Szemétszállítás Asztalostelep

Szemétszállítás Asztalostelep területén és övezetében

Konténer lerakását is elvégezzük (06 30 944 3839), ahol nehézkes a területfoglalási engedély megszerzése, ott a zsákos szemétszállítás a legpraktikusabb megoldás.

Kérjük, kattintson az alábbi fotóra, és olvasson bővebben a további szolgáltatásainkról is:

konténerszállítás

Hogyan lehet pénzt megtakarítani a szemét elszállíttatásakor?

Ha a szemét fuvarozásának díját szeretné megspórolni, akkor behozhatja a telephelyünkre is az összepakolt zsákokat.

A szemétszállítás területén Budapest környékén az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A szemétszállítás területén több évtizedes tapasztalattal bírunk, bízza ránk a munka nagy részét!

Az elszállítandó szemét lehet háztartási szemét, tégla, beton, vagy bármilyen más jellegű hulladék.

A szemét elvitetésének talán legköltségtakarékosabb eszköze a konténeres szemétszállítás.

Amennyiben felvette a kapcsolatot telefonon a munkatársunkkal, és közli, hogy milyen szemét elszállításáról van szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást tanácsosabb-e választania.

zsákos szemétszállítás Asztalostelep
Mekkora konténert rendeljek?

Sokszor fordul elő, hogy a hozzánk fordulók nem jól mérik fel az elszállítandó szemét mennyiségét. Ez azért kellemetlen, mert ilyenkor gyakran megtörténik, hogy utólagosan zsákos szemétszállítást kell igényelniük, vagy plusz konténert kell kiegészítésképpen rendelniük.

Legfőképpen ezért ajánljuk azt, hogy a biztonság kedvéért inkább egy kicsit tágasabb konténerrel számoljanak a megrendelők.

A konténerek között vannak különféle méretűek, gyakorlatilag teljesen az igényeihez mért konténert tudunk biztosítani.

Melyik időpontban ajánljuk megrendelni a szemétszállító konténert?

Minden esetben azt szoktuk javasolni, hogy akkor telefonáljanak csak, amikor már tudják, hogy mikor kezdik meg a szemét pakolását.

Mérlegelheti azt is, hogy a rakodás után ne keletkezzen több törmelék a családi ház rekonstrukcióját követően, mert ezzel értelemszerűen nő az eltakarítandó szemét mennyisége.

Kérje időben a területfoglalási engedélyt, hogy ne álljon a szemét a közterületen, és befejezhesse a lakás átalakítását.

A konténer 7 napig felár nélkül maradhat Önnél.

Bejelentését követően, hogy megtelt a konténer, és elszállíthatjuk Öntől, akkor az elterjedt gyakorlat szerint a bejelentés napján, de 95%-ban másnap el tudjuk vinni, felszabadítva Önnek az elfoglalt helyet.

Zsákos vagy konténeres szemétszállítást érdemes választani Asztalostelep területén?

Majdnem biztos, hogy kevésbé költséges a szemét konténeres elszállítása, a zsákos szemétszállítás okos döntés lehet bizonyos esetekben, amikor nehezebben hozzáférhető helyekről számolja fel a szemetet, vagy nehézkes a konténer pakolása.

Eddigi tapasztalataink szerint a dolog úgy áll, hogy 30-35 zsáknyi szemét tesz ki 1 m3-t. Ennek alapján pl. egy 5 m3-es konténer 150 szemeteszsáknak felel meg. Ez érdekes lehet a szemétszállítás költségeinek kiszámítása szempontjából.

Hol végzünk szemétszállítást Asztalostelep területén?

Asztalostelep teljes területén rendelkezünk behajtási engedéllyel, bárhonnan hívhat minket.

Ezen kívül a kelet pest megyei városokban, előnyben részesítve a nullás mentén elhelyezkedő településeken végzünk szemétszállítást.

Asztalostelep területén kívül a teljesség igénye nélkül az alábbi településeken vállalunk olcsó szemétszállítást:

Minden budapesti kerületben és Budapest vonzáskörzetében.

olcsó szemétszállítás Asztalostelep

Miért érdemes minket hívnia?

 1. E cikk írásának idején 15 konténeres autóval és több mint 500 konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő ügyfeleinek köszönheti, mert eleinte csak egyetlen konténeres járművünk és 5 konténerünk volt).
 2. A konténer megrendelését követő rövid időn belül, de maximum 24 óra alatt kivisszük a megrendelt konténert.
 3. A konténer a szemét rakodása érdekében akár 1 hétig is díjtalanul Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített konténerbe kell pakolnia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Elektronikus adatbázisunkban percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. Asztalostelep egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben rendszeresen kér tőlünk konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!

Alaptevékenységünkön kívül az alábbi szolgáltatásokat kínáljuk még:

 • Gépi földmunka Asztalostelep
 • Bobcat kölcsönzés Asztalostelep
 • Termőföld szállítása Asztalostelep
 • Sóder-homok szállítása Asztalostelep

Szemétszállítás Asztalostelep vonzáskörzetében, kedvező áron, a legtöbb esetben azonnali indulással, szombaton is 06 30 944 3839.