Szemétszállítás Ganztelep

Szemétszállítás Ganztelep egész területén és környékén

Konténer kiszállítását is elvégezzük (06 30 944 3839), ahol nehézkes a területfoglalási engedély megszerzése, ott a zsákos szemétszállítás lebonyolítását javasoljuk.

Ha a következő fényképre kattint, valamennyi szolgáltatásunkról olvashat:

Szerviz-Transz Kft

Hogyan tudok pénzt spórolni a szemét elszállíttatásakor?

Feltételezve, hogy a szemét szállításának díját szeretné megtakarítani, akkor ne bízza másra a fuvarozást, hanem szervezze meg a szemét 17. kerületi hulladékfeldolgozó telephelyünkre való beszállítását.

A szemétszállítás területén Budapest környékén az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

A szemétszállításban több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, nálunk jó kezekben van a hulladékok kezelése!

Az elszállítandó szemét lehet otthoni szemét, tégla, beton, vagy bármilyen más jellegű hulladék.

A szemét elvitetésének talán leggazdaságosabb eszköze a konténerszállítás.

Amennyiben felvette a kapcsolatot telefonon a munkatársunkkal, és elmondja, hogy milyen jellegű szemét elszállításáról van szó, akkor ő szaktanáccsal látja el, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást ajánlott-e választania.

ünnepi szemétszállítás Ganztelep
Mekkora konténert ajánlott kérni?

Gyakran megtörténik, hogy megrendelőink alábecsülik az elszállítandó szemét mennyiségét. A hátrányos következményeket nehéz kiküszöbölni ilyen esetben, mert ilyenkor gyakran megtörténik, hogy pótlólagosan zsákos szemétszállítást kell igényelniük, vagy még egy konténert kell pótlólagosan kérniük.

Emiatt szoktuk azt javasolni, hogy a biztonság kedvéért inkább egy kicsit nagyobb űrtartalmú konténert kérjenek a megrendelők.

A konténerek között vannak különféle méretűek, szinte teljesen az igényeihez mért konténert tudunk szállítani.

Melyik időpontban érdemes igényelni a szemétszállító konténert?

Azt ajánljuk ügyfeleinknek, hogy akkor rendeljenek konténert, amikor már biztosak benne, hogy mikor fogják kezdeni a szemét rakodását.

Nem elhanyagolandó, hogy a rakodás után ne kelljen több bontási munkát végezni a családi ház rekonstrukcióját követően, mert természetszerűleg növekszik az elhordandó szemét mennyisége.

Folyamodjon jó előre a területfoglalási engedélyért, hogy ne álljon a szemét a közterületen, és pontot tehessen a lakásfelújításra.

A konténer akár egy hétig felár nélkül maradhat Önnél.

Ha jelzi, hogy telepakolta a konténert, és telephelyünkre fuvarozhatjuk, akkor általában a bejelentés napján, de az esetek túlnyomó részében másnap el tudjuk vinni, így helyreáll a rend az Ön portáján is.

Zsákos vagy konténeres szemétszállítást válasszak Ganztelep területén?

Majdnem biztos, hogy kevésbé költséges a hulladék konténeres elszállítása, a zsákos szemétszállítás praktikus lehet olyan esetekben, amikor rosszul elérhető helyekről távolítja el a szemetet, vagy akadályoztatott a konténer pakolása.

Mennyiségi szempontból az a tapasztalatunk, hogy 30-35 zsáknyi szemét tesz ki 1 m3-t. Ilyen számítás szerint pl. egy 5 m3-es konténer 150 szemeteszsáknak felel meg. Ajánlott ennek szem előtt tartása a szemétszállítás díjának kalkulációja szempontjából.

Hol végzünk szemétszállítást Ganztelep területén?

Ganztelep teljes területén behajthatunk mindenhová, bárhonnan hívhat minket.

Ezen kívül a kelet pest megyei városokban, előnyben részesítve a nullás mentén elhelyezkedő településeken végzünk szemétszállítást.

Ganztelep területén kívül még az alábbi településeken vállalunk akciós szemétszállítást:

Az összes budapesti kerületben és Budapest övezetében.

szemétszállítás Ganztelep

Miért javasoljuk, hogy a mi szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 1. E cikk írásának időpontjában 15 konténeres autóval és több mint 500 konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő ügyfeleinek köszönheti, mivel kezdetben csupán egyetlen konténeres autónk és 5 konténerünk volt).
 2. A konténer megrendelését követő néhány órán belül, de legfeljebb 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt konténert.
 3. A konténer a szemét rakodása céljából akár 7 napig extra költségek nélkül Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített konténerbe kell raknia. Tekintve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Online felületünkön percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Ganztelep egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha több alkalommal kér tőlünk konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!

A szemétszállításon kívül az alábbi szolgáltatásokat kínáljuk még:

 • Gépi földmunka Ganztelep
 • Bobcat kölcsönzés Ganztelep
 • Termőföld szállítása Ganztelep
 • Sóder-homok szállítása Ganztelep

Szemétszállítás Ganztelep vonzáskörzetében, akciósan, akár azonnal, hétvégén is 06 30 944 3839.