Szemétszállítás Rendessytelep

Szemétszállítás Rendessytelep területén és vonzáskörzetében

Konténer lerakását is vállaljuk (06 30 944 3839), ahol nehézségekbe ütközik a területfoglalási engedély megszerzése, ott a zsákos szemétszállítás ajánlott.

Kérjük, kattintson az alábbi fotóra, és olvasson bővebben a további szolgáltatásainkról is:

Szerviz-Transz Kft

Milyen módon tudok pénzt megtakarítani a szemét elszállíttatásakor?

Ha a szemét elvitetésének díját szeretné megspórolni, akkor saját maga is megoldhatja annak hulladékfeldolgozónkba történő beszállítását.

A szemétszállítás területén Budapest környékén az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A szemétszállításban mintegy 25 éves tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

Az elszállítandó szemét lehet kommunális szemét, tégla, beton, vagy bármilyen más jellegű hulladék.

A szemét elfuvaroztatásának talán legolcsóbb módja a konténeres szemétszállítás.

Amennyiben felvette a kapcsolatot telefonon a munkatársunkkal, és közli, hogy milyen jellegű szemét elszállításáról van szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást ajánlott-e választania.

ünnepi szemétszállítás Rendessytelep
Mekkora konténert javasolt megrendelni?

Sokszor fordul elő, hogy a hozzánk fordulók a valóságnál kisebb mennyiségűre saccolják az elszállítandó szemét mennyiségét. A hátrányos következményeket nehéz kiküszöbölni ilyen esetben, mert nem ritkán történik meg az, hogy pótlólagosan zsákos szemétszállítást kell igényelniük, vagy plusz konténert kell kiegészítésképpen kérniük.

Ez a fő oka annak, hogy a biztonság kedvéért inkább egy kicsit nagyobb konténert rendeljek ügyfeleink.

A konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, szinte tökéletesen az igényeihez mért konténert tudunk szállítani.

Melyik időpontban okos döntés igényelni a szemétszállító konténert?

Azt szoktuk mondani, hogy akkor rendeljenek konténert, amikor már tudják, hogy mikor tudják elkezdeni a szemét pakolását.

Az is fontos szempont, hogy a rakodás után ne keletkezzen több törmelék a családi ház rekonstrukcióját követően, mert természetszerűleg növekszik az elhordandó szemét mennyisége.

Kérje időben a területfoglalási engedélyt, hogy meg tudjon szabadulni a sok hulladéktól, és folytathassa az építkezést.

A konténer 7 napig díjtalanul maradhat Önnél.

Ha szól nekünk, hogy megtelt a konténer, és elszállíthatjuk Öntől, akkor általában a bejelentés napján, de 95%-ban az azt követő munkanapon el tudjuk vinni, így helyreáll a rend az Ön portáján is.

Zsákos vagy konténeres szemétszállítást érdemes választani Rendessytelep területén?

Majdnem biztos, hogy kevésbé költséges a hulladék konténeres elszállítása, a zsákos szemétszállítás praktikus lehet olyan esetekben, amikor rosszul elérhető helyekről számolja fel a szemetet, vagy bonyodalmakba ütközik a konténer megrakodása.

Mennyiségi szempontból az a tapasztalatunk, hogy 30-35 zsáknyi szemét tesz ki 1 m3-t. Ennek alapján pl. egy 5 m3-es konténer 150 szemeteszsáknak felel meg. Ajánlott ennek szem előtt tartása a szemétszállítás árának kiszámítása szempontjából.

Hol vállalunk szemétszállítást Rendessytelep területén?

Rendessytelep teljes területén behajthatunk mindenhová, bárhonnan hívhat minket.

Ezen túlmenően a kelet pest megyei településeken, előnyben részesítve a nullás mentén elhelyezkedő településeken vállalunk szemétszállítást.

Rendessytelep területén kívül a teljesség igénye nélkül az alábbi régióban vállalunk olcsó szemétszállítást:

Minden budapesti kerületben és Budapest övezetében.

szemétszállítás Rendessytelep

Mi indokolja, hogy minket hívjon?

 1. E cikk írásának idején 15 konténeres autóval és több mint 500 konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket elégedett vevőinek köszönheti, tekintve eleinte csupán egyetlen konténeres járművünk és 5 konténerünk volt).
 2. A konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de legfeljebb 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt konténert.
 3. A konténer a szemét rakodása végett akár 7 napig díjtalanul Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön konténerbe kell raknia. Tekintve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Számítógépes rendszerünkkel pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. Rendessytelep egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha többször rendel tőlünk konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!

Alaptevékenységünkön kívül az alábbi szolgáltatásokat veheti még igénybe nálunk:

 • Gépi földmunka Rendessytelep
 • Bobcat kölcsönzés Rendessytelep
 • Termőföld szállítása Rendessytelep
 • Sóder-homok szállítása Rendessytelep

Szemétszállítás Rendessytelep területén, kedvező áron, a legtöbb esetben azonnali indulással, hétvégén is 06 30 944 3839.