Pénztárcakímélő konténer XIII. kerület Róbert Károly körút

Pénztárcakímélő konténer XIII. kerület Róbert Károly körút régiójában, akár azonnal (30)-944 3839!

Sittszállítás XIII. kerület Róbert Károly körút telefonszám: 06 30 944-3839 (reggel hét és este nyolc óra között, minden nap)

konténeres XIII. kerület Róbert Károly körút

Kedvező árú konténeres sittszállítás XIII. kerület Róbert Károly körút vonzáskörzetében rögtön tudunk indulni, akár munkaszüneti napokon is, gyakorlatilag bármilyen méretű konténert kérhet: 06 30 944-3839!

Ezért vegyen igénybe minket a sitt konténeres elszállításához:

 1. Szolgáltatásainkat rejtett költségek nélkül nyújtjuk, nem kell tartania borsos munkadíjtól!
 2. Gyakorlatilag bármikor hívhat minket, reggeltől estig, konténeres hulladékszállítás ünnepnapon is!
 3. Nem kell válogatnia a hulladékot, rakhatja a konténerbe ömlesztve is!
 4. A konténert szinte azonnal ki tudjuk szállítani!
 5. Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, jól ismerjük ügyfeleink kívánságait!
 6. Nem célunk Önön meggazdagodni, szeretnénk, ha elégedett lenne, és ajánlana minket!

Kedvező árú konténeres hulladékszállítás XIII. kerület Róbert Károly körút környékén 100%-os ügyfél-elégedettséggel. XIII. kerület Róbert Károly körút környékén szinte azonnal megjelenünk az üres konténerrel, vagy hogy elvigyük a tele konténert.   Hívjon minket, ha lelkiismeretes partnerre van szüksége, és ha nem mindegy Önnek, hogy kit enged be magához 06 30 944-3839!
Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!

Budapesti konténeres cég XIII. kerület Róbert Károly körút

Gyakori kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer szükséges?  Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret végül nem lesz elég. Még egy konténer rendelése szükségtelenül teszi borsosabbá a konténeres sittszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy ránézésre tűnt.
 2. Milyen jellegű hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, részletes tájékoztatást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: 06 30 944-3839.
 3. Keverve is szabad rakni a különféle szemetet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja a beérkezett hulladékokat.
 4. Meddig tarthatom magamnál a konténert rakodás céljából? A konténer rendelés után jópár napig is Önnél maradhat díjtalanul. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
 5. Hétvégén is lehet hívni konténert? Igen, XIII. kerület Róbert Károly körút vonzáskörzetében ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 18 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan elérhető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
 7. Minimális mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.
 8. Saját kocsival is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, kollégáink fogadják az Ön által átadott hulladékot is.

Olcsó konténeres sittszállítás XIII. kerület Róbert Károly körút övezetében hétvégén is, a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténerig rendelkezésére áll: 06 30 944-3839!

Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Konkrét ajánlatkérés, illetve rendelés esetén kérjük, minden esetben kérjen egyedi igényeire szabott árajánlatot telefonon vagy e-mailben központi ügyfélszolgálatunktól!

konténer szállítás XIII. kerület Róbert Károly körút

Zöldhulladék elszállítás XIII. kerület Róbert Károly körút környékéről – hulladékkezelő központ

Konténeres szállítás XIII. kerület Róbert Károly körút, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer XIII. kerület Róbert Károly körút 06-30-944-3839.

Minden évben körülbelül 150 ezer tonna szemetet (pl. papírhulladék, építési hulladék) befogadó, válogató és továbbító hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, személyesen is elhozhatja hozzánk a hulladékot például utánfutón.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen elérhető szemétlerakónkban.

A hulladékválogató hely nyitvatartása:

Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy telephelyünkre csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására XIII. kerület Róbert Károly körút területén?

 1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténeres kocsival és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket elégedett ügyfeleinek köszönheti, tekintve kezdetben mindössze egyetlen konténeres járművünk és 5 tároló konténerünk volt).
 2. A tároló konténer megrendelését követő rövid időn belül, de legfeljebb 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt építési konténert.
 3. A tároló konténer a szemét pakolása végett akár 1 hétig is díjtalanul Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön konténerbe kell raknia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Elektronikus adatbázisunkban pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. XIII. kerület Róbert Károly körút egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha többször rendel tőlünk építési konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
konténeres hulladékszállítás XIII. kerület Róbert Károly körút

Néhány gyakorlati tipp a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 • Ha a konténert a kerítésén belülre kéri, akkor a hulladékokhoz a lehető legközelebbre tervezze a helyét hogy minél kevesebbet kelljen cipekedni. A bejáró szélességét ajánljuk megbeszélni az ügyfélszolgálatunkkal annak biztosítása érdekében, hogy a konténerszállító autó garantáltan be tudjon hajtani a telekre.
 • Noha védőhálót helyezünk a konténer tetejére szállításkor, ha szóródásra hajlamos anyagokat is tesz a konténerbe, akkor azokat lehetőleg a konténer aljába rakja.
 • Számítógépes adatbázisunkban tároljuk a konténeres sittszállítással kapcsolatos összes részletet, de ha az előzetes megállapodásnál rövidebb idő alatt rakja tele a konténert, kérjük, előtte 1 nappal telefonáljon az ügyfélszolgálatos munkatársunknak a korábbi elszállítási időpont miatt.
 • Ha Önnek nincs ideje vagy módja a konténer megtöltésére, akkor garantáljuk a szükséges munkaerőt, és levesszük a válláról a fizikai munka gondját.
 • A konténerek között található zárható és lenyitható kivitelű is, ami könnyebbé teheti a szemét pakolását. Ezekről a lehetőségekről kérjük, tájékozódjon az ügyfélszolgálatunkon: 06 30 944-3839.
 • Megnyugtató tény az Ön számára is, hogy a vállalkozásunk birtokában lévő begyűjtési engedély lehetővé teszi hulladék befogadási nyilatkozat kiadását, ilyen módon szavatoljuk, hogy hulladéka nem kerül illegális helyre.
 • Nehezen elérhető helyeken, vagy kevesebb hulladék esetén a zsákos sittszállítás lehet érdekes, amellyel zsákonként külön válogatva lehetséges a legkülönbözőbb anyagok szállítása.
 • Ha sittet rak a zsákokba, akkor nem szabad telerakni őket, különben nem lehet mozgatni és szállítani őket.
 • Ha sok zsákot kell felpakolni az autóra, vagy emeletről, alagsorból kell kihordani a zsákokat, akkor a bepakolás munkabére a helyszíni adottságoknak megfelelő egyezségen alapul.

>Akciós konténeres sittszállítás!

Gyors konténeres sittszállítás XIII. kerület Róbert Károly körút övezetében konténer rendelés (30)-944 3839!

Hulladékátvétel XVII. kerületi sittlerakónkban és konténer rendelés XIII. kerület Róbert Károly körút

XVII. kerületi lakossági hulladékudvarunk hulladékkezelési jogosultsággal bír, a beszállított vegyes hulladékból külön válogatjuk az építési törmeléket és a különféle összetételű pl. papír hulladékot.

Központi ügyfélszolgálatunk rendelkezésre áll a 06 30 944-3839 számon. Amennyiben webhelyünket mobiltelefonon böngészi, akkor a következő fényképre koppintva azonnal tárcsázhat minket.

sittlerakó ügyfélszolgálat XIII. kerület Róbert Károly körút telefonszám

Modern gépsorunk révén szétválogatott építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba szállítmányozzuk. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot újrahasznosító telepekre visszük.

A zöldhulladékot (pl. növényi hulladék) komposztáló üzemekbe szállítmányozzuk.

A lomtalanítás után megmaradt törmeléket, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékkezelő üzemünkbe szállítjuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosításra alkalmas helyre fuvarozzuk.

Hulladékfeldolgozó üzemünk célja, hogy a megfelelő képzettségű munkatársaink segítségével működtetett központunkban a háztartásokban keletkező hulladékokat szétválogassa, és a megfelelő pontokra vigye. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának fokozásában.

Hulladékválogató gépsor munka közben:

Mit fogadunk be a szemétlerakónkban XIII. kerület Róbert Károly körút régiójából?

Veszélyes és kommunális szemetet tilos lerakni!

Fahulladék átvétele: pl. raklapok, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék átvétele: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építkezésből származó hulladékok: pl. sitt, hungarocell hulladék elvitele, építési konténert is kérhet tőlünk XIII. kerület Róbert Károly körút övezetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk XIII. kerület Róbert Károly körút övezetében. Ha házában, a padláson tornyosulnak a lomok, a szemét, öreg bútorok, zöldhulladék stb., kedvező áron megoldjuk ezek elfuvarozását XIII. kerület Róbert Károly körút vonzáskörzetében, vagy behozhatja saját maga is a lakossági hulladéklerakónkba.

Papírhulladék elszállítása: folyóiratok, könyvek, hullámpapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék leadása: pl. lecsavart kupakok, fóliák

Építési konténerben vegyes hulladék: pl. cserép

Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Zöldhulladék elszállítás XIII. kerület Róbert Károly körút övezetéből – hulladékkezelő központ

Konténer bérlés, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer bérlés XIII. kerület Róbert Károly körút 06 30 944-3839.

Évente körülbelül 150 ezer tonna mennyiségű hulladékot (pl. papírhulladék, építési hulladék) befogadó, válogató és továbbító hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is elhozhatja hozzánk a hulladékot például zsákokban.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén elérhető szemétlerakónkban.

Hulladéklerakónk nyitvatartása:

Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy telephelyünkre kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

ÚJDONSÁG!

Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyás fizetéssel!

konténer fizetés bankkártyával

A szemetes konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, az elektronikus fizetés tökéletes megoldás!

hulladékválogató XIII. kerület Róbert Károly körút

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő megrendelőinek köszönheti, mivel eleinte mindössze egyetlen konténeres járművünk és 5 tároló konténerünk volt).
 2. Az építési konténer megrendelését követő rövid időn belül, de maximum 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt tároló konténert.
 3. Az építési konténer a szemét rakodása érdekében akár 7 napig extra költségek nélkül Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített konténerbe kell raknia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Elektronikus adatbázisunkban pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. XIII. kerület Róbert Károly körút egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben több alkalommal rendel tőlünk konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a piac egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
lomtalanítás XIII. kerület Róbert Károly körút

A legolcsóbb lomelszállítás XIII. kerület Róbert Károly körút vonzáskörzetében?

Ha a törmelék elfuvarozásának összegét is meg szeretné takarítani, akkor behozhatja a hulladékkezelőnkbe is az előkészített hulladékot.

A lomelszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A törmelékek fuvarozása területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

A sittszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténerrel való szállítás. Amint befejezte a rakodást, értesíthet minket, és azonnal útra kel a sofőrünk.

Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen hulladék elszállításáról lenne szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres sittszállítást tanácsos-e igényelni.

konténeres autó XIII. kerület Róbert Károly körút

Lomelszállítási díjak

A sitt elszállításának ára nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkat itt tekintheti meg: Sittlerakás ára

Hány zsákra van szükség a hulladékszállításhoz?

Sokszor előfordul, hogy az emberek nem jól számolják ki az elvitetendő törmelék mennyiségét. Ennek okán orientáljuk őket abba az irányba, hogy a biztonság kedvéért inkább egy kicsit nagyobb építési konténert rendeljenek ügyfeleink.

A szemetes konténerek különböző űrtartalmúak, gyakorlatilag tökéletesen megfelelő kapacitású építési konténert viszünk Önnek. A lomok megtöltése lenyitható tároló konténer esetén ésszerűbb, mert egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a sittet.

építési konténer XIII. kerület Róbert Károly körút

Sokszor feltett kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer kell? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret végül nem lesz elég. Az újabb konténer rendelése indokolatlanul teszi borsosabbá a konténeres szállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.
 2. Milyen jellegű hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, bővebb tájékoztatást a következő telefonszámon kaphat: 06-30-944-3839.
 3. Vegyesen is szabad pakolni a különböző sittet, hulladékot? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja a beérkezett hulladékokat.
 4. Mennyi ideig maradhat a konténer megrakás végett? A konténer a rendelést követően előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
 5. Ünnepnapon is lehet igényelni konténert? Igen, XIII. kerület Róbert Károly körút területén hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan elérhető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
 7. Nagyon kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.
 8. Saját kocsival is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, munkatársaink fogadják az Ön által átadott hulladékot is.

Olcsó hulladékgyűjtés konténerbe hétvégén is szeméttelepünkre Budapesten, hulladék elvitel szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: (30)-944 3839!