Szemétszállítás Szent Imre-kertváros

Szemétszállítás Szent Imre-kertváros területén és környékén

Konténer elhelyezését is elvégezzük (06 30 944 3839), ahol nehézkes a területfoglalási engedély megszerzése, ott a zsákos szemétszállítás a legpraktikusabb megoldás.

Kérjük, kattintson az alábbi fotóra, és olvasson bővebben a további szolgáltatásainkról is:

konténerszállítás

Milyen módon tudok pénzt megtakarítani a szemét elszállíttatásakor?

Amennyiben a szemét fuvarozásának díját szeretné megspórolni, akkor behozhatja a telephelyünkre is az összepakolt zsákokat.

A szemétszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb szolgáltató vagyunk.

A szemétszállítás területén mintegy 25 éves tapasztalattal bírunk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

Az elszállítandó szemét lehet háztartási szemét, tégla, beton, egyéb hulladék.

A szemét elfuvaroztatásának egyik legolcsóbb módja a konténerszállítás.

Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és közli, hogy milyen szemét elszállításáról lenne szó, akkor ő szaktanáccsal látja el, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást érdemes-e választania.

ünnepi szemétszállítás Szent Imre-kertváros
Milyen méretű konténert ajánlott kérni?

Sokszor fordul elő, hogy megrendelőink nem jól mérik fel az elszállítandó szemét mennyiségét. Ilyenkor lesz az olcsóbb szemétszállításból drágább, mert ilyenkor gyakran megtörténik, hogy utólagosan zsákos szemétszállítást kell kérniük, vagy újabb konténert kell kiegészítésképpen rendelniük.

Legfőképpen ezért ajánljuk azt, hogy biztos, ami biztos inkább egy kicsit tágasabb konténerrel számoljanak a megrendelők.

Kínálatunkban vannak különféle méretűek, gyakorlatilag teljesen az igényeihez szabott méretű konténert tudunk biztosítani.

Mikor javasolt megrendelni a szemétszállító konténert?

Azt ajánljuk ügyfeleinknek, hogy akkor telefonáljanak csak, amikor már tudják, hogy mikor kezdik meg a szemét pakolását.

Ne tévessze szem elől azt a gyakorlati tényt sem, hogy az igénylést követően ne legyen szükség további rombolásra mondjuk egy társasház átalakítása után, mert ezzel értelemszerűen nő az eltakarítandó szemét mennyisége.

Folyamodjon jó előre a területfoglalási engedélyért, hogy ne álljon a szemét a közterületen, és befejezhesse a lakás átalakítását.

A konténer akár egy hétig díjtalanul maradhat Önnél.

Bejelentését követően, hogy telepakolta a konténert, és telephelyünkre fuvarozhatjuk, akkor általában még aznap, de az esetek túlnyomó részében másnap el tudjuk vinni, így helyreáll a rend az Ön portáján is.

Zsákos vagy konténeres szemétszállítást érdemes választani Szent Imre-kertváros területén?

Szinte biztosan kevésbé költséges a szemét konténeres elszállítása, a zsákos szemétszállítás okos döntés lehet bizonyos esetekben, amikor nehezebben hozzáférhető helyekről távolítja el a szemetet, vagy bonyodalmakba ütközik a konténer megrakodása.

Eddigi tapasztalataink szerint a dolog úgy áll, hogy 30-35 zsáknyi szemét tesz ki 1 m3-t. Ennek alapján pl. egy 5 m3-es konténer 150 szemeteszsáknak felel meg. Ezt jó, ha figyelembe veszi a szemétszállítás árának kalkulációja szempontjából.

Hol végzünk szemétszállítást Szent Imre-kertváros területén?

Szent Imre-kertváros teljes területén behajthatunk mindenhová, akárhol kérheti szolgáltatásainkat.

Ezen túlmenően a kelet pest megyei városokban, előnyben részesítve a nullás mentén elhelyezkedő településeken vállalunk szemétszállítást.

Szent Imre-kertváros területén kívül még az alábbi régióban vállalunk olcsó szemétszállítást:

Az összes budapesti kerületben és Budapest régiójában.

szelektív szemétszállítás Szent Imre-kertváros

Miért érdemes minket hívnia?

 1. A weboldal írásának időpontjában 15 konténeres autóval és több mint 500 konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket elégedett vevőinek köszönheti, mert kezdetben csak egyetlen konténeres járművünk és 5 konténerünk volt).
 2. A konténer megrendelését követő rövid időn belül, de legfeljebb 24 óra alatt kivisszük a megrendelt konténert.
 3. A konténer a szemét pakolása érdekében akár 1 hétig is felár nélkül Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön konténerbe kell raknia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Online felületünkön percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. Szent Imre-kertváros egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha rendszeresen rendel tőlünk konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!

A szemétszállításon kívül az alábbi szolgáltatásokat veheti még igénybe nálunk:

 • Gépi földmunka Szent Imre-kertváros
 • Bobcat kölcsönzés Szent Imre-kertváros
 • Termőföld szállítása Szent Imre-kertváros
 • Sóder-homok szállítása Szent Imre-kertváros

Szemétszállítás Szent Imre-kertváros vonzáskörzetében, kedvező áron, a legtöbb esetben azonnali indulással, szombaton is 06 30 944 3839.