Szemétszállítás Alacskai úti lakótelep

Szemétszállítás Alacskai úti lakótelep egész területén és régiójában

Konténer elhelyezését is elvégezzük (06 30 944 3839), ahol nehézkes a területfoglalási engedély megszerzése, ott a zsákos szemétszállítás a legpraktikusabb megoldás.

Ha a következő fényképre kattint, valamennyi szolgáltatásunkról olvashat:

Szerviz-Transz Kft

Milyen módon tudok pénzt spórolni a szemét elszállíttatásakor?

Ha a szemét szállításának díját szeretné megspórolni, akkor behozhatja a telephelyünkre is az összepakolt zsákokat.

A szemétszállítás területén Budapest környékén az egyik legolcsóbb szolgáltató vagyunk.

A szemétszállítás területén mintegy 25 éves tapasztalattal rendelkezünk, nálunk jó kezekben van a hulladékok kezelése!

Az elszállítandó szemét lehet kommunális szemét, tégla, beton, egyéb hulladék.

A szemét elfuvaroztatásának egyik legolcsóbb módja a konténerszállítás.

Miután tárcsázta az ügyfélszolgálatunkat, és közli, hogy milyen jellegű szemét elszállításáról lenne szó, akkor tőle tanácsot kérhet, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást javasolt választania.

szemétszállítás Alacskai úti lakótelep
Mekkora űrtartalmú konténert ajánlott kérni?

Gyakran megtörténik, hogy tisztelt vevőink alábecsülik az elszállítandó szemét mennyiségét. A hátrányos következményeket nehéz kiküszöbölni ilyen esetben, mert ilyenkor gyakran megtörténik, hogy pótlólagosan zsákos szemétszállítást kell kérniük, vagy plusz konténert kell kiegészítésképpen rendelniük.

Emiatt szoktuk azt javasolni, hogy biztos, ami biztos inkább egy kicsit nagyobb űrtartalmú konténert kérjenek ügyfeleink.

A konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, gyakorlatilag tökéletesen az igényeihez mért konténert tudunk szállítani.

Mikor okos döntés megrendelni a szemétszállító konténert?

Azt ajánljuk ügyfeleinknek, hogy akkor rendeljenek konténert, amikor már biztosak benne, hogy mikor fogják kezdeni a szemét hordását.

Mérlegelheti azt is, hogy az igénylést követően ne keletkezzen több törmelék pl. lakásfelújításkor, mert természetszerűleg növekszik az elvitetendő szemét mennyisége.

Kérje időben a területfoglalási engedélyt, hogy el tudja vitetni a szemetet, és folytathassa az építkezést.

A konténer akár egy hétig díjtalanul maradhat Önnél.

Ha jelzi, hogy megtelt a konténer, és telephelyünkre fuvarozhatjuk, akkor általában a bejelentés napján, de az esetek túlnyomó részében másnap el tudjuk vinni, felszabadítva Önnek az elfoglalt helyet.

Zsákos vagy konténeres szemétszállítást érdemes választani Alacskai úti lakótelep területén?

Majdnem biztos, hogy olcsóbb a szemét konténeres elszállítása, a zsákos szemétszállítás praktikus lehet olyan esetekben, amikor nehezebben hozzáférhető helyekről számolja fel a szemetet, vagy nehézkes a konténer pakolása.

Mennyiségi szempontból az a tapasztalatunk, hogy 30-35 zsáknyi szemét tesz ki 1 m3-t. Ennek alapján pl. egy 5 m3-es konténer 150 szemeteszsáknak felel meg. Ezt jó, ha figyelembe veszi a szemétszállítás költségeinek kalkulációja szempontjából.

Hol végzünk szemétszállítást Alacskai úti lakótelep területén?

Alacskai úti lakótelep teljes területén behajthatunk mindenhová, bárhonnan hívhat minket.

Ezen kívül a kelet pest megyei településeken, előnyben részesítve a nullás mentén elhelyezkedő településeken végzünk szemétszállítást.

Alacskai úti lakótelep területén kívül a teljesség igénye nélkül az alábbi településeken vállalunk akciós szemétszállítást:

Az összes budapesti kerületben és Budapest régiójában.

szemétszállítás Alacskai úti lakótelep

Mi indokolja, hogy minket hívjon?

 1. A weboldal írásának időpontjában 15 konténeres autóval és több mint 500 konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett ügyfeleinek köszönheti, mivel cégünk indulásakor csupán egyetlen konténeres autónk és 5 konténerünk volt).
 2. A konténer megrendelését követő néhány órán belül, de legfeljebb 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt konténert.
 3. A konténer a szemét pakolása végett akár 1 hétig is felár nélkül Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön konténerbe kell raknia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Online felületünkön percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Alacskai úti lakótelep egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben többször rendel tőlünk konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!

A szemétszállításon kívül az alábbi szolgáltatásokat kínáljuk még:

 • Gépi földmunka Alacskai úti lakótelep
 • Bobcat kölcsönzés Alacskai úti lakótelep
 • Termőföld szállítása Alacskai úti lakótelep
 • Sóder-homok szállítása Alacskai úti lakótelep

Szemétszállítás Alacskai úti lakótelep területén, akciósan, a legtöbb esetben azonnali indulással, hétvégén is 06 30 944 3839.