Szemétszállítás Felsőrákos

Szemétszállítás Felsőrákos egész területén és vonzáskörzetében

Konténer elhelyezését is elvégezzük (06 30 944 3839), ahol nehézségekbe ütközik a területfoglalási engedély megszerzése, ott a zsákos szemétszállítás ajánlott.

Ha a következő fényképre kattint, valamennyi szolgáltatásunkról olvashat:

konténerszállítás

Hogyan tudok pénzt megtakarítani a szemét elszállíttatásakor?

Amennyiben a szemét fuvarozásának költségét szeretné megspórolni, akkor behozhatja a telephelyünkre is az összepakolt zsákokat.

A szemétszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A szemétszállításban mintegy 25 éves tapasztalattal bírunk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

Az elszállítandó szemét lehet kommunális szemét, építkezési törmelék, egyéb hulladék.

A szemét elfuvaroztatásának egyik leggazdaságosabb módja a konténerrel történő szemétszállítás.

Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és elmondja, hogy milyen szemét elszállításáról lenne szó, akkor ő szaktanáccsal látja el, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást ajánlott-e választania.

szemétszállítás Felsőrákos
Milyen méretű konténert ajánlott kérni?

Sokszor fordul elő, hogy ügyfeleink alábecsülik az elszállítandó szemét mennyiségét. Ilyenkor lesz az olcsóbb szemétszállításból drágább, mert többször előfordul, hogy utólagosan zsákos szemétszállítást kell kérniük, vagy újabb konténert kell kiegészítésképpen kérniük.

Emiatt szoktuk azt javasolni, hogy a biztonság kedvéért inkább egy kicsit nagyobb űrtartalmú konténert kérjenek ügyfeleink.

Kínálatunkban vannak különféle méretűek, szinte teljesen az igényeihez mért konténert tudunk biztosítani.

Mikor érdemes megrendelni a szemétszállító konténert?

Azt ajánljuk ügyfeleinknek, hogy akkor telefonáljanak csak, amikor már biztosak benne, hogy mikor fogják kezdeni a szemét rakodását.

Nem elhanyagolandó, hogy az igénylést követően ne keletkezzen több törmelék mondjuk egy társasház átalakítása után, mert természetszerűleg növekszik az elhordandó szemét mennyisége.

Folyamodjon jó előre a területfoglalási engedélyért, hogy meg tudjon szabadulni a sok hulladéktól, és folytathassa az építkezést.

A konténer akár egy hétig díjtalanul maradhat Önnél.

Ha értesíti ügyfélszolgálatunkat, hogy tele lett az Önhöz szállított konténer, és elszállíthatjuk Öntől, akkor az elterjedt gyakorlat szerint a bejelentés napján, de 95%-ban másnap el tudjuk vinni, felszabadítva Önnek az elfoglalt helyet.

Zsákos vagy konténeres szemétszállítást érdemes választani Felsőrákos területén?

Szinte biztosan kevésbé költséges a hulladék konténeres elszállítása, a zsákos szemétszállítás okos döntés lehet bizonyos esetekben, amikor szűkös helyekről távolítja el a szemetet, vagy akadályoztatott a konténer pakolása.

Mennyiségi szempontból az a tapasztalatunk, hogy 30-35 zsáknyi szemét tesz ki 1 m3-t. Ennek alapján pl. egy 5 m3-es konténer 150 szemeteszsáknak felel meg. Ezt jó, ha figyelembe veszi a szemétszállítás árának kalkulációja szempontjából.

Hol végzünk szemétszállítást Felsőrákos területén?

Felsőrákos teljes területén behajthatunk mindenhová, bárhonnan hívhat minket.

Ezen kívül a kelet pest megyei településeken, preferáltan az M0 autóút vonalában elhelyezkedő településeken vállalunk szemétszállítást.

Felsőrákos területén kívül a teljesség igénye nélkül az alábbi régióban vállalunk olcsó szemétszállítást:

Az összes budapesti kerületben és Budapest övezetében.

konténeres szemétszállítás Felsőrákos

Mi indokolja, hogy minket hívjon?

 1. A weboldal írásának időpontjában 15 konténeres autóval és több mint 500 konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket visszatérő ügyfeleinek köszönheti, mivel cégünk indulásakor csak egyetlen konténeres autónk és 5 konténerünk volt).
 2. A konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de legfeljebb 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt konténert.
 3. A konténer a szemét rakodása végett akár 1 hétig is extra költségek nélkül Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön konténerbe kell pakolnia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Számítógépes rendszerünkkel pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. Felsőrákos egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha többször kér tőlünk konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!

Alaptevékenységünkön kívül az alábbi szolgáltatásokat veheti még igénybe nálunk:

 • Gépi földmunka Felsőrákos
 • Bobcat kölcsönzés Felsőrákos
 • Termőföld szállítása Felsőrákos
 • Sóder-homok szállítása Felsőrákos

Szemétszállítás Felsőrákos övezetében, kedvező áron, a legtöbb esetben azonnali indulással, hétvégén is 06 30 944 3839.