Szemétszállítás Lónyaytelep

Szemétszállítás Lónyaytelep területén és övezetében

Konténer lerakását is elvégezzük (06 30 944 3839), ahol nem könnyű a területfoglalási engedély megszerzése, ott a zsákos szemétszállítás a legpraktikusabb megoldás.

Az alábbi képre kattintva megtekintheti az összes szolgáltatásunkat:

konténersitt

Milyen módon tudok pénzt spórolni a szemét elszállíttatásakor?

Ha a szemét szállításának költségét szeretné megtakarítani, akkor ne bízza másra a fuvarozást, hanem szervezze meg a szemét 17. kerületi hulladékfeldolgozó telephelyünkre való beszállítását.

A szemétszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb szolgáltató vagyunk.

A szemétszállításban mintegy 25 éves tapasztalattal bírunk, nálunk jó kezekben van a hulladékok kezelése!

Az elszállítandó szemét lehet otthoni szemét, építkezési törmelék, vagy bármilyen más jellegű hulladék.

A szemét elvitetésének egyik legköltségtakarékosabb eszköze a konténerrel történő szemétszállítás.

Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és elmondja, hogy milyen jellegű szemét elszállításáról van szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást javasolt választania.

szemétszállítás Lónyaytelep
Mekkora konténert ajánlott kérni?

Sokszor fordul elő, hogy ügyfeleink alábecsülik az elszállítandó szemét mennyiségét. A hátrányos következményeket nehéz kiküszöbölni ilyen esetben, mert többször előfordul, hogy utólagosan zsákos szemétszállítást kell igényelniük, vagy plusz konténert kell kiegészítésképpen kérniük.

Legfőképpen ezért ajánljuk azt, hogy biztos, ami biztos inkább egy kicsit nagyobb űrtartalmú konténert kérjenek a vevőink.

Kínálatunkban vannak kisebb és nagyobb méretűek, szinte tökéletesen az igényeihez mért konténert tudunk biztosítani.

Melyik időpontban érdemes megrendelni a szemétszállító konténert?

Minden esetben azt szoktuk javasolni, hogy akkor telefonáljanak csak, amikor már biztosak benne, hogy mikor kezdik meg a szemét rakodását.

Nem elhanyagolandó, hogy a rendelés időpontja után ne legyen szükség további rombolásra mondjuk egy társasház átalakítása után, mert ezzel értelemszerűen nő az eltakarítandó szemét mennyisége.

Kérje időben a területfoglalási engedélyt, hogy meg tudjon szabadulni a sok hulladéktól, és pontot tehessen a lakásfelújításra.

A konténer 7 napig felár nélkül maradhat Önnél.

Ha értesíti ügyfélszolgálatunkat, hogy tele lett az Önhöz szállított konténer, és elszállíthatjuk Öntől, akkor általában a bejelentés napján, de az esetek túlnyomó részében az azt követő munkanapon el tudjuk vinni, így helyreáll a rend az Ön portáján is.

Zsákos vagy konténeres szemétszállítást válasszak Lónyaytelep területén?

Szinte biztosan kevésbé költséges a hulladék konténeres elszállítása, a zsákos szemétszállítás okos döntés lehet olyan esetekben, amikor rosszul elérhető helyekről távolítja el a szemetet, vagy akadályoztatott a konténer megrakodása.

Eddigi tapasztalataink szerint a dolog úgy áll, hogy 30-35 zsáknyi szemét tesz ki 1 m3-t. Ilyen számítás szerint pl. egy 5 m3-es konténer 150 szemeteszsáknak felel meg. Ajánlott ennek szem előtt tartása a szemétszállítás díjának kiszámítása szempontjából.

Hol vállalunk szemétszállítást Lónyaytelep területén?

Lónyaytelep teljes területén rendelkezünk behajtási engedéllyel, akárhol kérheti szolgáltatásainkat.

Ezen kívül a kelet pest megyei településeken, preferáltan az M0 autóút vonalában elhelyezkedő településeken végzünk szemétszállítást.

Lónyaytelep területén kívül még az alábbi településeken vállalunk kedvezményes szemétszállítást:

Valamennyi budapesti kerületben és Budapest régiójában.

szelektív szemétszállítás Lónyaytelep

Mi indokolja, hogy minket hívjon?

 1. A weboldal írásának idején 15 konténeres autóval és több mint 500 konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő megrendelőinek köszönheti, tekintve eleinte csak egyetlen konténeres autónk és 5 konténerünk volt).
 2. A konténer megrendelését követő néhány órán belül, de maximum 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt konténert.
 3. A konténer a szemét pakolása végett akár 7 napig felár nélkül Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön konténerbe kell pakolnia. Mivel telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Számítógépes rendszerünkkel pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Lónyaytelep egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben többször kér tőlünk konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!

A szemétszállításon kívül az alábbi szolgáltatásokat kínáljuk még:

 • Gépi földmunka Lónyaytelep
 • Bobcat kölcsönzés Lónyaytelep
 • Termőföld szállítása Lónyaytelep
 • Sóder-homok szállítása Lónyaytelep

Szemétszállítás Lónyaytelep régiójában, kedvező áron, akár azonnal, hétvégén is 06 30 944 3839.