Szemétszállítás Újhegy

Szemétszállítás Újhegy területén és környékén

Konténer kiszállítását is vállaljuk (06 30 944 3839), ahol nem könnyű a területfoglalási engedély megszerzése, ott a zsákos szemétszállítás ajánlott.

Kérjük, kattintson az alábbi fotóra, és olvasson bővebben a további szolgáltatásainkról is:

sittszállítás

Hogyan tudok pénzt megtakarítani a szemét elszállíttatásakor?

Amennyiben a szemét szállításának díját szeretné megspórolni, akkor saját maga is megoldhatja annak hulladékfeldolgozónkba történő beszállítását.

A szemétszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A szemétszállítás területén mintegy 25 éves tapasztalattal bírunk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

Az elszállítandó szemét lehet háztartási szemét, építkezési sitt, egyéb hulladék.

A szemét elfuvaroztatásának egyik leggazdaságosabb eszköze a konténerrel történő szemétszállítás.

Miután tárcsázta az ügyfélszolgálatunkat, és közli, hogy milyen típusú szemét elszállításáról van szó, akkor tőle tanácsot kérhet, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást javasolt választania.

szemétszállítás újhegy
Mekkora konténert rendeljek?

Sokszor fordul elő, hogy tisztelt vevőink nem jól mérik fel az elszállítandó szemét mennyiségét. A hátrányos következményeket nehéz kiküszöbölni ilyen esetben, mert ilyenkor gyakran megtörténik, hogy utólagosan zsákos szemétszállítást kell kérniük, vagy még egy konténert kell kiegészítésképpen rendelniük.

Ez a fő oka annak, hogy biztos, ami biztos inkább egy kicsit nagyobb űrtartalmú konténert kérjenek a megrendelők.

A konténerek között vannak különféle méretűek, gyakorlatilag teljesen az igényeihez igazított konténert tudunk biztosítani.

Melyik időpontban ajánljuk igényelni a szemétszállító konténert?

Azt ajánljuk ügyfeleinknek, hogy akkor rendeljenek konténert, amikor már tudják, hogy mikor kezdik meg a szemét hordását.

Az is fontos szempont, hogy az igénylést követően ne legyen szükség további rombolásra pl. lakásfelújításkor, mert természetszerűleg növekszik az elhordandó szemét mennyisége.

Fontos lehet időben igényelni a területfoglalási engedélyt, hogy el tudja vitetni a szemetet, és befejezhesse a lakás átalakítását.

A konténer akár egy hétig felár nélkül maradhat Önnél.

Ha jelzi, hogy tele lett az Önhöz szállított konténer, és elvihetjük, akkor általában a bejelentés napján, de az esetek túlnyomó részében másnap el tudjuk vinni, így helyreáll a rend az Ön portáján is.

Zsákos vagy konténeres szemétszállítást válasszak Újhegy területén?

Szinte biztosan kevésbé költséges a hulladék konténeres elszállítása, a zsákos szemétszállítás praktikus lehet bizonyos esetekben, amikor szűkös helyekről távolítja el a szemetet, vagy nehézkes a konténer megrakodása.

Mennyiségi szempontból az a tapasztalatunk, hogy 30-35 zsáknyi szemét tesz ki 1 m3-t. Ennek alapján pl. egy 5 m3-es konténer 150 szemeteszsáknak felel meg. Ezt jó, ha figyelembe veszi a szemétszállítás díjának kiszámítása szempontjából.

Merre végzünk szemétszállítást Újhegy területén?

Újhegy teljes területén behajthatunk mindenhová, bárhonnan hívhat minket.

Ezen kívül a kelet pest megyei városokban, preferáltan az M0 autóút vonalában elhelyezkedő településeken vállalunk szemétszállítást.

Újhegy területén kívül a teljesség igénye nélkül az alábbi régióban vállalunk kedvezményes szemétszállítást:

Az összes budapesti kerületben és Budapest régiójában.

szemétszállítás Újhegy

Miért javasoljuk, hogy a mi szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 1. A weboldal írásának idején 15 konténeres autóval és több mint 500 konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett ügyfeleinek köszönheti, mert eleinte mindössze egyetlen konténeres járművünk és 5 konténerünk volt).
 2. A konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de maximum 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt konténert.
 3. A konténer a szemét rakodása céljából akár 1 hétig is díjtalanul Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített konténerbe kell raknia. Tekintve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Számítógépes rendszerünkkel percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Újhegy egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha többször kér tőlünk konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!

Alaptevékenységünkön kívül az alábbi szolgáltatásokat veheti még igénybe nálunk:

 • Gépi földmunka Újhegy
 • Bobcat kölcsönzés Újhegy
 • Termőföld szállítása Újhegy
 • Sóder-homok szállítása Újhegy

Szemétszállítás Újhegy vonzáskörzetében, kedvező áron, a legtöbb esetben azonnali indulással, szombaton is 06 30 944 3839.