Szemétszállítás Bélatelep

Szemétszállítás Bélatelep területén és régiójában

Konténer kiszállítását is elvégezzük (06 30 944 3839), ahol nehézkes a területfoglalási engedély megszerzése, ott a zsákos szemétszállítás lebonyolítását javasoljuk.

Ha a következő fényképre kattint, valamennyi szolgáltatásunkról olvashat:

Szerviz-Transz Kft

Hogyan tudok pénzt megtakarítani a szemét elszállíttatásakor?

Amennyiben a szemét elvitetésének díját szeretné megspórolni, akkor behozhatja a telephelyünkre is az összepakolt zsákokat.

A szemétszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A szemétszállításban mintegy 25 éves tapasztalattal rendelkezünk, bízza ránk a munka nagy részét!

Az elszállítandó szemét lehet otthoni szemét, építkezési törmelék, egyéb hulladék.

A szemét elszállításának talán legolcsóbb módja a konténeres szemétszállítás.

Amennyiben felvette a kapcsolatot telefonon a munkatársunkkal, és elmondja, hogy milyen szemét elszállításáról lenne szó, akkor ő szaktanáccsal látja el, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást ajánlott-e választania.

zsákos szemétszállítás Bélatelep
Mekkora konténert javasolt megrendelni?

Sokszor fordul elő, hogy megrendelőink nem jól mérik fel az elszállítandó szemét mennyiségét. Ez azért kellemetlen, mert többször előfordul, hogy pótlólagosan zsákos szemétszállítást kell kérniük, vagy újabb konténert kell pótlólagosan kérniük.

Emiatt szoktuk azt javasolni, hogy biztos, ami biztos inkább egy kicsit nagyobb konténert rendeljek ügyfeleink.

Kínálatunkban vannak kisebb és nagyobb méretűek, szinte tökéletesen az igényeihez szabott méretű konténert tudunk szállítani.

Mikor javasolt kérni a szemétszállító konténert?

Azt szoktuk mondani, hogy akkor rendeljenek konténert, amikor már biztosak benne, hogy mikor kezdik meg a szemét rakodását.

Nem elhanyagolandó, hogy a rakodás után ne keletkezzen több törmelék pl. lakásfelújításkor, mert természetszerűleg növekszik az elhordandó szemét mennyisége.

Folyamodjon jó előre a területfoglalási engedélyért, hogy meg tudjon szabadulni a sok hulladéktól, és folytathassa az építkezést.

A konténer akár egy hétig díjtalanul maradhat Önnél.

Bejelentését követően, hogy telepakolta a konténert, és telephelyünkre fuvarozhatjuk, akkor az elterjedt gyakorlat szerint a bejelentés napján, de 95%-ban másnap el tudjuk vinni, felszabadítva Önnek az elfoglalt helyet.

Zsákos vagy konténeres szemétszállítást válasszak Bélatelep területén?

Majdnem biztos, hogy kevésbé költséges a szemét konténeres elszállítása, a zsákos szemétszállítás okos döntés lehet olyan esetekben, amikor szűkös helyekről számolja fel a szemetet, vagy akadályoztatott a konténer pakolása.

Eddigi tapasztalataink szerint a dolog úgy áll, hogy 30-35 zsáknyi szemét tesz ki 1 m3-t. Ennek alapján pl. egy 5 m3-es konténer 150 szemeteszsáknak felel meg. Ajánlott ennek szem előtt tartása a szemétszállítás költségeinek kalkulációja szempontjából.

Merre végzünk szemétszállítást Bélatelep területén?

Bélatelep teljes területén behajthatunk mindenhová, akárhol kérheti szolgáltatásainkat.

Ezen túlmenően a kelet pest megyei településeken, preferáltan az M0 autóút vonalában elhelyezkedő településeken végzünk szemétszállítást.

Bélatelep területén kívül a teljesség igénye nélkül az alábbi régióban vállalunk olcsó szemétszállítást:

Valamennyi budapesti kerületben és Budapest övezetében.

konténeres szemétszállítás Bélatelep

Mi indokolja, hogy minket hívjon?

 1. A weboldal írásának idején 15 konténeres autóval és több mint 500 konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket elégedett ügyfeleinek köszönheti, mivel eleinte csak egyetlen konténeres autónk és 5 konténerünk volt).
 2. A konténer megrendelését követő néhány órán belül, de maximum 24 óra alatt kivisszük a megrendelt konténert.
 3. A konténer a szemét rakodása érdekében akár 7 napig díjtalanul Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített konténerbe kell raknia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Számítógépes rendszerünkkel pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Bélatelep egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben rendszeresen rendel tőlünk konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!

Alaptevékenységünkön kívül az alábbi szolgáltatásokat veheti még igénybe nálunk:

 • Gépi földmunka Bélatelep
 • Bobcat kölcsönzés Bélatelep
 • Termőföld szállítása Bélatelep
 • Sóder-homok szállítása Bélatelep

Szemétszállítás Bélatelep övezetében, kedvező áron, akár azonnal, ünnepnapon is 06 30 944 3839.