Rólunk

Megosztás

Konténer cégünk 100%-ban magyar tulajdonú vállalat, magyar tulajdonosokkal és alkalmazottakkal. 1995 óta különféle méretű konténerekben szállítjuk a felesleges hulladékot Budapesten és övezetében.

Magánszemélyek, cégek és társasházak konténereket rendelnek tőlünk. Konténer megrendelésekor kiválaszthatja a konténer méretét: általában 4 m³, 6 m³ és 8 m³ méretű konténereket.

A konténereket kedvezőbb áron kínáljuk, mint más beszállítókat, mivel 2003 óta saját hulladék-újrafeldolgozó létesítményünket is üzemeltetjük, amely lehetőséget kínál arra, hogy a konténerárak alacsonyabbak legyenek, mint más konténergyártóké.

Szerviz-Trans Kft

A konténerrendelési folyamat lényege az újrafeldolgozásra küldhető vegyes hulladék osztályozása. Ha nem tudjuk újrafelhasználni őket, külön szállítjuk őket a megfelelő hulladékgyűjtőbe.

Ezért szétválogatjuk az Öntől származó hulladékot, és a különféle hulladékfajtákat a törvényi előírásoknak megfelelően külön a szeméttelepekre szállítjuk.

Ha szüksége van konténerre, tapasztalt telefonos munkatársaink segítenek Önnek: telefonon 1 perc alatt megrendelheti a konténert. Ha olyan kérdése van, amelyre nem tudja a választ, a konténer diszpécserek által nyújtott ügyfélszolgálatunk segít a döntés meghozatalában!

Nagyon sok konténerünk van, így a megrendelt konténert szükség esetén akár 7 napig is Önnél hagyhatjuk.

Ha a konténert 1 órán belül meg lehet tölteni, sofőr kollégánk megvárhatja a berakodását és azonnal elszállítja. Ez hasznos lehet, ha nem akar területfoglalási engedélyt kérni – időt és pénzt takarít meg.

Rólunk 1

Konténer megrendelése előtt fontos felmérni a várható vagy meglévő hulladékmennyiséget. Mindig az eredetileg feltételezettnél nagyobb tárolóval számoljon. Például, ha először úgy gondolja, hogy 6 m³ elegendő lehet, a tapasztalatok azt mutatják, hogy a 10-ből 8 esetben egy 8 m³-es edényt érdemes megrendelni.

Azt is meg kell jegyezni, hogy a tartályokat legfeljebb 30 cm-re lehet betölteni a tartály tetejétől. Ha a konténer túlterhelt, a konténerszállító teherautó már nem tudja felemelni a járműre, ezért a túlsúlyos konténert már nem tudjuk elvinni, ki kell szedni belőle némi hulladékot. Erre gondoljon, amikor megtölti a konténert

Vegye figyelembe azt is, hogy jelenleg nem vihetünk veszélyes hulladékot. A veszélyes hulladékok például a pala, a gumi, a festék és az elemek. Ezekre különleges előírások vonatkoznak, átvételük és ártalmatlanításuk különleges bánásmódot igényel.

1996 óta több mint 25.000 címre szállítottunk konténereket, és bontási hulladékot, üveget, vegyes hulladékot és zöldhulladékot bontottunk le Budapest és környékén.

Ha szüksége van konténerre, rendelje meg időben! Ha bármilyen kérdése van, készséggel állunk rendelkezésére telefonos konténerek ügyfélszolgálatával.