ha a konténert a kerítésén belülre kéri, akkor a hulladékokhoz minél közelebbre tervezze a helyét a hulladék minimális mozgatás végett. A bejárati kapu méretét javasoljuk egyeztetni az ügyfélszolgálatunkkal annak biztosítása érdekében, hogy a konténerszállító autó garantáltan be tudjon jutni a telekre.
 • Noha védőhálót teszünk a konténer tetejére szállításkor, ha szóródásra hajlamos anyagokat is pakol a konténerbe, akkor azokat lehetőleg a konténer aljára helyezze.
 • Elektronikus adatbázisunkban vezetjük a konténeres sittszállítással kapcsolatos összes információt, de ha hamarabb rakja tele a konténert, kérjük, előtte 1 nappal telefonáljon az ügyfélszolgálatos munkatársunknak a korábbi elszállítási időpont miatt.
 • Ha Önnek nincs ideje vagy módja a konténer rakodására, akkor garantáljuk a szükséges munkaerőt, és levesszük a válláról a fizikai munka terhét.
 • A konténerek között akad zárható és lenyitható fajtájú is, ami könnyebbé teheti a sitt pakolását. Ezekről a lehetőségekről kérjük, kérjen információt az ügyfélszolgálatunkon: 06-30-944-3839.
 • Megnyugtató információ Önre nézve is, hogy a vállalkozásunk birtokában lévő begyűjtési engedély lehetővé teszi hulladék befogadási nyilatkozat kiadását, amelynek révén szavatoljuk, hogy a sitt nem kerül illegális helyre.
 • Nehezen hozzáférhető helyeken, vagy kevesebb hulladék esetén a zsákos sittszállítás lehet érdekes, amellyel zsákonként külön pakolva lehetséges a különféle fajtájú és típusú hulladék elszállítása.
 • Ha nagy tömegű hulladékot rak a zsákokba, akkor nem szabad teljesen megtölteni őket, ellenkező esetben nem lehet vinni és szállítani őket.
 • Ha tekintélyes mennyiségű zsákot kell felrakni az autóra, vagy magasabb szintekről, alagsorból kell kihordani a zsákokat, akkor a bepakolás díja a helyszíni adottságoknak megfelelő egyezségen alapul.

>Pénztárcabarát konténeres sittszállítás!

Akár 1 órán belüli konténeres sittszállítás Szent Lőrinc-telep, 18. kerület régiójában konténer rendelés 06 30 944-3839!

Hulladékkezelő telephely a Régiakadémiatelepen lévő szeméttelepünkön és konténeres sittszállítás Szent Lőrinc-telep, 18. kerület

XVII. kerületi sittlerakónk hulladékgazdálkodási jogosultsággal bír, a nálunk lerakodott vegyes hulladékból külön válogatjuk a sittet és a különböző összetételű pl. papír szemetet.

Csapatunk rendelkezésre áll a +36 30 944 3839 számon. Ha webhelyünket mobiltelefonon olvassa, akkor a lenti fotóra koppintva rögtön hívhat is minket.

 lakossági hulladékudvar telefonszám Szent Lőrinc-telep, 18. kerület

Korszerű hulladékválogató berendezésünk révén szelektált sittet és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba szállítmányozzuk. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot újrahasznosító telepekre fuvarozzuk.

A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló üzemekbe fuvarozzuk.

A lomtalanításból származó hulladékot, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a szemétlerakónkba visszük, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosítással foglalkozó üzembe fuvarozzuk.

Szeméttelepünk célja, hogy a szakképzett munkatársaink révén működtetett központunkban a lakosságtól érkező hulladékokat szétválogassa, és a megfelelő pontokra szállítsa. Jelentős szerepünk van a hulladékok hasznosítási arányának javításában.

Hulladékszállító kamion megtöltése:

Mit fogadunk be a szemétlerakónkban Szent Lőrinc-telep, 18. kerület övezetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet sajnos nem tudunk befogadni!

Fahulladék átvétele: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

Építkezésből származó hulladékok: pl. sitt, hungarocell hulladék elfuvarozása, építési konténert is igényelhet tőlünk Szent Lőrinc-telep, 18. kerület környékén!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Szent Lőrinc-telep, 18. kerület vonzáskörzetében. Ha Önnél a lakásban, a pincében összegyűltek a lomok, a szemét, ócska bútorok, zöldhulladék stb., elfogadható összegért vállaljuk ezek elszállítását Szent Lőrinc-telep, 18. kerület környékén, vagy behozhatja saját maga is a lakossági hulladéklerakónkba.

Papírhulladék elszállítása: újságok, könyvek, hullámpapír, kartondoboz

Műanyag hulladék elszállítása: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, fóliák

Építési konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia

Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Zöldhulladék elszállítás Szent Lőrinc-telep, 18. kerület régiójából – hulladékválogató

Konténer bérlés, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer Szent Lőrinc-telep, 18. kerület +36 30 90 30 300.

Évente mintegy 150 ezer tonna szemetet (pl. papírhulladék, fahulladék) befogadó, feldolgozó és továbbító szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például kisteherautón.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen megközelíthető szemétlerakónkban.

A hulladékválogató hely nyitvatartása:

Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy sittlerakónkba kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

ÚJDONSÁG!

Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyával fizetve!

konténer fizetés kártyával

A konténer díját bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Nem kell előre készpénzt felvennie, így időt takarít meg!

lakossági hulladékudvar Szent Lőrinc-telep, 18. kerület

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

 1. A honlap készítésének idején 15 konténeres autóval és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő megrendelőinek köszönheti, mivel eleinte mindössze egyetlen konténeres autónk és 5 szemetes konténerünk volt).
 2. A tároló konténer megrendelését követő néhány órán belül, de legfeljebb 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt szemetes konténert.
 3. A konténer a szemét rakodása végett akár 7 napig felár nélkül Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített konténerbe kell pakolnia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Elektronikus adatbázisunkban pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Szent Lőrinc-telep, 18. kerület egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha több alkalommal rendel tőlünk építési konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
építési törmelék elszállítása Szent Lőrinc-telep, 18. kerület

A legjobb árú lomelszállítás Szent Lőrinc-telep, 18. kerület körzetében?

Ha a hulladék elszállításának összegét is meg szeretné takarítani, akkor elszállíthatja a Budapest központi sittlerakónkba is az összerakott szemetet.

A törmelékek fuvarozása területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A hulladékszállítás területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

A sittszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szállítás. Amint befejezte a rakodást, értesíthet minket, és máris indul a konténeres kocsink.

Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen szemét elszállításáról lenne szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres lomelszállítást ajánlott-e igényelni.

konténeres kocsi bérlés Szent Lőrinc-telep, 18. kerület

Áraink

A törmelék elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Szemétlerakási díj

Milyen méretű konténerre van szükség a lomok elvitetéséhez?

Sokszor előfordul, hogy megrendelőink nem jól számolják ki az elszállítandó sitt mennyiségét. Emiatt orientáljuk őket abba az irányba, hogy a biztonság kedvéért inkább egy kicsit nagyobb szemetes konténert igényeljenek.

Az építési konténerek változó befogadóképességűek, gyakorlatilag teljesen az igényeihez szabott méretű építési konténert szállítunk ki. A lomok telerakása lenyitható konténer esetén lényegesen praktikusabb, mivel könnyebb behordani a szemetet.

konténer méretek Szent Lőrinc-telep, 18. kerület

Gyakori kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kicsinek bizonyul. Az újabb konténer rendelése szükségtelenül teszi költségesebbé a konténeres szállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre becsülte.
 2. Milyen jellegű hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, részletes tájékoztatást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: (30)-944 3839.
 3. Vegyesen is szabad pakolni a különböző szemetet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja ezeket az anyagokat.
 4. Mennyi ideig maradhat a konténer rakodás céljából? A konténer rendelés után előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
 5. Ünnepnapon is lehet rendelni konténert? Igen, Szent Lőrinc-telep, 18. kerület régiójában ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan igénybe vehető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
 7. Kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
 8. Saját autóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, kollégáink fogadják az Ön által átadott hulladékot is.

Megfizethető konténeres hulladékszállítás akár szombaton is szeméttelepünkre Budapesten, hulladék elvitel szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: 06 30 944-3839!