Szemétszállítás Óhegy

Szemétszállítás Óhegy egész területén és régiójában

Konténer lerakását is elvégezzük (06 30 944 3839), ahol nehézségekbe ütközik a területfoglalási engedély megszerzése, ott a zsákos szemétszállítás lebonyolítását javasoljuk.

Az alábbi képre kattintva megtekintheti az összes szolgáltatásunkat:

konténersitt

Hogyan lehet pénzt megtakarítani a szemét elszállíttatásakor?

Ha a szemét elvitetésének költségét szeretné megtakarítani, akkor saját maga is megoldhatja annak hulladékfeldolgozónkba történő beszállítását.

A szemétszállítás területén Budapest környékén az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A szemétszállítás területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, bízza ránk a munka nagy részét!

Az elszállítandó szemét lehet háztartási szemét, tégla, beton, vagy bármilyen más jellegű hulladék.

A szemét elszállításának talán leggazdaságosabb eszköze a konténeres szemétszállítás.

Miután tárcsázta az ügyfélszolgálatunkat, és közli, hogy milyen jellegű szemét elszállításáról lenne szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást javasolt választania.

szemétszállítás Óhegy
Milyen méretű konténert javasolt megrendelni?

Gyakran megtörténik, hogy megrendelőink a valóságnál kisebb mennyiségűre saccolják az elszállítandó szemét volumenét. Ez azért kellemetlen, mert többször előfordul, hogy utólagosan zsákos szemétszállítást kell kérniük, vagy még egy konténert kell pótlólagosan kérniük.

Emiatt szoktuk azt javasolni, hogy a biztonság kedvéért inkább egy kicsit tágasabb konténerrel számoljanak a megrendelők.

Kínálatunkban vannak különféle méretűek, gyakorlatilag tökéletesen az igényeihez igazított konténert tudunk biztosítani.

Melyik időpontban javasolt megrendelni a szemétszállító konténert?

Azt szoktuk mondani, hogy akkor rendeljenek konténert, amikor már biztosak benne, hogy mikor tudják elkezdeni a szemét hordását.

Mérlegelheti azt is, hogy az igénylést követően ne legyen szükség további rombolásra a családi ház rekonstrukcióját követően, mert ezzel értelemszerűen nő az elvitetendő szemét mennyisége.

Kérje időben a területfoglalási engedélyt, hogy el tudja vitetni a szemetet, és folytathassa az építkezést.

A konténer akár egy hétig felár nélkül maradhat Önnél.

Ha szól nekünk, hogy telepakolta a konténert, és elvihetjük, akkor általában még aznap, de 95%-ban az azt követő munkanapon el tudjuk vinni, így helyreáll a rend az Ön portáján is.

Zsákos vagy konténeres szemétszállítást érdemes választani Óhegy területén?

Szinte biztosan olcsóbb a szemét konténeres elszállítása, a zsákos szemétszállítás okos döntés lehet olyan esetekben, amikor rosszul elérhető helyekről távolítja el a szemetet, vagy bonyodalmakba ütközik a konténer megrakodása.

Eddigi tapasztalataink szerint a dolog úgy áll, hogy 30-35 zsáknyi szemét tesz ki 1 m3-t. Ilyen számítás szerint pl. egy 5 m3-es konténer 150 szemeteszsáknak felel meg. Ajánlott ennek szem előtt tartása a szemétszállítás árának kalkulációja szempontjából.

Merre vállalunk szemétszállítást Óhegy területén?

Óhegy teljes területén rendelkezünk behajtási engedéllyel, bárhonnan hívhat minket.

Ezen túlmenően a kelet pest megyei városokban, preferáltan az M0 autóút vonalában elhelyezkedő településeken végzünk szemétszállítást.

Óhegy területén kívül még az alábbi településeken vállalunk olcsó szemétszállítást:

Az összes budapesti kerületben és Budapest régiójában.

szelektív szemétszállítás Óhegy

Miért javasoljuk, hogy a mi szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 1. E cikk írásának időpontjában 15 konténeres autóval és több mint 500 konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket visszatérő ügyfeleinek köszönheti, mivel kezdetben mindössze egyetlen konténeres járművünk és 5 konténerünk volt).
 2. A konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de legfeljebb 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt konténert.
 3. A konténer a szemét rakodása céljából akár 1 hétig is extra költségek nélkül Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített konténerbe kell raknia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Számítógépes rendszerünkkel percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. Óhegy egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha több alkalommal kér tőlünk konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!

Alaptevékenységünkön kívül az alábbi szolgáltatásokat veheti még igénybe nálunk:

 • Gépi földmunka Óhegy
 • Bobcat kölcsönzés Óhegy
 • Termőföld szállítása Óhegy
 • Sóder-homok szállítása Óhegy

Szemétszállítás Óhegy övezetében, akciósan, a legtöbb esetben azonnali indulással, hétvégén is 06 30 944 3839.