Szemétszállítás Belsőmajor

Szemétszállítás Belsőmajor területén és régiójában

Konténer elhelyezését is elvégezzük (06 30 944 3839), ahol nehézségekbe ütközik a területfoglalási engedély megszerzése, ott a zsákos szemétszállítás a legpraktikusabb megoldás.

Kérjük, kattintson az alábbi fotóra, és olvasson bővebben a további szolgáltatásainkról is:

Szerviz-Transz Kft

Milyen módon tudok pénzt megtakarítani a szemét elszállíttatásakor?

Amennyiben a szemét fuvarozásának díját szeretné megspórolni, akkor ne bízza másra a fuvarozást, hanem szervezze meg a szemét 17. kerületi hulladékfeldolgozó telephelyünkre való beszállítását.

A szemétszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb szolgáltató vagyunk.

A szemétszállítás területén mintegy 25 éves tapasztalattal bírunk, nálunk jó kezekben van a hulladékok kezelése!

Az elszállítandó szemét lehet háztartási szemét, építkezési törmelék, vagy bármilyen más jellegű hulladék.

A szemét elvitetésének talán leggazdaságosabb eszköze a konténerszállítás.

Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és elmondja, hogy milyen jellegű szemét elszállításáról lenne szó, akkor tőle tanácsot kérhet, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást ajánlott-e választania.

szemétszállítás Belsőmajor
Mekkora konténert rendeljek?

Gyakran megtörténik, hogy ügyfeleink alábecsülik az elszállítandó szemét volumenét. Ez azért kellemetlen, mert többször előfordul, hogy utólagosan zsákos szemétszállítást kell kérniük, vagy még egy konténert kell pótlólagosan kérniük.

Legfőképpen ezért ajánljuk azt, hogy a biztonság kedvéért inkább egy kicsit nagyobb űrtartalmú konténert kérjenek ügyfeleink.

A konténerek között vannak különféle méretűek, szinte tökéletesen az igényeihez igazított konténert tudunk szállítani.

Melyik időpontban javasolt kérni a szemétszállító konténert?

Minden esetben azt szoktuk javasolni, hogy akkor rendeljenek konténert, amikor már tudják, hogy mikor kezdik meg a szemét hordását.

Nem elhanyagolandó, hogy a rakodás után ne keletkezzen több törmelék mondjuk egy társasház átalakítása után, mert természetszerűleg növekszik az elvitetendő szemét mennyisége.

Folyamodjon jó előre a területfoglalási engedélyért, hogy ne álljon a szemét a közterületen, és befejezhesse a lakás átalakítását.

A konténer 7 napig díjtalanul maradhat Önnél.

Bejelentését követően, hogy tele lett az Önhöz szállított konténer, és elvihetjük, akkor az elterjedt gyakorlat szerint még aznap, de az esetek túlnyomó részében az azt követő munkanapon el tudjuk vinni, így helyreáll a rend az Ön portáján is.

Zsákos vagy konténeres szemétszállítást válasszak Belsőmajor területén?

Majdnem biztos, hogy kevésbé költséges a szemét konténeres elszállítása, a zsákos szemétszállítás okos döntés lehet olyan esetekben, amikor szűkös helyekről távolítja el a szemetet, vagy nehézkes a konténer megrakodása.

Mennyiségi szempontból az a tapasztalatunk, hogy 30-35 zsáknyi szemét tesz ki 1 m3-t. Ennek alapján pl. egy 5 m3-es konténer 150 szemeteszsáknak felel meg. Ezt jó, ha figyelembe veszi a szemétszállítás költségeinek kiszámítása szempontjából.

Merre vállalunk szemétszállítást Belsőmajor területén?

Belsőmajor teljes területén rendelkezünk behajtási engedéllyel, bárhonnan hívhat minket.

Ezen túlmenően a kelet pest megyei városokban, preferáltan az M0 autóút vonalában elhelyezkedő településeken végzünk szemétszállítást.

Belsőmajor területén kívül a teljesség igénye nélkül az alábbi régióban vállalunk kedvezményes szemétszállítást:

Az összes budapesti kerületben és Budapest régiójában.

szemétszállítás Belsőmajor

Miért javasoljuk, hogy a mi szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 1. A weboldal írásának idején 15 konténeres autóval és több mint 500 konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett megrendelőinek köszönheti, mert cégünk indulásakor csupán egyetlen konténeres autónk és 5 konténerünk volt).
 2. A konténer megrendelését követő néhány órán belül, de maximum 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt konténert.
 3. A konténer a szemét rakodása végett akár 7 napig díjtalanul Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön konténerbe kell pakolnia. Tekintve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Online felületünkön percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Belsőmajor egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben többször rendel tőlünk konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!

Alaptevékenységünkön kívül az alábbi szolgáltatásokat veheti még igénybe nálunk:

 • Gépi földmunka Belsőmajor
 • Bobcat kölcsönzés Belsőmajor
 • Termőföld szállítása Belsőmajor
 • Sóder-homok szállítása Belsőmajor

Szemétszállítás Belsőmajor területén, akciósan, akár azonnal, ünnepnapon is 06 30 944 3839.