Pénztárcabarát konténer rendelés XIV. kerület Róna utca

Pénztárcabarát konténer rendelés XIV. kerület Róna utca területén, akár 1 órán belül 06-30-944-3839!

Sittszállítás XIV. kerület Róna utca telefonszám: 06 30 944-3839 (7:00 és 20:00 óra között, minden nap)

sitt konténer rendelés XIV. kerület Róna utca

Pénztárcakímélő konténeres sittszállítás XIV. kerület Róna utca övezetében rögtön tudunk indulni, akár ünnepnapon is, szinten minden konténermérettel rendelkezünk: 06 30 944-3839!

Ezért vegyen igénybe minket a sitt konténeres elszállításához:

 1. Szolgáltatásainkat rejtett költségek nélkül nyújtjuk, nem kell tartania borsos munkadíjtól!
 2. Szinte bármikor hívhat minket, reggel 6-tól este 10-ig, konténeres sittszállítás akár szombaton vagy vasárnap is!
 3. Nem kell csoportosítani a hulladékot, rakhatja a konténerbe ömlesztve is!
 4. A konténert hívása után mindjárt ki tudjuk szállítani!
 5. 25 éves tapasztalatunk van, részletesen ismerjük ügyfeleink elvárásait!
 6. Nem kívánunk Önön meggazdagodni, azt szeretnénk, ha boldog lenne, és ajánlana minket az ismerőseinek!

Kedvező áron történő konténeres szállítás XIV. kerület Róna utca környékén 100%-os ügyfél-elégedettséggel. XIV. kerület Róna utca övezetében szinte azonnal megjelenünk az üres konténerrel, vagy hogy elszállítsuk a megpakolt konténert.   Hívjon minket, ha tisztességes partnerre van szüksége, és ha nem mindegy Önnek, hogy kit enged be a portájára 06-30-944-3839!
Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!

konténer szállítás ügyfélszolgálat XIV. kerület Róna utca

Gyakran ismétlődő kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténert rendeljek?  Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret kevés lesz. Még egy konténer rendelése szükségtelenül teszi borsosabbá a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre tűnt.
 2. Milyen jellegű hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, bővebb információkat az ügyfélszolgálatunkon kaphat: 06 30 944-3839.
 3. Vegyesen is lehet rakni a különböző sittet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja ezeket az anyagokat.
 4. Meddig maradhat a konténer pakolás végett? A konténer a rendelést követően jópár napig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
 5. Munkaszüneti napon is lehet igényelni konténert? Igen, XIV. kerület Róna utca régiójában hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 18 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan rendelkezésre áll.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
 7. Kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kevés hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
 8. Saját teherautón is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, munkatársaink fogadják az Ön által átadott hulladékot is.

Akciós konténeres sittszállítás XIV. kerület Róna utca régiójában hétvégén is, a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténerig rendelkezésére áll: (30)-944 3839!

Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Konkrét ajánlatkérés, illetve rendelés esetén kérjük, minden esetben kérjen egyedi igényeire szabott árajánlatot telefonon vagy e-mailben központi ügyfélszolgálatunktól!

konténer rendelés hétvégén XIV. kerület Róna utca

Zöldhulladék elszállítás XIV. kerület Róna utca vonzáskörzetéből – hulladékudvar

Konténeres sittszállítás XIV. kerület Róna utca, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer bérlés XIV. kerület Róna utca 06 30 944-3839.

Évente hozzávetőleg 150 ezer tonna mennyiségű szemetet (pl. műanyag hulladék, építési hulladék) átvevő, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is elhozhatja hozzánk a hulladékot például zsákokban.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen elérhető központi telephelyünkön.

Hulladéklerakónk nyitvatartása:

Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy telephelyünkre kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására XIV. kerület Róna utca övezetében?

 1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténeres autóval és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett vevőinek köszönheti, mivel eleinte csak egyetlen konténeres járművünk és 5 szemetes konténerünk volt).
 2. A tároló konténer megrendelését követő rövid időn belül, de legfeljebb 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt szemetes konténert.
 3. A tároló konténer a szemét rakodása érdekében akár 7 napig extra költségek nélkül Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön tároló konténerbe kell raknia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Számítógépes rendszerünkkel percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. XIV. kerület Róna utca egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha többször rendel tőlünk szemetes konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a piac egyik fontos szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
építési törmelék elszállítása XIV. kerület Róna utca

Néhány gyakorlati tanács a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 • Ha a konténert a telkén belülre kéri, akkor a hulladékokhoz minél közelebbre tervezze a helyét hogy minél kevesebbet kelljen cipekedni. A bejáró szélességét tanácsos megbeszélni az ügyfélszolgálatunkkal annak biztosítása érdekében, hogy a konténeres kocsi garantáltan be tudjon jutni a telekre.
 • Habár védőhálót helyezünk a konténer tetejére szállításkor, ha szóródásra hajlamos anyagokat is tesz a konténerbe, akkor azokat lehetőség szerint a konténer mélyére helyezze.
 • Elektronikus nyilvántartásban tároljuk a konténeres sittszállítással kapcsolatos összes információt, de ha hamarabb rakja tele a konténert, kérjük, előtte 1 nappal jelezzen az ügyfélszolgálatos kollégánknak a korábbi elszállítási időpont miatt.
 • Ha Önnek nincs ideje vagy módja a konténer rakodására, akkor biztosítjuk a szükséges munkaerőt, és levesszük a válláról a fizikai munka gondját.
 • A konténerek között található zárható és lenyitható típusú is, ami könnyebbé teheti a hulladék rakodását. Ezekről a lehetőségekről kérjük, tájékozódjon a telefonos ügyfélszolgálatunknál: (30)-944 3839.
 • Megnyugtató dolog az Ön számára is, hogy engedélyünk lehetővé teszi hulladék befogadási nyilatkozat kiadását, amelynek révén biztosítjuk, hogy a sitt nem kerül illegális helyre.
 • Nehezen hozzáférhető helyeken, vagy kevesebb hulladék esetén a zsákos sittszállítás kínálkozik kedvezőbbnek, amellyel zsákonként külön válogatva lehetséges a legkülönbözőbb anyagok elszállítása.
 • Ha sittet helyez a zsákokba, akkor nem szabad teljesen megtölteni őket, különben nagyon nehéz vinni és szállítani őket.
 • Ha sok zsákot kell felpakolni a szállító konténeres kocsira, vagy magasabb szintekről, alagsorból kell kihordani a zsákokat, akkor a bepakolás összege a helyszíni feltételeknek megfelelő megállapodáson alapul.

>Olcsó konténeres sittszállítás!

Megbízható konténeres sittszállítás XIV. kerület Róna utca környékén konténer rendelés 06-30-944-3839!

Hulladéklerakási lehetőség XVII. kerületi törmeléklerakó központunkban és törmelékszállítás konténerben XIV. kerület Róna utca

A 17. kerületben lévő lakossági hulladékudvarunk hulladékgazdálkodási jogosultsággal bír, a behozott vegyes hulladékból külön válogatjuk az építési törmeléket és a különböző összetételű pl. papír szemetet.

Ügyfélszolgálati számunk hívható a 06-30-944-3839 számon. Ha webhelyünket mobiltelefonon olvassa, akkor az alábbi fotóra koppintva rögtön hívhat is minket.

hulladéklerakó telefon XIV. kerület Róna utca

Modern hulladékválogató berendezésünk által szelektált építési törmeléket és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba szállítmányozzuk. Az újrahasznosítható textil lomot újrahasznosító telepekre szállítjuk.

A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló telepekre visszük.

A lomtalanítás után megmaradt lomokat, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékátvevő helyünkre fuvarozzuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosításra alkalmas üzembe fuvarozzuk.

Szeméttelepünk célja, hogy a megfelelő képzettségű kollégák segítségével működtetett üzemünkben a háztartásokban keletkező hulladékokat szortírozza, és a megfelelő pontokra vigye. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának növelésében.

Hulladékválogató gépsor munka közben:

Mit fogadunk be a szemétlerakónkban XIV. kerület Róna utca régiójából?

Veszélyes és kommunális szemetet sajnos nem tudunk befogadni!

Fahulladék leadása: pl. deszkák, lécek

Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építkezésből származó hulladékok: pl. sitt, hungarocell hulladék elszállítása, építési konténert is igényelhet tőlünk XIV. kerület Róna utca övezetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk XIV. kerület Róna utca körzetében. Ha házában, az irodában tornyosulnak a lomok, a szemét, ócska bútorok, könyvek stb., elfogadható összegért vállaljuk ezek elszállítását XIV. kerület Róna utca körzetében, vagy behozhatja saját maga is a lakossági hulladéklerakónkba.

Papírhulladék elszállítása: újságok, könyvek, csomagolópapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék átvétele: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, táskák

Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. textil

Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás XIV. kerület Róna utca régiójából – sittlerakó

Konténer bérlés, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer bérlés XIV. kerület Róna utca (30)-944 3839.

Évente körülbelül 150 ezer tonna mennyiségű szemetet (pl. zöldhulladék, fahulladék) befogadó, válogató és továbbító szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például kisteherautón.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, könnyedén elérhető szemétlerakónkban.

A hulladékválogató hely nyitvatartása:

Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Megjegyzés: sittlerakónkba kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

ÚJDONSÁG!

A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyás fizetéssel!

konténer kifizetése pos terminállal

A szemetes konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

Nem kell előre készpénzt felvennie, !

építési bontási hulladék lerakó XIV. kerület Róna utca

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

 1. A weboldal készítésének idején 15 konténeres autóval és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket elégedett ügyfeleinek köszönheti, mert eleinte csak egyetlen konténeres autónk és 5 konténerünk volt).
 2. Az építési konténer megrendelését követő néhány órán belül, de maximum 24 óra alatt kivisszük a megrendelt építési konténert.
 3. Az építési konténer a szemét rakodása végett akár 7 napig díjtalanul Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített építési konténerbe kell pakolnia. Mivel telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Elektronikus adatbázisunkban pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. XIV. kerület Róna utca egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha rendszeresen kér tőlünk tároló konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
lomtalanítás XIV. kerület Róna utca

A legolcsóbb törmelékszállítás XIV. kerület Róna utca körzetében?

Ha a törmelék elfuvarozásának díját is meg szeretné takarítani, akkor elszállíthatja a hulladékkezelőnkbe is az előkészített hulladékot.

A sittszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

A törmelékek fuvarozása területén 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

A sittszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténerrel való szállítás. Amint befejezte a rakodást, értesíthet minket, és azonnal indítjuk az autónkat.

Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen hulladék elszállításáról lenne szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres hulladékszállítást tanácsos-e igényelni.

konténeres kocsi bérlés XIV. kerület Róna utca

Áraink

Az építési törmelék elszállításának díja nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Bővebb információ a díjakról: Hulladékátvétel díja

Mekkora konténerre van szükség a sitt elviteléhez?

Gyakran megtörténik, hogy az emberek nem jól számolják ki az elvitetendő szemét volumenét. Ebből adódóan szoktuk azt javasolni, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb kapacitású tároló konténert igényeljenek.

A tároló konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, szinte teljesen a konkrét feladathoz illeszkedő építési konténert szállítunk ki. A törmelék pakolása lenyitható tároló konténer esetén lényegesen praktikusabb, ugyanis egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a szemetet.

szemétszállító konténer XIV. kerület Róna utca

Sokszor feltett kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret végül nem lesz elég. Az újabb konténer rendelése elkerülhető módon teszi borsosabbá a konténeres sittszállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy ránézésre tűnt.
 2. Milyen jellegű hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, bővebb tájékoztatást a konténer forródróton kaphat: (30)-944 3839.
 3. Vegyesen is lehet pakolni a különféle szemetet, hulladékot? Igen, így is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza ezeket az anyagokat.
 4. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert rakodás végett? A konténer rendelés után előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
 5. Munkaszüneti napon is lehet igényelni konténert? Igen, XIV. kerület Róna utca közvetlen vonzáskörzetében ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan igénybe vehető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
 7. Nagyon kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kevés hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk ezt.
 8. Saját kocsival is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink fogadják az Ön által behozott hulladékot is.

Megfizethető konténeres hulladékszállítás hétvégén is hulladékudvarunkba a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: 06-30-944-3839!