Szemétszállítás Újpéteritelep

Szemétszállítás Újpéteritelep egész területén és vonzáskörzetében

Konténer lerakását is elvégezzük (06 30 944 3839), ahol nehézségekbe ütközik a területfoglalási engedély megszerzése, ott a zsákos szemétszállítás lebonyolítását javasoljuk.

Ha a következő fényképre kattint, valamennyi szolgáltatásunkról olvashat:

sittszállítás

Milyen módon lehet pénzt spórolni a szemét elszállíttatásakor?

Amennyiben a szemét fuvarozásának díját szeretné megspórolni, akkor ne bízza másra a fuvarozást, hanem szervezze meg a szemét 17. kerületi hulladékfeldolgozó telephelyünkre való beszállítását.

A szemétszállítás területén Budapest környékén az egyik legolcsóbb szolgáltató vagyunk.

A szemétszállításban mintegy 25 éves tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

Az elszállítandó szemét lehet kommunális szemét, tégla, beton, vagy bármilyen más jellegű hulladék.

A szemét elszállításának talán leggazdaságosabb eszköze a konténerrel történő szemétszállítás.

Miután tárcsázta az ügyfélszolgálatunkat, és közli, hogy milyen típusú szemét elszállításáról van szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást érdemes-e választania.

szemétszállítás Újpéteritelep
Milyen méretű konténert ajánlott kérni?

Sokszor fordul elő, hogy ügyfeleink nem jól mérik fel az elszállítandó szemét mennyiségét. A hátrányos következményeket nehéz kiküszöbölni ilyen esetben, mert többször előfordul, hogy utólagosan zsákos szemétszállítást kell igényelniük, vagy plusz konténert kell pótlólagosan kérniük.

Emiatt szoktuk azt javasolni, hogy a biztonság kedvéért inkább egy kicsit nagyobb űrtartalmú konténert kérjenek a vevőink.

Kínálatunkban vannak különféle méretűek, gyakorlatilag teljesen az igényeihez szabott méretű konténert tudunk szállítani.

Melyik időpontban okos döntés igényelni a szemétszállító konténert?

Minden esetben azt szoktuk javasolni, hogy akkor rendeljenek konténert, amikor már tudják, hogy mikor tudják elkezdeni a szemét rakodását.

Mérlegelheti azt is, hogy a rendelés időpontja után ne kelljen több bontási munkát végezni a családi ház rekonstrukcióját követően, mert ezzel értelemszerűen nő az eltakarítandó szemét mennyisége.

Kérje időben a területfoglalási engedélyt, hogy el tudja vitetni a szemetet, és befejezhesse a lakás átalakítását.

A konténer akár egy hétig felár nélkül maradhat Önnél.

Ha jelzi, hogy telepakolta a konténert, és elszállíthatjuk Öntől, akkor általában a bejelentés napján, de 95%-ban az azt követő munkanapon el tudjuk vinni, felszabadítva Önnek az elfoglalt helyet.

Zsákos vagy konténeres szemétszállítást érdemes választani Újpéteritelep területén?

Szinte biztosan olcsóbb a hulladék konténeres elszállítása, a zsákos szemétszállítás okos döntés lehet olyan esetekben, amikor nehezebben hozzáférhető helyekről számolja fel a szemetet, vagy bonyodalmakba ütközik a konténer megrakodása.

Mennyiségi szempontból az a tapasztalatunk, hogy 30-35 zsáknyi szemét tesz ki 1 m3-t. Ezt alapul véve tehát pl. egy 5 m3-es konténer 150 szemeteszsáknak felel meg. Ezt jó, ha figyelembe veszi a szemétszállítás költségeinek kalkulációja szempontjából.

Hol végzünk szemétszállítást Újpéteritelep területén?

Újpéteritelep teljes területén behajthatunk mindenhová, bárhonnan hívhat minket.

Ezen túlmenően a kelet pest megyei városokban, preferáltan az M0 autóút vonalában elhelyezkedő településeken vállalunk szemétszállítást.

Újpéteritelep területén kívül még az alábbi régióban vállalunk kedvezményes szemétszállítást:

Valamennyi budapesti kerületben és Budapest régiójában.

szemétszállítás Újpéteritelep

Miért érdemes minket hívnia?

 1. E cikk írásának időpontjában 15 konténeres autóval és több mint 500 konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett megrendelőinek köszönheti, mert eleinte csupán egyetlen konténeres autónk és 5 konténerünk volt).
 2. A konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de legfeljebb 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt konténert.
 3. A konténer a szemét pakolása végett akár 1 hétig is extra költségek nélkül Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített konténerbe kell pakolnia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Számítógépes rendszerünkkel pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. Újpéteritelep egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha több alkalommal kér tőlünk konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!

A szemétszállításon kívül az alábbi szolgáltatásokat veheti még igénybe nálunk:

 • Gépi földmunka Újpéteritelep
 • Bobcat kölcsönzés Újpéteritelep
 • Termőföld szállítása Újpéteritelep
 • Sóder-homok szállítása Újpéteritelep

Szemétszállítás Újpéteritelep területén, kedvező áron, akár azonnal, szombaton is 06 30 944 3839.