Sittszállítás teherautóval XIV. kerület Amerikai út

Akciós sittszállítás teherautóval XIV. kerület Amerikai út és hulladékkezelő telephely Régiakadémiatelep

Akciós építési törmelék elszállítása konténerrel XIV. kerület Amerikai út. A 17. kerületben lévő lakossági hulladékudvarunk hulladékgazdálkodási tanúsítvánnyal bír, a behozott vegyes hulladékból szétválogatjuk az építési törmeléket és a különböző összetételű pl. papír szemetet.

Ügyfélszolgálati számunk elérhető a (30) 6 888 555 telefonszámon. Ha webhelyünket okostelefonon olvassa, akkor a következő fotóra koppintva rögtön hívhat is minket.

szeméttelep XIV. kerület Amerikai út telefonszám

Modern gépsorunk révén szelektált építési törmeléket és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot újrahasznosító telepekre szállítjuk.

A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló üzemekbe fuvarozzuk.

A lomtalanítás után megmaradt lomokat, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a szemétlerakónkba visszük, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas helyre fuvarozzuk.

Hulladékudvarunk célja, hogy a szakképzett kollégák által működtetett lerakónkban a háztartásokban keletkező szemetet kategóriákba rendezze, és a megfelelő helyekre továbbítsa. Jelentős szerepünk van a hulladékok hasznosítási arányának fokozásában.

Porlekötés lakossági hulladékudvarban:

Milyen hulladékok hulladékudvarunkba szállítását és feldolgozását vállaljuk XIV. kerület Amerikai út körzetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet nem veszünk át!

Fahulladék átvétele: pl. raklapok, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építkezésből származó hulladékok: pl. beton, egyéb építési hulladék elvitele, építési konténert is bérelhet tőlünk XIV. kerület Amerikai út környékén!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk XIV. kerület Amerikai út övezetében. Ha Önnél a lakásban, az irodában felgyülemlettek a lomok, a szemét, ócska bútorok, ruhák stb., elfogadható összegért vállaljuk ezek elvitelét XIV. kerület Amerikai út régiójában, vagy behozhatja saját maga is a szeméttelepünkre.

Papírhulladék leadása: folyóiratok, füzetek, csomagolópapír, kartondoboz

Műanyag hulladék leadása: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, műanyag szatyrok

Szemetes konténerben vegyes hulladék: pl. cserép

Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Ipari hulladék elvitele XIV. kerület Amerikai út vonzáskörzetéből – sittlerakó

Konténeres szállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer bérlés XIV. kerület Amerikai út 06-30-6-888-555.

Minden évben mintegy 150 ezer tonna mennyiségű szemetet (pl. műanyag hulladék, építési hulladék) befogadó, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is elhozhatja hozzánk a hulladékot például kisteherautón.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen megközelíthető szemétlerakónkban.

A hulladékválogató hely nyitvatartása:

Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Megjegyzés: telephelyünkre csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyás fizetéssel!

konténer kifizetése pos terminállal

A tároló konténer bérlését bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Nem kell előre készpénzt felvennie, így időt takarít meg!

lakossági hulladékudvar XIV. kerület Amerikai út

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

 1. A weboldal készítésének idején 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket elégedett megrendelőinek köszönheti, mert kezdetben csupán egyetlen konténeres autónk és 5 konténerünk volt).
 2. A tároló konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de maximum 24 óra alatt kivisszük a megrendelt konténert.
 3. A szemetes konténer a szemét rakodása céljából akár 1 hétig is díjtalanul Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített szemetes konténerbe kell raknia. Tekintve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Számítógépes rendszerünkkel pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. XIV. kerület Amerikai út egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha több alkalommal kér tőlünk tároló konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
zöldhulladék elszállítása XIV. kerület Amerikai út

A legjobb árú törmelékszállítás XIV. kerület Amerikai út környékén?

Ha a törmelék elfuvarozásának díját is meg kívánja tartani, akkor elszállíthatja a Budapest központi sittlerakónkba is az előkészített hulladékot.

A lomelszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A hulladékszállítás területén 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

A lomelszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szállítás. Amint befejezte a rakodást, hívhat minket, és máris indul a konténeres kocsink.

Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen szemét elszállításáról van szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást érdemes-e megrendelni.

konténeres sittszállító XIV. kerület Amerikai út

Áraink

A törmelék elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Bővebb információ a díjakról: Sittlerakási díj

Mekkora konténerre van szükség a lomok elvitetéséhez?

Gyakorta megesik, hogy az emberek nem jól számolják ki az elszállítandó hulladékok mennyiségét. Ebből adódóan tanácsoljuk inkább azt, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb kapacitású építési konténert rendeljenek ügyfeleink.

A szemetes konténerek különböző űrtartalmúak, szinte abszolút a konkrét feladathoz illeszkedő szemetes konténert viszünk Önnek. A törmelék megtöltése lenyitható szemetes konténer esetén lényegesen praktikusabb, ugyanis egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a lomokat.

hulladék konténer bérlés XIV. kerület Amerikai út

Sokszor feltett kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret kicsinek bizonyul. Az újabb konténer rendelése fölöslegesen teszi borsosabbá a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre tűnt.
 2. Milyen jellegű hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, részletes felvilágosítást a következő telefonszámon kaphat: 06-30-6-888-555.
 3. Keverve is szabad rakni a különböző sittet, hulladékot? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza a konténerek tartalmát.
 4. Mennyi ideig maradhat a konténer megrakás végett? A konténer a rendelést követően előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
 5. Ünnepnapon is lehet rendelni konténert? Igen, XIV. kerület Amerikai út régiójában hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan rendelkezésre áll.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
 7. Minimális mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kevés hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk ezt.
 8. Saját teherautón is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, kollégáink fogadják az Ön által behozott hulladékot is.

Olcsó konténeres sittszállítás hétvégén is hulladékudvarunkba Budapesten, hulladék elvitel szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: 06-30-6-888-555!