Pénztárcabarát építési törmelék elszállítás XIII. kerület Esztergomi utca

Pénztárcabarát építési törmelék elszállítás XIII. kerület Esztergomi utca övezetében, akár azonnal 06-30-944-3839!

Konténer XIII. kerület Esztergomi utca ügyfélszolgálat: 06 30 944-3839 (reggel hét és este nyolc óra között, minden nap)

konténeres sittszállítás XIII. kerület Esztergomi utca

Akciós konténeres sittszállítás XIII. kerület Esztergomi utca környékén rögtön tudunk indulni, akár hétvégén is, gyakorlatilag bármilyen méretű konténert kérhet: 06 30 944-3839!

Ezért vegyen igénybe minket a hulladék konténerrel történő elszállításához:

 1. Szolgáltatásainkat rejtett költségek nélkül nyújtjuk, nem kell tartania borsos munkadíjtól!
 2. Szinte bármikor hívhat minket, reggeltől estig, konténeres szállítás ünnepnapon is!
 3. Nem kell szétválogatnia a hulladékot, rakhatja a konténerbe ömlesztve is!
 4. A konténert szinte azonnal ki tudjuk szállítani!
 5. Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, részletekbe menően ismerjük ügyfeleink igényeit!
 6. Nem kívánunk Önön meggazdagodni, az a célunk, ha boldog lenne, és ajánlana minket a barátainak is!

Olcsó konténeres sittszállítás XIII. kerület Esztergomi utca vonzáskörzetében 100%-os ügyfél-elégedettséggel. XIII. kerület Esztergomi utca régiójában szinte azonnal megjelenünk az üres konténerrel, vagy hogy elvigyük a megrakott konténert.   Hívjon minket, ha korrekt partnerre van szüksége, és ha nem mindegy Önnek, hogy kit enged be magához 06 30 944-3839!
Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!

konténer rendelés telefonszám XIII. kerület Esztergomi utca

Szokásos kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténert rendeljek?  Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret kicsinek bizonyul. Az újabb konténer rendelése elkerülhető módon drágítja a konténeres szállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre becsülte.
 2. Milyen típusú hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, bővebb tájékoztatást a következő telefonszámon kaphat: (30)-944 3839.
 3. Vegyesen is szabad rakni a különböző sittet, hulladékot? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza a konténerek tartalmát.
 4. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert pakolás céljából? A konténer a rendelést követően akár 1 hétig is Önnél maradhat díjtalanul. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
 5. Hétvégén is lehet igényelni konténert? Igen, XIII. kerület Esztergomi utca környékén hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 18 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan elérhető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
 7. Minimális mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.
 8. Saját utánfutóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, kollégáink átveszik az Ön által behozott hulladékot is.

Kedvező áron történő konténeres sittszállítás XIII. kerület Esztergomi utca környékén hétvégén is, a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténerig igénybe vehető: 06-30-944-3839!

Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Konkrét ajánlatkérés, illetve rendelés esetén kérjük, minden esetben kérjen egyedi igényeire szabott árajánlatot telefonon vagy e-mailben központi ügyfélszolgálatunktól!

konténer szállítás XIII. kerület Esztergomi utca

Zöldhulladék elszállítás XIII. kerület Esztergomi utca környékéről – hulladéklerakó

Konténeres sittszállítás XIII. kerület Esztergomi utca, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer bérlés XIII. kerület Esztergomi utca 06-30-944-3839.

Évente körülbelül 150 ezer tonna hulladékot (pl. papírhulladék, építési hulladék) befogadó, válogató és továbbító szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például zsákokban.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, könnyedén megközelíthető központi telephelyünkön.

Hulladéklerakónk nyitvatartása:

Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a hulladékudvarba csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe XIII. kerület Esztergomi utca környékén?

 1. A honlap készítésének idején 15 konténeres autóval és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket visszatérő ügyfeleinek köszönheti, tekintve eleinte csak egyetlen konténeres autónk és 5 konténerünk volt).
 2. Az építési konténer megrendelését követő rövid időn belül, de maximum 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt konténert.
 3. A konténer a szemét rakodása érdekében akár 1 hétig is felár nélkül Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített tároló konténerbe kell raknia. Mivel telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Számítógépes rendszerünkkel percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. XIII. kerület Esztergomi utca egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha többször rendel tőlünk tároló konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
építési törmelék elszállítása XIII. kerület Esztergomi utca

Néhány megszívlelendő tanács a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 • Ha a konténert a telkén belülre kéri, akkor a hulladékokhoz minél közelebbre tervezze a helyét a hulladék minimális mozgatás végett. A bejáró méretét érdemes megbeszélni az ügyfélszolgálatunkkal annak biztosítása érdekében, hogy a konténeres kocsi mindenképpen be tudjon hajtani a telekre.
 • Jóllehet védőhálót helyezünk a konténer tetejére szállításkor, ha szóródó anyagokat is rak a konténerbe, akkor azokat ha módja van rá a konténer aljára pakolja.
 • Számítógépes kimutatás formájában vezetjük a konténeres sittszállítással kapcsolatos összes részletet, de ha az előzetes megállapodásnál rövidebb idő alatt pakolja tele a konténert, kérjük, előtte 1 nappal jelezzen az ügyfélszolgálatos munkatársunknak a korábbi elszállítási időpont miatt.
 • Ha Önnek nincs ideje vagy módja a konténer rakodására, akkor adjuk a szükséges munkaerőt, és levesszük a válláról a cipekedés gondját.
 • A konténerek között található zárható és lenyitható típusú is, ami könnyítheti a sitt pakolását. Ezekről a lehetőségekről kérjük, kérjen információt az ügyfélszolgálatunkon: 06 30 944-3839.
 • Megnyugtató dolog Önre nézve is, hogy engedélyünk lehetővé teszi hulladék befogadási nyilatkozat kiadását, ilyen módon biztosítjuk, hogy a sitt nem kerül illegális helyre.
 • Nehezen elérhető helyeken, vagy kisebb hulladékmennyiség esetén a zsákos sittszállítás lehet érdekes, amellyel zsákonként külön válogatva lehetséges a legkülönbözőbb anyagok szállítása.
 • Ha sittet helyez a zsákokba, akkor nem szabad a zsák szájáig tölteni őket, ellenkező esetben nem lehet vinni és szállítani őket.
 • Ha nagy mennyiségű zsákot kell felpakolni az autóra, vagy emeletről, alagsorból kell kihordani a zsákokat, akkor a rakodás összege a helyszíni feltételeknek megfelelő egyezségen alapul.

>Olcsó konténeres sittszállítás!

Gyors konténeres sittszállítás XIII. kerület Esztergomi utca régiójában konténer rendelés (30)-944 3839!

Hulladékgazdálkodási központ a Régiakadémiatelepen lévő szeméttelepünkön és szemét elszállítása konténerrel XIII. kerület Esztergomi utca

XVII. kerületi hulladéklerakónk hulladékkezelési jogosultsággal bír, a behozott vegyes hulladékból szétválogatjuk az építési törmeléket és a különféle anyagú pl. műanyag hulladékot.

Ügyfélszolgálati számunk rendelkezésre áll a 06-30-944-3839 számon. Amennyiben honlapunkat mobiltelefonon böngészi, akkor a lenti fényképre koppintva azonnal tárcsázhat minket.

szeméttelep XIII. kerület Esztergomi utca telefonszám

Modern hulladékválogató berendezésünk segítségével szétválogatott sittet és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot újrahasznosító telepekre szállítjuk.

A zöldhulladékot (pl. gallyak) komposztáló telepekre szállítjuk.

A lomtalanítás után megmaradt hulladékot, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a sittlerakónkba fuvarozzuk, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosítással foglalkozó üzembe szállítjuk.

Szeméttelepünk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező kollégák által irányított lerakónkban a lakosságtól érkező szemetet szelektálja, és a megfelelő helyekre vigye. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának fokozásában.

Hulladékválogató gépsor munka közben:

Mit veszünk át hulladéklerakónkban XIII. kerület Esztergomi utca vonzáskörzetéből?

Veszélyes és kommunális hulladékot nem veszünk át!

Fahulladék leadása: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

Építési törmelék: pl. beton, egyéb építési hulladék elfuvarozása, építési konténert is igényelhet tőlünk XIII. kerület Esztergomi utca körzetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk XIII. kerület Esztergomi utca körzetében. Ha Önnél a lakásban, az irodában felgyülemlettek a lomok, a szemét, ócska bútorok, zöldhulladék stb., megfizethető áron megoldjuk ezek elvitelét XIII. kerület Esztergomi utca körzetében, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a lakossági hulladéklerakónkba.

Papírhulladék leadása: újságok, könyvek, csomagolópapír, kartondoboz

Műanyag hulladék leadása: pl. lecsavart kupakok, műanyag szatyrok

Konténerben vegyes hulladék: pl. textil

Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

Zöldhulladék elszállítás XIII. kerület Esztergomi utca régiójából – hulladékkezelő központ

Konténeres szállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer XIII. kerület Esztergomi utca 06 30 944-3839.

Évente hozzávetőleg 150 ezer tonna szemetet (pl. zöldhulladék, építési hulladék) befogadó, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például zsákokban.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén elérhető szemétlerakónkban.

A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:

Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Figyelem! telephelyünkre kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

ÚJDONSÁG!

A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyás fizetéssel!

konténer fizetés bankkártyával

Az építési konténer díját bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Ne töltse idejét ATM-nél, az elektronikus fizetés tökéletes megoldás!

hulladéklerakó XIII. kerület Esztergomi utca

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

 1. A honlap készítésének idején 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő vevőinek köszönheti, mert cégünk indulásakor csupán egyetlen konténeres autónk és 5 szemetes konténerünk volt).
 2. Az építési konténer megrendelését követő néhány órán belül, de legfeljebb 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt tároló konténert.
 3. A tároló konténer a szemét pakolása érdekében akár 7 napig felár nélkül Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön szemetes konténerbe kell pakolnia. Tekintve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Elektronikus adatbázisunkban pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. XIII. kerület Esztergomi utca egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben rendszeresen kér tőlünk szemetes konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
papírhulladék elszállítás XIII. kerület Esztergomi utca

A legolcsóbb lomelszállítás XIII. kerület Esztergomi utca övezetében?

Ha a hulladék elszállításának összegét is meg szeretné takarítani, akkor elszállíthatja a telephelyünkre is az előkészített hulladékot.

A lomelszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

A törmelékek fuvarozása területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

A lomelszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szemétszállítás. Amint megtelt a konténer, hívhat minket, és máris indul a konténeres kocsink.

Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen szemét elszállításáról lenne szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást ajánlott-e igényelni.

konténeres kocsi bérlés XIII. kerület Esztergomi utca

Aktuális díjaink

A szemét elszállításának díja nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Hulladékleadás ára

Milyen méretű konténerre van szükség a szemét elszállításához?

Rendszeresen visszatérő probléma, hogy megrendelőink nem jól számolják ki az elszállítandó törmelék volumenét. Ebből kifolyólag tanácsoljuk inkább azt, hogy a biztonság kedvéért inkább egy kicsit nagyobb szemetes konténert kérjenek.

Az építési konténerek különböző űrtartalmúak, gyakorlatilag abszolút az igényeihez szabott méretű szemetes konténert szállítunk ki. A szemét pakolása lenyitható tároló konténer esetén ésszerűbb, mert egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a sittet.

építési konténer XIII. kerület Esztergomi utca

Gyakran ismétlődő kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kicsinek bizonyul. Az újabb konténer rendelése fölöslegesen teszi költségesebbé a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.
 2. Milyen jellegű hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, bővebb felvilágosítást a következő telefonszámon kaphat: 06 30 944-3839.
 3. Vegyesen is szabad pakolni a különböző sittet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza ezeket az anyagokat.
 4. Meddig maradhat a konténer rakodás végett? A konténer a rendelést követően akár 1 hétig is Önnél maradhat teljesen ingyen. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
 5. Hétvégén is lehet igényelni konténert? Igen, XIII. kerület Esztergomi utca területén hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan elérhető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
 7. Kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
 8. Saját kocsival is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink átveszik az Ön által átadott hulladékot is.

Olcsó törmelékszállítás konténerben akár szombaton is szeméttelepünkre a főváros jól megközelíthető pontján, hulladék elvitel tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: (30)-944 3839!