Szemétszállítás Szemeretelep

Szemétszállítás Szemeretelep területén és vonzáskörzetében

Konténer elhelyezését is elvégezzük (06 30 944 3839), ahol nehézkes a területfoglalási engedély megszerzése, ott a zsákos szemétszállítás lebonyolítását javasoljuk.

Ha a következő fényképre kattint, valamennyi szolgáltatásunkról olvashat:

sittszállítás

Hogyan lehet pénzt megtakarítani a szemét elszállíttatásakor?

Ha a szemét elvitetésének költségét szeretné megtakarítani, akkor saját maga is megoldhatja annak hulladékfeldolgozónkba történő beszállítását.

A szemétszállítás területén Budapest környékén az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

A szemétszállításban több évtizedes tapasztalattal bírunk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

Az elszállítandó szemét lehet háztartási szemét, tégla, beton, vagy bármilyen más jellegű hulladék.

A szemét elszállításának egyik leggazdaságosabb eszköze a konténerszállítás.

Miután tárcsázta az ügyfélszolgálatunkat, és elmondja, hogy milyen jellegű szemét elszállításáról van szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást ajánlott-e választania.

zsákos szemétszállítás Szemeretelep
Milyen méretű konténert javasolt megrendelni?

Gyakran megtörténik, hogy megrendelőink nem jól mérik fel az elszállítandó szemét mennyiségét. A hátrányos következményeket nehéz kiküszöbölni ilyen esetben, mert ilyenkor gyakran megtörténik, hogy utólagosan zsákos szemétszállítást kell igényelniük, vagy még egy konténert kell kiegészítésképpen rendelniük.

Emiatt szoktuk azt javasolni, hogy a biztonság kedvéért inkább egy kicsit tágasabb konténerrel számoljanak a megrendelők.

Kínálatunkban vannak különféle méretűek, gyakorlatilag teljesen az igényeihez igazított konténert tudunk biztosítani.

Melyik időpontban érdemes megrendelni a szemétszállító konténert?

Minden esetben azt szoktuk javasolni, hogy akkor telefonáljanak csak, amikor már tudják, hogy mikor kezdik meg a szemét hordását.

Mérlegelheti azt is, hogy a konténer telehordása után ne kelljen több bontási munkát végezni pl. lakásfelújításkor, mert ezzel értelemszerűen nő az eltakarítandó szemét mennyisége.

Folyamodjon jó előre a területfoglalási engedélyért, hogy meg tudjon szabadulni a sok hulladéktól, és folytathassa az építkezést.

A konténer akár egy hétig felár nélkül maradhat Önnél.

Ha értesíti ügyfélszolgálatunkat, hogy telepakolta a konténert, és elvihetjük, akkor az elterjedt gyakorlat szerint még aznap, de az esetek túlnyomó részében másnap el tudjuk vinni, így helyreáll a rend az Ön portáján is.

Zsákos vagy konténeres szemétszállítást válasszak Szemeretelep területén?

Szinte biztosan olcsóbb a hulladék konténeres elszállítása, a zsákos szemétszállítás praktikus lehet olyan esetekben, amikor nehezebben hozzáférhető helyekről távolítja el a szemetet, vagy bonyodalmakba ütközik a konténer megrakodása.

Eddigi tapasztalataink szerint a dolog úgy áll, hogy 30-35 zsáknyi szemét tesz ki 1 m3-t. Ennek alapján pl. egy 5 m3-es konténer 150 szemeteszsáknak felel meg. Ajánlott ennek szem előtt tartása a szemétszállítás költségeinek kalkulációja szempontjából.

Hol vállalunk szemétszállítást Szemeretelep területén?

Szemeretelep teljes területén behajthatunk mindenhová, bárhonnan hívhat minket.

Ezen túlmenően a kelet pest megyei településeken, előnyben részesítve a nullás mentén elhelyezkedő településeken végzünk szemétszállítást.

Szemeretelep területén kívül a teljesség igénye nélkül az alábbi településeken vállalunk olcsó szemétszállítást:

Valamennyi budapesti kerületben és Budapest vonzáskörzetében.

szemétszállítás Szemeretelep

Miért javasoljuk, hogy a mi szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 1. E cikk írásának idején 15 konténeres autóval és több mint 500 konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett megrendelőinek köszönheti, mert eleinte csupán egyetlen konténeres járművünk és 5 konténerünk volt).
 2. A konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de legfeljebb 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt konténert.
 3. A konténer a szemét rakodása céljából akár 1 hétig is felár nélkül Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön konténerbe kell pakolnia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Számítógépes rendszerünkkel percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Szemeretelep egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben többször rendel tőlünk konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a piac egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!

Alaptevékenységünkön kívül az alábbi szolgáltatásokat veheti még igénybe nálunk:

 • Gépi földmunka Szemeretelep
 • Bobcat kölcsönzés Szemeretelep
 • Termőföld szállítása Szemeretelep
 • Sóder-homok szállítása Szemeretelep

Szemétszállítás Szemeretelep területén, olcsón, a legtöbb esetben azonnali indulással, szombaton is 06 30 944 3839.