Szemétszállítás Pestszentimre

Szemétszállítás Pestszentimre egész területén és régiójában

Konténer kiszállítását is elvégezzük (06 30 944 3839), ahol nem könnyű a területfoglalási engedély megszerzése, ott a zsákos szemétszállítás ajánlott.

Ha a következő fényképre kattint, valamennyi szolgáltatásunkról olvashat:

konténersitt

Milyen módon tudok pénzt spórolni a szemét elszállíttatásakor?

Ha a szemét fuvarozásának költségét szeretné megtakarítani, akkor saját maga is megoldhatja annak hulladékfeldolgozónkba történő beszállítását.

A szemétszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

A szemétszállításban mintegy 25 éves tapasztalattal bírunk, bízza ránk a munka nagy részét!

Az elszállítandó szemét lehet kommunális szemét, tégla, beton, egyéb hulladék.

A szemét elszállításának talán legolcsóbb módja a konténeres szemétszállítás.

Miután tárcsázta az ügyfélszolgálatunkat, és közli, hogy milyen típusú szemét elszállításáról van szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást javasolt választania.

szemétszállítás Pestszentimre
Mekkora űrtartalmú konténert rendeljek?

Gyakran megtörténik, hogy a hozzánk fordulók a valóságnál kisebb mennyiségűre saccolják az elszállítandó szemét mennyiségét. Ez azért kellemetlen, mert nem ritkán történik meg az, hogy utólagosan zsákos szemétszállítást kell igényelniük, vagy plusz konténert kell pótlólagosan rendelniük.

Ez a fő oka annak, hogy a biztonság kedvéért inkább egy kicsit nagyobb konténert rendeljek a megrendelők.

Kínálatunkban vannak kisebb és nagyobb méretűek, gyakorlatilag tökéletesen az igényeihez igazított konténert tudunk szállítani.

Mikor ajánljuk igényelni a szemétszállító konténert?

Minden esetben azt szoktuk javasolni, hogy akkor telefonáljanak csak, amikor már tudják, hogy mikor kezdik meg a szemét hordását.

Ne tévessze szem elől azt a gyakorlati tényt sem, hogy a konténer telehordása után ne legyen szükség további rombolásra mondjuk egy társasház átalakítása után, mert ezzel értelemszerűen nő az elhordandó szemét mennyisége.

Fontos lehet időben igényelni a területfoglalási engedélyt, hogy ne álljon a szemét a közterületen, és befejezhesse a lakás átalakítását.

A konténer akár egy hétig felár nélkül maradhat Önnél.

Bejelentését követően, hogy telepakolta a konténert, és elvihetjük, akkor általában a bejelentés napján, de az esetek túlnyomó részében másnap el tudjuk vinni, így helyreáll a rend az Ön portáján is.

Zsákos vagy konténeres szemétszállítást érdemes választani Pestszentimre területén?

Majdnem biztos, hogy olcsóbb a szemét konténeres elszállítása, a zsákos szemétszállítás okos döntés lehet bizonyos esetekben, amikor szűkös helyekről távolítja el a szemetet, vagy akadályoztatott a konténer megrakodása.

Eddigi tapasztalataink szerint a dolog úgy áll, hogy 30-35 zsáknyi szemét tesz ki 1 m3-t. Ennek alapján pl. egy 5 m3-es konténer 150 szemeteszsáknak felel meg. Ez érdekes lehet a szemétszállítás díjának kiszámítása szempontjából.

Merre végzünk szemétszállítást Pestszentimre területén?

Pestszentimre teljes területén behajthatunk mindenhová, bárhonnan hívhat minket.

Ezen túlmenően a kelet pest megyei városokban, preferáltan az M0 autóút vonalában elhelyezkedő településeken végzünk szemétszállítást.

Pestszentimre területén kívül még az alábbi településeken vállalunk kedvezményes szemétszállítást:

Minden budapesti kerületben és Budapest övezetében.

olcsó szemétszállítás Pestszentimre

Miért érdemes minket hívnia?

 1. E cikk írásának idején 15 konténeres autóval és több mint 500 konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett ügyfeleinek köszönheti, mivel kezdetben csupán egyetlen konténeres autónk és 5 konténerünk volt).
 2. A konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de legfeljebb 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt konténert.
 3. A konténer a szemét pakolása érdekében akár 1 hétig is felár nélkül Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön konténerbe kell pakolnia. Mivel telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Elektronikus adatbázisunkban percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Pestszentimre egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben többször rendel tőlünk konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!

Alaptevékenységünkön kívül az alábbi szolgáltatásokat veheti még igénybe nálunk:

 • Gépi földmunka Pestszentimre
 • Bobcat kölcsönzés Pestszentimre
 • Termőföld szállítása Pestszentimre
 • Sóder-homok szállítása Pestszentimre

Szemétszállítás Pestszentimre övezetében, akciósan, akár azonnal, szombaton is 06 30 944 3839.