Szemétszállítás Laposdűlő

Szemétszállítás Laposdűlő egész területén és vonzáskörzetében

Konténer kiszállítását is elvégezzük (06 30 944 3839), ahol nehézségekbe ütközik a területfoglalási engedély megszerzése, ott a zsákos szemétszállítás a legpraktikusabb megoldás.

Kérjük, kattintson az alábbi fotóra, és olvasson bővebben a további szolgáltatásainkról is:

konténerszállítás

Hogyan tudok pénzt megtakarítani a szemét elszállíttatásakor?

Feltételezve, hogy a szemét elvitetésének költségét szeretné megspórolni, akkor saját maga is megoldhatja annak hulladékfeldolgozónkba történő beszállítását.

A szemétszállítás területén Budapest környékén az egyik legolcsóbb szolgáltató vagyunk.

A szemétszállításban több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

Az elszállítandó szemét lehet otthoni szemét, építkezési sitt, egyéb hulladék.

A szemét elvitetésének egyik leggazdaságosabb módja a konténerszállítás.

Amennyiben felvette a kapcsolatot telefonon a munkatársunkkal, és elmondja, hogy milyen szemét elszállításáról lenne szó, akkor tőle tanácsot kérhet, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást érdemes-e választania.

szemétszállítás Laposdűlő
Milyen méretű konténert javasolt megrendelni?

Sokszor fordul elő, hogy tisztelt vevőink alábecsülik az elszállítandó szemét volumenét. Ez azért kellemetlen, mert többször előfordul, hogy pótlólagosan zsákos szemétszállítást kell igényelniük, vagy újabb konténert kell pótlólagosan kérniük.

Ez a fő oka annak, hogy biztos, ami biztos inkább egy kicsit nagyobb konténert rendeljek a megrendelők.

A konténerek között vannak különféle méretűek, gyakorlatilag tökéletesen az igényeihez igazított konténert tudunk szállítani.

Mikor érdemes megrendelni a szemétszállító konténert?

Azt szoktuk mondani, hogy akkor rendeljenek konténert, amikor már biztosak benne, hogy mikor fogják kezdeni a szemét rakodását.

Nem elhanyagolandó, hogy a konténer telehordása után ne kelljen több bontási munkát végezni a családi ház rekonstrukcióját követően, mert természetszerűleg növekszik az elhordandó szemét mennyisége.

Folyamodjon jó előre a területfoglalási engedélyért, hogy ne álljon a szemét a közterületen, és pontot tehessen a lakásfelújításra.

A konténer 7 napig felár nélkül maradhat Önnél.

Ha értesíti ügyfélszolgálatunkat, hogy tele lett az Önhöz szállított konténer, és telephelyünkre fuvarozhatjuk, akkor az elterjedt gyakorlat szerint a bejelentés napján, de 95%-ban az azt követő munkanapon el tudjuk vinni, így helyreáll a rend az Ön portáján is.

Zsákos vagy konténeres szemétszállítást érdemes választani Laposdűlő területén?

Majdnem biztos, hogy kevésbé költséges a hulladék konténeres elszállítása, a zsákos szemétszállítás okos döntés lehet olyan esetekben, amikor rosszul elérhető helyekről távolítja el a szemetet, vagy nehézkes a konténer pakolása.

Eddigi tapasztalataink szerint a dolog úgy áll, hogy 30-35 zsáknyi szemét tesz ki 1 m3-t. Ezt alapul véve tehát pl. egy 5 m3-es konténer 150 szemeteszsáknak felel meg. Ez érdekes lehet a szemétszállítás díjának kiszámítása szempontjából.

Hol végzünk szemétszállítást Laposdűlő területén?

Laposdűlő teljes területén rendelkezünk behajtási engedéllyel, bárhonnan hívhat minket.

Ezen túlmenően a kelet pest megyei városokban, preferáltan az M0 autóút vonalában elhelyezkedő településeken vállalunk szemétszállítást.

Laposdűlő területén kívül még az alábbi régióban vállalunk kedvezményes szemétszállítást:

Minden budapesti kerületben és Budapest vonzáskörzetében.

olcsó szemétszállítás Laposdűlő

Mi indokolja, hogy minket hívjon?

 1. E cikk írásának időpontjában 15 konténeres autóval és több mint 500 konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket elégedett ügyfeleinek köszönheti, tekintve kezdetben mindössze egyetlen konténeres autónk és 5 konténerünk volt).
 2. A konténer megrendelését követő rövid időn belül, de maximum 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt konténert.
 3. A konténer a szemét rakodása érdekében akár 7 napig felár nélkül Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön konténerbe kell raknia. Tekintve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Számítógépes rendszerünkkel percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. Laposdűlő egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben többször kér tőlünk konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a piac egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!

Alaptevékenységünkön kívül az alábbi szolgáltatásokat veheti még igénybe nálunk:

 • Gépi földmunka Laposdűlő
 • Bobcat kölcsönzés Laposdűlő
 • Termőföld szállítása Laposdűlő
 • Sóder-homok szállítása Laposdűlő

Szemétszállítás Laposdűlő vonzáskörzetében, kedvező áron, a legtöbb esetben azonnali indulással, hétvégén is 06 30 944 3839.