Szemétszállítás Miklóstelep

Szemétszállítás Miklóstelep területén és vonzáskörzetében

Konténer lerakását is elvégezzük (06 30 944 3839), ahol nem könnyű a területfoglalási engedély megszerzése, ott a zsákos szemétszállítás a legpraktikusabb megoldás.

Az alábbi képre kattintva megtekintheti az összes szolgáltatásunkat:

konténersitt

Hogyan lehet pénzt spórolni a szemét elszállíttatásakor?

Feltételezve, hogy a szemét elvitetésének díját szeretné megtakarítani, akkor saját maga is megoldhatja annak hulladékfeldolgozónkba történő beszállítását.

A szemétszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

A szemétszállítás területén mintegy 25 éves tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

Az elszállítandó szemét lehet otthoni szemét, tégla, beton, egyéb hulladék.

A szemét elfuvaroztatásának egyik leggazdaságosabb eszköze a konténerrel történő szemétszállítás.

Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és közli, hogy milyen jellegű szemét elszállításáról van szó, akkor ő szaktanáccsal látja el, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást javasolt választania.

szemétszállítás Miklóstelep
Milyen méretű konténert rendeljek?

Gyakran megtörténik, hogy tisztelt vevőink alábecsülik az elszállítandó szemét volumenét. Ez azért kellemetlen, mert ilyenkor gyakran megtörténik, hogy pótlólagosan zsákos szemétszállítást kell kérniük, vagy plusz konténert kell kiegészítésképpen kérniük.

Emiatt szoktuk azt javasolni, hogy biztos, ami biztos inkább egy kicsit nagyobb űrtartalmú konténert kérjenek a megrendelők.

Kínálatunkban vannak kisebb és nagyobb méretűek, szinte tökéletesen az igényeihez igazított konténert tudunk szállítani.

Melyik időpontban ajánljuk kérni a szemétszállító konténert?

Azt szoktuk mondani, hogy akkor rendeljenek konténert, amikor már biztosak benne, hogy mikor kezdik meg a szemét hordását.

Nem elhanyagolandó, hogy az igénylést követően ne kelljen több bontási munkát végezni mondjuk egy társasház átalakítása után, mert természetszerűleg növekszik az elhordandó szemét mennyisége.

Folyamodjon jó előre a területfoglalási engedélyért, hogy el tudja vitetni a szemetet, és befejezhesse a lakás átalakítását.

A konténer akár egy hétig felár nélkül maradhat Önnél.

Ha jelzi, hogy megtelt a konténer, és telephelyünkre fuvarozhatjuk, akkor az elterjedt gyakorlat szerint még aznap, de az esetek túlnyomó részében az azt követő munkanapon el tudjuk vinni, így helyreáll a rend az Ön portáján is.

Zsákos vagy konténeres szemétszállítást érdemes választani Miklóstelep területén?

Majdnem biztos, hogy olcsóbb a szemét konténeres elszállítása, a zsákos szemétszállítás praktikus lehet olyan esetekben, amikor nehezebben hozzáférhető helyekről számolja fel a szemetet, vagy akadályoztatott a konténer megrakodása.

Eddigi tapasztalataink szerint a dolog úgy áll, hogy 30-35 zsáknyi szemét tesz ki 1 m3-t. Ezt alapul véve tehát pl. egy 5 m3-es konténer 150 szemeteszsáknak felel meg. Ez érdekes lehet a szemétszállítás költségeinek kiszámítása szempontjából.

Hol vállalunk szemétszállítást Miklóstelep területén?

Miklóstelep teljes területén rendelkezünk behajtási engedéllyel, akárhol kérheti szolgáltatásainkat.

Ezen kívül a kelet pest megyei településeken, preferáltan az M0 autóút vonalában elhelyezkedő településeken végzünk szemétszállítást.

Miklóstelep területén kívül még az alábbi településeken vállalunk akciós szemétszállítást:

Az összes budapesti kerületben és Budapest vonzáskörzetében.

szelektív szemétszállítás Miklóstelep

Miért javasoljuk, hogy a mi szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 1. A weboldal írásának idején 15 konténeres autóval és több mint 500 konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket elégedett vevőinek köszönheti, mert cégünk indulásakor mindössze egyetlen konténeres járművünk és 5 konténerünk volt).
 2. A konténer megrendelését követő néhány órán belül, de maximum 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt konténert.
 3. A konténer a szemét pakolása céljából akár 7 napig extra költségek nélkül Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön konténerbe kell raknia. Tekintve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Számítógépes rendszerünkkel pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Miklóstelep egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha rendszeresen rendel tőlünk konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a piac egyik fontos szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!

A szemétszállításon kívül az alábbi szolgáltatásokat kínáljuk még:

 • Gépi földmunka Miklóstelep
 • Bobcat kölcsönzés Miklóstelep
 • Termőföld szállítása Miklóstelep
 • Sóder-homok szállítása Miklóstelep

Szemétszállítás Miklóstelep régiójában, akciósan, akár azonnal, szombaton is 06 30 944 3839.