Szemétszállítás Mátyásföld

Szemétszállítás Mátyásföld egész területén és vonzáskörzetében

Konténer lerakását is vállaljuk (06 30 944 3839), ahol nem könnyű a területfoglalási engedély megszerzése, ott a zsákos szemétszállítás lebonyolítását javasoljuk.

Az alábbi képre kattintva megtekintheti az összes szolgáltatásunkat:

Szerviz-Transz Kft

Milyen módon lehet pénzt spórolni a szemét elszállíttatásakor?

Ha a szemét elvitetésének költségét szeretné megspórolni, akkor ne bízza másra a fuvarozást, hanem szervezze meg a szemét 17. kerületi hulladékfeldolgozó telephelyünkre való beszállítását.

A szemétszállítás területén Budapest környékén az egyik legolcsóbb szolgáltató vagyunk.

A szemétszállítás területén több évtizedes tapasztalattal bírunk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

Az elszállítandó szemét lehet háztartási szemét, építkezési sitt, egyéb hulladék.

A szemét elszállításának talán leggazdaságosabb módja a konténeres szemétszállítás.

Miután tárcsázta az ügyfélszolgálatunkat, és elmondja, hogy milyen szemét elszállításáról lenne szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást javasolt választania.

zsákos szemétszállítás Mátyásföld
Mekkora űrtartalmú konténert ajánlott kérni?

Sokszor fordul elő, hogy tisztelt vevőink alábecsülik az elszállítandó szemét volumenét. Ilyenkor lesz az olcsóbb szemétszállításból drágább, mert többször előfordul, hogy pótlólagosan zsákos szemétszállítást kell kérniük, vagy plusz konténert kell kiegészítésképpen rendelniük.

Legfőképpen ezért ajánljuk azt, hogy a biztonság kedvéért inkább egy kicsit nagyobb konténert rendeljek a vevőink.

Kínálatunkban vannak különféle méretűek, gyakorlatilag tökéletesen az igényeihez szabott méretű konténert tudunk szállítani.

Mikor okos döntés igényelni a szemétszállító konténert?

Azt ajánljuk ügyfeleinknek, hogy akkor rendeljenek konténert, amikor már biztosak benne, hogy mikor kezdik meg a szemét pakolását.

Nem elhanyagolandó, hogy a konténer telehordása után ne kelljen több bontási munkát végezni a családi ház rekonstrukcióját követően, mert ezzel értelemszerűen nő az elvitetendő szemét mennyisége.

Fontos lehet időben igényelni a területfoglalási engedélyt, hogy meg tudjon szabadulni a sok hulladéktól, és pontot tehessen a lakásfelújításra.

A konténer 7 napig díjtalanul maradhat Önnél.

Ha értesíti ügyfélszolgálatunkat, hogy telepakolta a konténert, és telephelyünkre fuvarozhatjuk, akkor az elterjedt gyakorlat szerint a bejelentés napján, de 95%-ban másnap el tudjuk vinni, felszabadítva Önnek az elfoglalt helyet.

Zsákos vagy konténeres szemétszállítást válasszak Mátyásföld területén?

Majdnem biztos, hogy kevésbé költséges a szemét konténeres elszállítása, a zsákos szemétszállítás okos döntés lehet olyan esetekben, amikor szűkös helyekről számolja fel a szemetet, vagy bonyodalmakba ütközik a konténer megrakodása.

Eddigi tapasztalataink szerint a dolog úgy áll, hogy 30-35 zsáknyi szemét tesz ki 1 m3-t. Ilyen számítás szerint pl. egy 5 m3-es konténer 150 szemeteszsáknak felel meg. Ezt jó, ha figyelembe veszi a szemétszállítás költségeinek kiszámítása szempontjából.

Merre vállalunk szemétszállítást Mátyásföld területén?

Mátyásföld teljes területén rendelkezünk behajtási engedéllyel, bárhonnan hívhat minket.

Ezen túlmenően a kelet pest megyei városokban, preferáltan az M0 autóút vonalában elhelyezkedő településeken végzünk szemétszállítást.

Mátyásföld területén kívül még az alábbi településeken vállalunk akciós szemétszállítást:

Az összes budapesti kerületben és Budapest övezetében.

konténeres szemétszállítás Mátyásföld

Miért érdemes minket hívnia?

 1. E cikk írásának idején 15 konténeres autóval és több mint 500 konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett megrendelőinek köszönheti, tekintve kezdetben csupán egyetlen konténeres járművünk és 5 konténerünk volt).
 2. A konténer megrendelését követő rövid időn belül, de legfeljebb 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt konténert.
 3. A konténer a szemét rakodása céljából akár 7 napig felár nélkül Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített konténerbe kell pakolnia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Online felületünkön pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. Mátyásföld egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha többször kér tőlünk konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!

A szemétszállításon kívül az alábbi szolgáltatásokat kínáljuk még:

 • Gépi földmunka Mátyásföld
 • Bobcat kölcsönzés Mátyásföld
 • Termőföld szállítása Mátyásföld
 • Sóder-homok szállítása Mátyásföld

Szemétszállítás Mátyásföld vonzáskörzetében, akciósan, a legtöbb esetben azonnali indulással, hétvégén is 06 30 944 3839.