Szemétszállítás Erdőskert

Szemétszállítás Erdőskert területén és vonzáskörzetében

Konténer kiszállítását is elvégezzük (06 30 944 3839), ahol nem könnyű a területfoglalási engedély megszerzése, ott a zsákos szemétszállítás lebonyolítását javasoljuk.

Az alábbi képre kattintva megtekintheti az összes szolgáltatásunkat:

sittszállítás

Milyen módon tudok pénzt megtakarítani a szemét elszállíttatásakor?

Ha a szemét szállításának költségét szeretné megtakarítani, akkor saját maga is megoldhatja annak hulladékfeldolgozónkba történő beszállítását.

A szemétszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb szolgáltató vagyunk.

A szemétszállítás területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

Az elszállítandó szemét lehet otthoni szemét, építkezési törmelék, vagy bármilyen más jellegű hulladék.

A szemét elfuvaroztatásának talán legolcsóbb módja a konténeres szemétszállítás.

Miután tárcsázta az ügyfélszolgálatunkat, és közli, hogy milyen jellegű szemét elszállításáról lenne szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást ajánlott-e választania.

ünnepi szemétszállítás Erdőskert
Mekkora konténert javasolt megrendelni?

Gyakran megtörténik, hogy ügyfeleink nem jól mérik fel az elszállítandó szemét mennyiségét. Ez azért kellemetlen, mert többször előfordul, hogy pótlólagosan zsákos szemétszállítást kell kérniük, vagy még egy konténert kell kiegészítésképpen rendelniük.

Emiatt szoktuk azt javasolni, hogy a biztonság kedvéért inkább egy kicsit tágasabb konténerrel számoljanak ügyfeleink.

Kínálatunkban vannak kisebb és nagyobb méretűek, szinte tökéletesen az igényeihez igazított konténert tudunk biztosítani.

Melyik időpontban javasolt megrendelni a szemétszállító konténert?

Minden esetben azt szoktuk javasolni, hogy akkor rendeljenek konténert, amikor már biztosak benne, hogy mikor kezdik meg a szemét rakodását.

Ne tévessze szem elől azt a gyakorlati tényt sem, hogy a rendelés időpontja után ne keletkezzen több törmelék a családi ház rekonstrukcióját követően, mert természetszerűleg növekszik az elhordandó szemét mennyisége.

Fontos lehet időben igényelni a területfoglalási engedélyt, hogy el tudja vitetni a szemetet, és pontot tehessen a lakásfelújításra.

A konténer akár egy hétig díjtalanul maradhat Önnél.

Ha szól nekünk, hogy telepakolta a konténert, és telephelyünkre fuvarozhatjuk, akkor általában még aznap, de 95%-ban másnap el tudjuk vinni, felszabadítva Önnek az elfoglalt helyet.

Zsákos vagy konténeres szemétszállítást válasszak Erdőskert területén?

Szinte biztosan kevésbé költséges a szemét konténeres elszállítása, a zsákos szemétszállítás praktikus lehet bizonyos esetekben, amikor nehezebben hozzáférhető helyekről távolítja el a szemetet, vagy bonyodalmakba ütközik a konténer pakolása.

Mennyiségi szempontból az a tapasztalatunk, hogy 30-35 zsáknyi szemét tesz ki 1 m3-t. Ennek alapján pl. egy 5 m3-es konténer 150 szemeteszsáknak felel meg. Ez érdekes lehet a szemétszállítás költségeinek kalkulációja szempontjából.

Hol végzünk szemétszállítást Erdőskert területén?

Erdőskert teljes területén rendelkezünk behajtási engedéllyel, akárhol kérheti szolgáltatásainkat.

Ezen túlmenően a kelet pest megyei városokban, előnyben részesítve a nullás mentén elhelyezkedő településeken végzünk szemétszállítást.

Erdőskert területén kívül még az alábbi településeken vállalunk akciós szemétszállítást:

Minden budapesti kerületben és Budapest régiójában.

szemétszállítás Erdőskert

Miért érdemes minket hívnia?

 1. A weboldal írásának idején 15 konténeres autóval és több mint 500 konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket visszatérő megrendelőinek köszönheti, mert kezdetben mindössze egyetlen konténeres autónk és 5 konténerünk volt).
 2. A konténer megrendelését követő néhány órán belül, de legfeljebb 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt konténert.
 3. A konténer a szemét rakodása érdekében akár 1 hétig is extra költségek nélkül Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön konténerbe kell pakolnia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Online felületünkön percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Erdőskert egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben több alkalommal rendel tőlünk konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!

A szemétszállításon kívül az alábbi szolgáltatásokat kínáljuk még:

 • Gépi földmunka Erdőskert
 • Bobcat kölcsönzés Erdőskert
 • Termőföld szállítása Erdőskert
 • Sóder-homok szállítása Erdőskert

Szemétszállítás Erdőskert övezetében, kedvező áron, akár azonnal, hétvégén is 06 30 944 3839.