Szemétszállítás Ligettelek

Szemétszállítás Ligettelek egész területén és régiójában

Konténer kiszállítását is vállaljuk (06 30 944 3839), ahol nem könnyű a területfoglalási engedély megszerzése, ott a zsákos szemétszállítás ajánlott.

Kérjük, kattintson az alábbi fotóra, és olvasson bővebben a további szolgáltatásainkról is:

konténersitt

Hogyan lehet pénzt spórolni a szemét elszállíttatásakor?

Feltételezve, hogy a szemét szállításának költségét szeretné megspórolni, akkor behozhatja a telephelyünkre is az összepakolt zsákokat.

A szemétszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A szemétszállítás területén mintegy 25 éves tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

Az elszállítandó szemét lehet otthoni szemét, tégla, beton, vagy bármilyen más jellegű hulladék.

A szemét elszállításának egyik legköltségtakarékosabb módja a konténerszállítás.

Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és közli, hogy milyen jellegű szemét elszállításáról van szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást érdemes-e választania.

ünnepi szemétszállítás Ligettelek
Milyen méretű konténert ajánlott kérni?

Gyakran megtörténik, hogy a hozzánk fordulók alábecsülik az elszállítandó szemét mennyiségét. Ez azért kellemetlen, mert többször előfordul, hogy utólagosan zsákos szemétszállítást kell igényelniük, vagy plusz konténert kell pótlólagosan rendelniük.

Ez a fő oka annak, hogy biztos, ami biztos inkább egy kicsit nagyobb konténert rendeljek a megrendelők.

A konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, gyakorlatilag teljesen az igényeihez igazított konténert tudunk szállítani.

Melyik időpontban érdemes megrendelni a szemétszállító konténert?

Minden esetben azt szoktuk javasolni, hogy akkor telefonáljanak csak, amikor már tudják, hogy mikor fogják kezdeni a szemét pakolását.

Mérlegelheti azt is, hogy a rakodás után ne keletkezzen több törmelék a családi ház rekonstrukcióját követően, mert ezzel értelemszerűen nő az elvitetendő szemét mennyisége.

Folyamodjon jó előre a területfoglalási engedélyért, hogy ne álljon a szemét a közterületen, és befejezhesse a lakás átalakítását.

A konténer 7 napig felár nélkül maradhat Önnél.

Ha szól nekünk, hogy megtelt a konténer, és telephelyünkre fuvarozhatjuk, akkor általában még aznap, de az esetek túlnyomó részében másnap el tudjuk vinni, így helyreáll a rend az Ön portáján is.

Zsákos vagy konténeres szemétszállítást érdemes választani Ligettelek területén?

Szinte biztosan kevésbé költséges a szemét konténeres elszállítása, a zsákos szemétszállítás okos döntés lehet olyan esetekben, amikor rosszul elérhető helyekről távolítja el a szemetet, vagy nehézkes a konténer megrakodása.

Eddigi tapasztalataink szerint a dolog úgy áll, hogy 30-35 zsáknyi szemét tesz ki 1 m3-t. Ennek alapján pl. egy 5 m3-es konténer 150 szemeteszsáknak felel meg. Ajánlott ennek szem előtt tartása a szemétszállítás költségeinek kalkulációja szempontjából.

Merre vállalunk szemétszállítást Ligettelek területén?

Ligettelek teljes területén behajthatunk mindenhová, akárhol kérheti szolgáltatásainkat.

Ezen túlmenően a kelet pest megyei városokban, preferáltan az M0 autóút vonalában elhelyezkedő településeken vállalunk szemétszállítást.

Ligettelek területén kívül még az alábbi településeken vállalunk kedvezményes szemétszállítást:

Minden budapesti kerületben és Budapest övezetében.

konténeres szemétszállítás Ligettelek

Mi indokolja, hogy minket hívjon?

 1. E cikk írásának időpontjában 15 konténeres autóval és több mint 500 konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket visszatérő megrendelőinek köszönheti, tekintve cégünk indulásakor csak egyetlen konténeres járművünk és 5 konténerünk volt).
 2. A konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de legfeljebb 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt konténert.
 3. A konténer a szemét pakolása céljából akár 7 napig extra költségek nélkül Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített konténerbe kell raknia. Mivel telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Számítógépes rendszerünkkel percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Ligettelek egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha több alkalommal kér tőlünk konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!

Alaptevékenységünkön kívül az alábbi szolgáltatásokat kínáljuk még:

 • Gépi földmunka Ligettelek
 • Bobcat kölcsönzés Ligettelek
 • Termőföld szállítása Ligettelek
 • Sóder-homok szállítása Ligettelek

Szemétszállítás Ligettelek vonzáskörzetében, akciósan, a legtöbb esetben azonnali indulással, szombaton is 06 30 944 3839.