Platós sittszállítás XIV. kerület Kövér Lajos tér

Pénztárcabarát platós sittszállítás XIV. kerület Kövér Lajos tér vonzáskörzetében, akár azonnal (30)-944 3839!

Konténer rendelés azonnal XIV. kerület Kövér Lajos tér: 06 30 944-3839 (reggel hét és este nyolc óra között, minden nap)

konténeres sittszállítás XIV. kerület Kövér Lajos tér

Kedvező áron történő konténeres sittszállítás XIV. kerület Kövér Lajos tér környékén rögtön tudunk indulni, akár munkaszüneti napokon is, szinten minden konténermérettel rendelkezünk: 06 30 944-3839!

Ezért válasszon minket a hulladék konténerrel történő elszállításához:

 1. Szolgáltatásainkat rejtett költségek nélkül nyújtjuk, nem kell tartania borsos munkadíjtól!
 2. Szinte bármikor hívhat minket, reggeltől estig, konténeres szállítás akár szombaton vagy vasárnap is!
 3. Nem kell válogatnia a szemetet, pakolhatja a konténerbe, ahogy jön!
 4. A konténert szinte azonnal ki tudjuk szállítani!
 5. 25 éves tapasztalatunk van, pontosan ismerjük ügyfeleink igényeit!
 6. Nem célunk Önön meggazdagodni, szeretnénk, ha elégedett lenne, és ajánlana minket!

Pénztárcabarát konténeres szállítás XIV. kerület Kövér Lajos tér vonzáskörzetében 100%-os ügyfél-elégedettséggel. XIV. kerület Kövér Lajos tér régiójában nagyon rövid időn belül megjelenünk az üres konténerrel, vagy hogy elszállítsuk a tele konténert.   Hívjon minket, ha tisztességes partnerre van szüksége, és ha nem mindegy Önnek, hogy kit enged be a területére 06 30 944-3839!
Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!

konténer szállítás ügyfélszolgálat XIV. kerület Kövér Lajos tér

Sokszor feltett kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténert rendeljek?  Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret végül nem lesz elég. Az újabb konténer rendelése fölöslegesen teszi költségesebbé a konténeres sittszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre tűnt.
 2. Milyen jellegű hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, bővebb tájékoztatást a következő telefonszámon kaphat: 06-30-944-3839.
 3. Vegyesen is szabad rakni a különféle sittet, törmelékeket? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza ezeket az anyagokat.
 4. Meddig maradhat a konténer pakolás céljából? A konténer rendelés után előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat díjtalanul. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
 5. Munkaszüneti napon is lehet igényelni konténert? Igen, XIV. kerület Kövér Lajos tér régiójában hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 18 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan igénybe vehető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
 7. Kis mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
 8. Saját utánfutóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, munkatársaink fogadják az Ön által átadott hulladékot is.

Akciós konténeres sittszállítás XIV. kerület Kövér Lajos tér vonzáskörzetében hétvégén is, a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténerig rendelkezésére áll: (30)-944 3839!

Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Konkrét ajánlatkérés, illetve rendelés esetén kérjük, minden esetben kérjen egyedi igényeire szabott árajánlatot telefonon vagy e-mailben központi ügyfélszolgálatunktól!

konténer rendelés hétvégén XIV. kerület Kövér Lajos tér

Zöldhulladék elszállítás XIV. kerület Kövér Lajos tér környékéről – sittlerakó

Konténer bérlés XIV. kerület Kövér Lajos tér, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer bérlés XIV. kerület Kövér Lajos tér (30)-944 3839.

Minden évben hozzávetőleg 150 ezer tonna szemetet (pl. zöldhulladék, építési hulladék) befogadó, válogató és továbbító hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, személyesen is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például zsákokban.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén megközelíthető központi telephelyünkön.

A hulladékválogató hely nyitvatartása:

Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Figyelem! telephelyünkre kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe XIV. kerület Kövér Lajos tér környékén?

 1. A weboldal készítésének idején 15 konténeres kocsival és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő vevőinek köszönheti, mert eleinte csupán egyetlen konténeres járművünk és 5 szemetes konténerünk volt).
 2. A szemetes konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de legfeljebb 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt konténert.
 3. A tároló konténer a szemét pakolása céljából akár 7 napig felár nélkül Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített szemetes konténerbe kell pakolnia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Online felületünkön pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. XIV. kerület Kövér Lajos tér egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben többször rendel tőlünk konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
konténeres szemétszállítás XIV. kerület Kövér Lajos tér

Néhány hasznos tipp a konténeres szállítással kapcsolatban

 • Ha a konténert a kerítésén belülre kéri, akkor a hulladékokhoz minél közelebbre tervezze a helyét a lehető legkevesebb cipekedés érdekében. A bejáró szélességét érdemes egyeztetni az ügyfélszolgálatunkkal annak biztosítása érdekében, hogy a konténeres autó mindenképpen be tudjon hajtani a telekre.
 • Habár védőhálót helyezünk a konténer tetejére szállításkor, ha szóródó anyagokat is rak a konténerbe, akkor azokat ha módja van rá a konténer aljára pakolja.
 • Számítógépes nyilvántartásban tároljuk a konténeres sittszállítással kapcsolatos összes információt, de ha hamarabb rakja tele a konténert, kérjük, előtte 1 nappal jelezzen az ügyfélszolgálatos kollégánknak a korábbi elszállítási időpont miatt.
 • Ha Önnek nincs ideje vagy lehetősége a konténer rakodására, akkor adjuk a szükséges munkaerőt, és levesszük a válláról a fizikai munka gondját.
 • A konténerek között található zárható és lenyitható típusú is, ami könnyítheti a hulladék rakodását. Ezekről a lehetőségekről kérjük, tájékozódjon az ügyfélszolgálatunkon: (30)-944 3839.
 • Megnyugtató dolog Önnek is, hogy a vállalkozásunk birtokában lévő begyűjtési engedély lehetővé teszi hulladék befogadási nyilatkozat kiadását, amelynek révén biztosítjuk, hogy törmeléke és szemete nem kerül illegális helyre.
 • Nehezen elérhető helyeken, vagy kevesebb hulladék esetén a zsákos sittszállítás lehet érdekes, amellyel zsákonként külön válogatva lehetséges a fémhulladék, fahulladék, kerti zöldhulladék, építési törmelék elszállítása.
 • Ha sittet helyez a zsákokba, akkor nem szabad a zsák szájáig tölteni őket, ellenkező esetben nem lehet mozgatni és szállítani őket.
 • Ha nagy mennyiségű zsákot kell rakodni a szállító konténeres kocsira, vagy emeletről, pincéből kell kihordani a zsákokat, akkor a rakodás munkabére a helyszíni adottságoknak megfelelő megállapodáson alapul.

>Olcsó konténeres sittszállítás!

Akár 1 órán belüli konténeres sittszállítás XIV. kerület Kövér Lajos tér területén konténer rendelés (30)-944 3839!

Hulladékgazdálkodási központ a 17. kerületben lévő sittlerakónkban és hulladékgyűjtés konténerbe XIV. kerület Kövér Lajos tér

A Régiakadémiatelepen lévő hulladékátvevő helyünk hulladékkezelési engedéllyel rendelkezik, a behozott vegyes hulladékból szétválogatjuk az építési törmeléket és a különféle összetételű pl. fa szemetet.

Központi ügyfélszolgálatunk rendelkezésre áll a (30)-944 3839 számon. Ha webhelyünket mobiltelefonon böngészi, akkor a következő fotóra koppintva azonnal tárcsázhat minket.

 lakossági hulladékudvar telefonszám XIV. kerület Kövér Lajos tér

Modern gépsorunk által szétválogatott sittet és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot megfelelő telepekre visszük.

A zöldhulladékot (pl. növényi hulladék) komposztáló üzemekbe szállítmányozzuk.

A lomtalanítás során keletkező hulladékot, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a telephelyünkre szállítmányozzuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosítással foglalkozó helyre fuvarozzuk.

Hulladékfeldolgozó üzemünk célja, hogy a szakképzett munkatársaink révén működtetett telephelyünkön a háztartásokban keletkező hulladékokat szelektálja, és a megfelelő pontokra fuvarozza. Jelentős szerepünk van a hulladékok hasznosítási arányának fokozásában.

Porlekötés lakossági hulladékudvarban:

Mit fogadunk be a szemétlerakónkban XIV. kerület Kövér Lajos tér vonzáskörzetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet nem veszünk át!

Fahulladék elszállítása: pl. raklapok, lécek

Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építkezésből származó hulladékok: pl. beton, egyéb építési hulladék elvitele, építési konténert is igényelhet tőlünk XIV. kerület Kövér Lajos tér környékén!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk XIV. kerület Kövér Lajos tér körzetében. Ha Önnél a lakásban, a padláson összegyűltek a lomok, a szemét, ócska bútorok, ruhák stb., kedvező áron vállaljuk ezek elvitelét XIV. kerület Kövér Lajos tér környékén, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a lakossági hulladéklerakónkba.

Papírhulladék elszállítása: újságok, könyvek, hullámpapír, kartondoboz

Műanyag hulladék átvétele: pl. flakonok, fóliák

Konténerben vegyes hulladék: pl. textil

Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

Ipari hulladék elvitele XIV. kerület Kövér Lajos tér övezetéből – hulladékválogató

Konténeres szállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer XIV. kerület Kövér Lajos tér 06-30-944-3839.

Évente mintegy 150 ezer tonna mennyiségű hulladékot (pl. zöldhulladék, fahulladék) átvevő, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például zsákokban.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen elérhető központi telephelyünkön.

A hulladékválogató hely nyitvatartása:

Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Megjegyzés: telephelyünkre csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

ÚJDONSÁG!

A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyás fizetéssel!

konténer fizetés kártyával

A konténer díját bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Nem kell előre készpénzt felvennie, !

építési bontási hulladék lerakó XIV. kerület Kövér Lajos tér

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

 1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténeres kocsival és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket elégedett ügyfeleinek köszönheti, mivel cégünk indulásakor csupán egyetlen konténeres autónk és 5 szemetes konténerünk volt).
 2. Az építési konténer megrendelését követő rövid időn belül, de maximum 24 óra alatt kivisszük a megrendelt építési konténert.
 3. A konténer a szemét rakodása érdekében akár 7 napig díjtalanul Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített tároló konténerbe kell pakolnia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Online felületünkön pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. XIV. kerület Kövér Lajos tér egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha többször rendel tőlünk szemetes konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
zöldhulladék elszállítása XIV. kerület Kövér Lajos tér

A legolcsóbb hulladékszállítás XIV. kerület Kövér Lajos tér környékén?

Ha a hulladék elszállításának összegét is meg szeretné takarítani, akkor behozhatja a hulladékválogatónkba is az összerakott szemetet.

A szemétszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A törmelékek fuvarozása területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

A sittszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szállítás. Amint befejezte a rakodást, hívhat minket, és azonnal indul a konténeres kocsink.

Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen törmelék elszállításáról lenne szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres sittszállítást tanácsos-e választani.

konténeres sittszállító XIV. kerület Kövér Lajos tér

Aktuális díjaink

A törmelék elszállításának díja nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Hulladékleadás ára

Milyen méretű konténerre van szükség a hulladékszállításhoz?

Gyakran megtörténik, hogy megrendelőink alábecsülik az elvitetendő törmelék volumenét. Ebből kifolyólag tanácsoljuk inkább azt, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb kapacitású építési konténert rendeljenek ügyfeleink.

A tároló konténerek különböző űrtartalmúak, gyakorlatilag tökéletesen az igényeihez szabott méretű építési konténert kínálunk. A sitt telerakása lenyitható építési konténer esetén lényegesen praktikusabb, ugyanis könnyebb behordani a hulladékot.

konténer méretek XIV. kerület Kövér Lajos tér

Szokásos kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret kicsinek bizonyul. Még egy konténer rendelése indokolatlanul teszi borsosabbá a konténeres szállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre becsülte.
 2. Milyen típusú hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, bővebb felvilágosítást a következő telefonszámon kaphat: (30)-944 3839.
 3. Keverve is szabad pakolni a különféle sittet, hulladékot? Igen, így is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza a konténerek tartalmát.
 4. Meddig tarthatom magamnál a konténert pakolás céljából? A konténer a rendelést követően előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat díjtalanul. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
 5. Ünnepnapon is lehet rendelni konténert? Igen, XIV. kerület Kövér Lajos tér területén ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan rendelkezésre áll.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
 7. Kis mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
 8. Saját utánfutóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, munkatársaink átveszik az Ön által átadott hulladékot is.

Olcsó hulladékgyűjtés konténerbe hétvégén is sittlerakónkba Budapesten, hulladék elvitel tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: 06-30-944-3839!