Szemétszállítás Bókaytelep

Szemétszállítás Bókaytelep területén és vonzáskörzetében

Konténer elhelyezését is elvégezzük (06 30 944 3839), ahol nehézségekbe ütközik a területfoglalási engedély megszerzése, ott a zsákos szemétszállítás ajánlott.

Az alábbi képre kattintva megtekintheti az összes szolgáltatásunkat:

Szerviz-Transz Kft

Milyen módon lehet pénzt spórolni a szemét elszállíttatásakor?

Feltételezve, hogy a szemét elvitetésének díját szeretné megtakarítani, akkor ne bízza másra a fuvarozást, hanem szervezze meg a szemét 17. kerületi hulladékfeldolgozó telephelyünkre való beszállítását.

A szemétszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A szemétszállítás területén több évtizedes tapasztalattal bírunk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

Az elszállítandó szemét lehet háztartási szemét, építkezési törmelék, egyéb hulladék.

A szemét elvitetésének talán legköltségtakarékosabb eszköze a konténerszállítás.

Miután tárcsázta az ügyfélszolgálatunkat, és közli, hogy milyen szemét elszállításáról van szó, akkor tőle tanácsot kérhet, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást javasolt választania.

szemétszállítás Bókaytelep
Mekkora űrtartalmú konténert javasolt megrendelni?

Sokszor fordul elő, hogy megrendelőink nem jól mérik fel az elszállítandó szemét volumenét. Ez azért kellemetlen, mert ilyenkor gyakran megtörténik, hogy utólagosan zsákos szemétszállítást kell igényelniük, vagy újabb konténert kell kiegészítésképpen kérniük.

Legfőképpen ezért ajánljuk azt, hogy biztos, ami biztos inkább egy kicsit nagyobb konténert rendeljek a megrendelők.

A konténerek között vannak különféle méretűek, gyakorlatilag tökéletesen az igényeihez mért konténert tudunk kivinni.

Melyik időpontban okos döntés megrendelni a szemétszállító konténert?

Minden esetben azt szoktuk javasolni, hogy akkor telefonáljanak csak, amikor már biztosak benne, hogy mikor fogják kezdeni a szemét rakodását.

Mérlegelheti azt is, hogy a rakodás után ne legyen szükség további rombolásra a családi ház rekonstrukcióját követően, mert természetszerűleg növekszik az elvitetendő szemét mennyisége.

Fontos lehet időben igényelni a területfoglalási engedélyt, hogy meg tudjon szabadulni a sok hulladéktól, és befejezhesse a lakás átalakítását.

A konténer 7 napig felár nélkül maradhat Önnél.

Bejelentését követően, hogy tele lett az Önhöz szállított konténer, és elvihetjük, akkor az elterjedt gyakorlat szerint még aznap, de 95%-ban az azt követő munkanapon el tudjuk vinni, felszabadítva Önnek az elfoglalt helyet.

Zsákos vagy konténeres szemétszállítást érdemes választani Bókaytelep területén?

Szinte biztosan olcsóbb a hulladék konténeres elszállítása, a zsákos szemétszállítás okos döntés lehet olyan esetekben, amikor nehezebben hozzáférhető helyekről számolja fel a szemetet, vagy bonyodalmakba ütközik a konténer megrakodása.

Mennyiségi szempontból az a tapasztalatunk, hogy 30-35 zsáknyi szemét tesz ki 1 m3-t. Ezt alapul véve tehát pl. egy 5 m3-es konténer 150 szemeteszsáknak felel meg. Ajánlott ennek szem előtt tartása a szemétszállítás árának kalkulációja szempontjából.

Merre végzünk szemétszállítást Bókaytelep területén?

Bókaytelep teljes területén behajthatunk mindenhová, akárhol kérheti szolgáltatásainkat.

Ezen túlmenően a kelet pest megyei településeken, előnyben részesítve a nullás mentén elhelyezkedő településeken vállalunk szemétszállítást.

Bókaytelep területén kívül a teljesség igénye nélkül az alábbi régióban vállalunk akciós szemétszállítást:

Minden budapesti kerületben és Budapest övezetében.

szelektív szemétszállítás Bókaytelep

Mi indokolja, hogy minket hívjon?

 1. A weboldal írásának időpontjában 15 konténeres autóval és több mint 500 konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő megrendelőinek köszönheti, mert cégünk indulásakor csak egyetlen konténeres autónk és 5 konténerünk volt).
 2. A konténer megrendelését követő rövid időn belül, de maximum 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt konténert.
 3. A konténer a szemét pakolása érdekében akár 7 napig felár nélkül Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített konténerbe kell raknia. Mivel telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Elektronikus adatbázisunkban percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Bókaytelep egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben több alkalommal kér tőlünk konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!

A szemétszállításon kívül az alábbi szolgáltatásokat veheti még igénybe nálunk:

 • Gépi földmunka Bókaytelep
 • Bobcat kölcsönzés Bókaytelep
 • Termőföld szállítása Bókaytelep
 • Sóder-homok szállítása Bókaytelep

Szemétszállítás Bókaytelep vonzáskörzetében, kedvező áron, a legtöbb esetben azonnali indulással, szombaton is 06 30 944 3839.