Szemétszállítás Szent Lőrinc-telep

Szemétszállítás Szent Lőrinc-telep egész területén és övezetében

Konténer lerakását is elvégezzük (06 30 944 3839), ahol nehézségekbe ütközik a területfoglalási engedély megszerzése, ott a zsákos szemétszállítás ajánlott.

Az alábbi képre kattintva megtekintheti az összes szolgáltatásunkat:

Szerviz-Transz Kft

Milyen módon lehet pénzt megtakarítani a szemét elszállíttatásakor?

Feltételezve, hogy a szemét fuvarozásának díját szeretné megtakarítani, akkor behozhatja a telephelyünkre is az összepakolt zsákokat.

A szemétszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb szolgáltató vagyunk.

A szemétszállítás területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, bízza ránk a munka nagy részét!

Az elszállítandó szemét lehet otthoni szemét, tégla, beton, vagy bármilyen más jellegű hulladék.

A szemét elvitetésének talán legköltségtakarékosabb módja a konténeres szemétszállítás.

Miután tárcsázta az ügyfélszolgálatunkat, és elmondja, hogy milyen típusú szemét elszállításáról lenne szó, akkor tőle tanácsot kérhet, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást javasolt választania.

zsákos szemétszállítás Szent Lőrinc-telep
Milyen méretű konténert ajánlott kérni?

Sokszor fordul elő, hogy a hozzánk fordulók nem jól mérik fel az elszállítandó szemét volumenét. Ilyenkor lesz az olcsóbb szemétszállításból drágább, mert nem ritkán történik meg az, hogy utólagosan zsákos szemétszállítást kell igényelniük, vagy még egy konténert kell kiegészítésképpen kérniük.

Ez a fő oka annak, hogy a biztonság kedvéért inkább egy kicsit nagyobb konténert rendeljek a vevőink.

A konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, szinte tökéletesen az igényeihez szabott méretű konténert tudunk kivinni.

Melyik időpontban ajánljuk megrendelni a szemétszállító konténert?

Azt szoktuk mondani, hogy akkor telefonáljanak csak, amikor már biztosak benne, hogy mikor fogják kezdeni a szemét hordását.

Nem elhanyagolandó, hogy a konténer telehordása után ne legyen szükség további rombolásra mondjuk egy társasház átalakítása után, mert ezzel értelemszerűen nő az elvitetendő szemét mennyisége.

Folyamodjon jó előre a területfoglalási engedélyért, hogy ne álljon a szemét a közterületen, és pontot tehessen a lakásfelújításra.

A konténer akár egy hétig díjtalanul maradhat Önnél.

Bejelentését követően, hogy telepakolta a konténert, és elvihetjük, akkor általában még aznap, de 95%-ban az azt követő munkanapon el tudjuk vinni, így helyreáll a rend az Ön portáján is.

Zsákos vagy konténeres szemétszállítást válasszak Szent Lőrinc-telep területén?

Szinte biztosan kevésbé költséges a szemét konténeres elszállítása, a zsákos szemétszállítás okos döntés lehet bizonyos esetekben, amikor szűkös helyekről számolja fel a szemetet, vagy nehézkes a konténer pakolása.

Mennyiségi szempontból az a tapasztalatunk, hogy 30-35 zsáknyi szemét tesz ki 1 m3-t. Ezt alapul véve tehát pl. egy 5 m3-es konténer 150 szemeteszsáknak felel meg. Ajánlott ennek szem előtt tartása a szemétszállítás költségeinek kalkulációja szempontjából.

Hol vállalunk szemétszállítást Szent Lőrinc-telep területén?

Szent Lőrinc-telep teljes területén rendelkezünk behajtási engedéllyel, bárhonnan hívhat minket.

Ezen túlmenően a kelet pest megyei településeken, preferáltan az M0 autóút vonalában elhelyezkedő településeken vállalunk szemétszállítást.

Szent Lőrinc-telep területén kívül a teljesség igénye nélkül az alábbi régióban vállalunk olcsó szemétszállítást:

Minden budapesti kerületben és Budapest régiójában.

olcsó szemétszállítás Szent Lőrinc-telep

Mi indokolja, hogy minket hívjon?

 1. A weboldal írásának idején 15 konténeres autóval és több mint 500 konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket elégedett megrendelőinek köszönheti, mivel kezdetben csupán egyetlen konténeres autónk és 5 konténerünk volt).
 2. A konténer megrendelését követő néhány órán belül, de legfeljebb 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt konténert.
 3. A konténer a szemét rakodása végett akár 1 hétig is felár nélkül Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített konténerbe kell raknia. Tekintve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Online felületünkön percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. Szent Lőrinc-telep egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha rendszeresen kér tőlünk konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!

Alaptevékenységünkön kívül az alábbi szolgáltatásokat veheti még igénybe nálunk:

 • Gépi földmunka Szent Lőrinc-telep
 • Bobcat kölcsönzés Szent Lőrinc-telep
 • Termőföld szállítása Szent Lőrinc-telep
 • Sóder-homok szállítása Szent Lőrinc-telep

Szemétszállítás Szent Lőrinc-telep vonzáskörzetében, akciósan, a legtöbb esetben azonnali indulással, ünnepnapon is 06 30 944 3839.