Szemétszállítás Kúttó

Szemétszállítás Kúttó egész területén és régiójában

Konténer kiszállítását is vállaljuk (06 30 944 3839), ahol nehézkes a területfoglalási engedély megszerzése, ott a zsákos szemétszállítás a legpraktikusabb megoldás.

Ha a következő fényképre kattint, valamennyi szolgáltatásunkról olvashat:

konténersitt

Milyen módon tudok pénzt megtakarítani a szemét elszállíttatásakor?

Feltételezve, hogy a szemét szállításának díját szeretné megtakarítani, akkor ne bízza másra a fuvarozást, hanem szervezze meg a szemét 17. kerületi hulladékfeldolgozó telephelyünkre való beszállítását.

A szemétszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb szolgáltató vagyunk.

A szemétszállításban mintegy 25 éves tapasztalattal bírunk, nálunk jó kezekben van a hulladékok kezelése!

Az elszállítandó szemét lehet otthoni szemét, tégla, beton, vagy bármilyen más jellegű hulladék.

A szemét elvitetésének talán legköltségtakarékosabb eszköze a konténeres szemétszállítás.

Amennyiben felvette a kapcsolatot telefonon a munkatársunkkal, és közli, hogy milyen jellegű szemét elszállításáról lenne szó, akkor tőle tanácsot kérhet, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást érdemes-e választania.

szemétszállítás Kúttó
Mekkora konténert javasolt megrendelni?

Gyakran megtörténik, hogy ügyfeleink nem jól mérik fel az elszállítandó szemét mennyiségét. A hátrányos következményeket nehéz kiküszöbölni ilyen esetben, mert többször előfordul, hogy utólagosan zsákos szemétszállítást kell kérniük, vagy újabb konténert kell pótlólagosan rendelniük.

Ez a fő oka annak, hogy biztos, ami biztos inkább egy kicsit nagyobb konténert rendeljek a vevőink.

Kínálatunkban vannak kisebb és nagyobb méretűek, szinte tökéletesen az igényeihez szabott méretű konténert tudunk kivinni.

Melyik időpontban okos döntés megrendelni a szemétszállító konténert?

Azt szoktuk mondani, hogy akkor telefonáljanak csak, amikor már tudják, hogy mikor tudják elkezdeni a szemét pakolását.

Ne tévessze szem elől azt a gyakorlati tényt sem, hogy a rendelés időpontja után ne keletkezzen több törmelék mondjuk egy társasház átalakítása után, mert természetszerűleg növekszik az elhordandó szemét mennyisége.

Fontos lehet időben igényelni a területfoglalási engedélyt, hogy el tudja vitetni a szemetet, és pontot tehessen a lakásfelújításra.

A konténer 7 napig díjtalanul maradhat Önnél.

Ha szól nekünk, hogy megtelt a konténer, és telephelyünkre fuvarozhatjuk, akkor az elterjedt gyakorlat szerint a bejelentés napján, de az esetek túlnyomó részében az azt követő munkanapon el tudjuk vinni, felszabadítva Önnek az elfoglalt helyet.

Zsákos vagy konténeres szemétszállítást válasszak Kúttó területén?

Szinte biztosan kevésbé költséges a hulladék konténeres elszállítása, a zsákos szemétszállítás praktikus lehet olyan esetekben, amikor szűkös helyekről számolja fel a szemetet, vagy akadályoztatott a konténer megrakodása.

Mennyiségi szempontból az a tapasztalatunk, hogy 30-35 zsáknyi szemét tesz ki 1 m3-t. Ezt alapul véve tehát pl. egy 5 m3-es konténer 150 szemeteszsáknak felel meg. Ezt jó, ha figyelembe veszi a szemétszállítás költségeinek kiszámítása szempontjából.

Hol vállalunk szemétszállítást Kúttó területén?

Kúttó teljes területén behajthatunk mindenhová, akárhol kérheti szolgáltatásainkat.

Ezen túlmenően a kelet pest megyei városokban, előnyben részesítve a nullás mentén elhelyezkedő településeken vállalunk szemétszállítást.

Kúttó területén kívül még az alábbi településeken vállalunk akciós szemétszállítást:

Minden budapesti kerületben és Budapest régiójában.

szelektív szemétszállítás Kúttó

Miért érdemes minket hívnia?

 1. A weboldal írásának időpontjában 15 konténeres autóval és több mint 500 konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő ügyfeleinek köszönheti, mivel kezdetben mindössze egyetlen konténeres járművünk és 5 konténerünk volt).
 2. A konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de maximum 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt konténert.
 3. A konténer a szemét pakolása érdekében akár 1 hétig is díjtalanul Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön konténerbe kell pakolnia. Tekintve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Számítógépes rendszerünkkel percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Kúttó egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha több alkalommal rendel tőlünk konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik fontos szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!

Alaptevékenységünkön kívül az alábbi szolgáltatásokat kínáljuk még:

 • Gépi földmunka Kúttó
 • Bobcat kölcsönzés Kúttó
 • Termőföld szállítása Kúttó
 • Sóder-homok szállítása Kúttó

Szemétszállítás Kúttó területén, kedvező áron, a legtöbb esetben azonnali indulással, ünnepnapon is 06 30 944 3839.