Rólunk

Konténervállalatunk 100% -ban magyar társaság, magyar tulajdonosokkal és alkalmazottakkal. 1995 óta felesleges hulladékokat szállítunk különféle méretű konténerekben Budapesten és vonzáskörzetében.

Mind a magánszemélyek, mind a vállalatok és társasházak konténereket rendelnek tőlünk. A konténer megrendelésekor Ön kiválaszthatja a konténer méretét: jellemzően 4 m³, 6 m³ és 8 m³ konténerméretek közül választhat.

Kedvezőbb áron kínálunk konténereket más szállítókhoz képest, mivel 2003 óta működtetünk egy saját hulladék-újrafeldolgozó üzemet is, amely lehetőséget kínál arra, hogy a konténer árak alacsonyabbak legyenek más konténeres cég árainál.

Szerviz-Trans Kft

A konténer rendelés folyamat lényege: osztályozzuk az újrahasznosításra küldhető vegyes hulladékot, és ha nem tudjuk újra felhasználni, akkor külön szállítjuk a megfelelő hulladéktárolóba.

Ezért válogatjuk ki a hulladékot, amelyet elhozunk Öntől, és a különféle típusú hulladékokat elkülönítve szállítjuk a törvény által meghatározott módon hulladéktároló telepekre.

Ha konténerre van szüksége, akkor tapasztalt telefonos munkatársaink segíthetnek Önnek: 1 perc leforgása alatt telefonon is megrendelheti a konténert. Ha bármilyen kérdése van, amire nem tudja a választ, konténer diszpécser ügyfélszolgálatunk segít Önnek a döntésben!

Sok konténerünk van, így szükség esetén akár 7 napig is Önnél hagyhatjuk a megrendelt konténert.

Ha a konténer 1 órán belül megpakolható, sofőr kollégánk megvárhatja a betöltést, és azonnal el is szállítja. Ez akkor lehet hasznos, ha nem akarja kiváltani a közterületre vonatkozó területfoglalási engedélyt.

Rólunk 1

A konténer megrendelése előtt fontos felmérni a hulladék várható vagy meglévő mennyiségét. Mindig kalkuláljon egy nagyobb tárolóval, mint amit eredetileg becsült. Például, ha először úgy gondolja, hogy egy 6 m³ lehet elegendő, 10 esetből 8-ban a tapasztalat azt mondatja velünk, hogy egy 8 m³-es konténert érdemes rendelni.

Azt is meg kell jegyezni, hogy a konténerek legfeljebb 30 cm-re lehetnek rakodva a konténer tetejétől. Ha a konténer túlterhelt, a konténerszállító kocsi már nem tudja felfelé emelni a járműre, így nem tudjuk felemelni a túlsúlyos konténert.

Vegye figyelembe azt is, hogy jelenleg nem tudunk veszélyes hulladékot szállítani. A veszélyes hulladékokra példa a pala, a gumi, a festék és az akkumulátorok. Ezekre speciális előírások vonatkoznak, átvételük, ártalmatlanításuk különleges kezelést igényel.

1996 óta több mint 25 000 címre szállítottunk konténereket, és szállítottuk el a bontási hulladékot, az üveget, a vegyes hulladékot és a zöld hulladékot, egész Budapesten és környékén.

Ha konténerre van szüksége, rendelje meg időben, akár most! Kérdés esetén állunk rendelkezésére telefonos konténer ügyfélszolgálatunkkal.