Olcsó zsákos sittszállítás XIII. kerület Szent István park

Olcsó zsákos sittszállítás XIII. kerület Szent István park környékén, akár azonnal 06-30-944-3839!

Konténer XIII. kerület Szent István park ügyfélszolgálat: 06 30 944-3839 (reggel 7 és este 8 óra között, minden nap)

sitt konténer rendelés XIII. kerület Szent István park

Kedvező árú konténeres sittszállítás XIII. kerület Szent István park régiójában rögtön tudunk indulni, akár munkaszüneti napokon is, gyakorlatilag bármilyen méretű konténert kérhet: 06 30 944-3839!

Ezért hívjon minket a hulladék konténerrel történő elszállításához:

 1. Szolgáltatásainkat rejtett költségek nélkül nyújtjuk, nem kell tartania borsos munkadíjtól!
 2. Szinte bármikor hívhat minket, reggeltől estig, konténeres szállítás hétvégén is!
 3. Nem kell válogatnia a hulladékot, rakhatja a konténerbe, ahogy jön!
 4. A konténert akár 1 órán belül ki tudjuk szállítani!
 5. Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, pontosan ismerjük ügyfeleink elvárásait!
 6. Nem szeretnénk Önön meggazdagodni, az a célunk, ha boldog lenne, és ajánlana minket a rokonainak is!

Olcsó konténeres hulladékszállítás XIII. kerület Szent István park övezetében 100%-os ügyfél-elégedettséggel. XIII. kerület Szent István park környékén nagyon rövid időn belül megjelenünk az üres konténerrel, vagy hogy elszállítsuk a megpakolt konténert. Hívjon minket, ha korrekt partnerre van szüksége, és ha nem mindegy Önnek, hogy kit enged be a területére 06 30 944-3839!
Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!

Budapesti konténeres cég XIII. kerület Szent István park

Szokásos kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kicsinek bizonyul. Még egy konténer rendelése indokolatlanul drágítja a konténeres sittszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre tűnt.
 2. Milyen típusú hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, részletes információkat az ügyfélszolgálatunkon kaphat: (30)-944 3839.
 3. Keverve is lehet pakolni a különböző szemetet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja ezeket az anyagokat.
 4. Meddig maradhat a konténer megrakás céljából? A konténer a rendelést követően jópár napig is Önnél maradhat teljesen ingyen. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
 5. Ünnepnapon is lehet hívni konténert? Igen, XIII. kerület Szent István park vonzáskörzetében ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 18 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan elérhető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
 7. Nagyon kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kevés hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
 8. Saját kocsival is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, munkatársaink bevételezik az Ön által átadott hulladékot is.

Akciós konténeres sittszállítás XIII. kerület Szent István park régiójában hétvégén is, a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténerig rendelkezésére áll: 06 30 944-3839!

Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Konkrét ajánlatkérés, illetve rendelés esetén kérjük, minden esetben kérjen egyedi igényeire szabott árajánlatot telefonon vagy e-mailben központi ügyfélszolgálatunktól!

konténer szállítás XIII. kerület Szent István park

Zöldhulladék elszállítás XIII. kerület Szent István park környékéről – hulladéklerakó

Konténeres szállítás XIII. kerület Szent István park, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer XIII. kerület Szent István park 06-30-944-3839.

Évente körülbelül 150 ezer tonna mennyiségű szemetet (pl. műanyag hulladék, építési hulladék) átvevő, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például zsákokban.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen megközelíthető központi telephelyünkön.

Hulladéklerakónk nyitvatartása:

Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy sittlerakónkba kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására XIII. kerület Szent István park vonzáskörzetében?

 1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténeres kocsival és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket visszatérő megrendelőinek köszönheti, mert kezdetben mindössze egyetlen konténeres járművünk és 5 szemetes konténerünk volt).
 2. A szemetes konténer megrendelését követő rövid időn belül, de legfeljebb 24 óra alatt kivisszük a megrendelt konténert.
 3. A konténer a szemét pakolása végett akár 1 hétig is felár nélkül Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön tároló konténerbe kell pakolnia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Elektronikus adatbázisunkban percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. XIII. kerület Szent István park egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha többször rendel tőlünk építési konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
konténeres hulladékszállítás XIII. kerület Szent István park

Néhány gyakorlati tipp a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 • Ha a konténert a portáján belülre kéri, akkor a hulladékokhoz a lehető legközelebbre tervezze a helyét hogy minél kevesebbet kelljen cipekedni. A bejárati kapu szélességét ajánljuk megbeszélni az ügyfélszolgálatunkkal annak biztosítása érdekében, hogy a konténerszállító kocsi feltétlenül be tudjon menni a telekre.
 • Habár védőhálót rakunk a konténer tetejére szállításkor, ha szóródásra hajlamos anyagokat is pakol a konténerbe, akkor azokat lehetőleg a konténer mélyére helyezze.
 • Számítógépes adatbázisunkban vezetjük a konténeres sittszállítással kapcsolatos összes információt, de ha korábban rakja tele a konténert, kérjük, előtte 1 nappal telefonáljon az ügyfélszolgálatos munkatársunknak a korábbi elszállítási időpont miatt.
 • Ha Önnek nincs ideje vagy módja a konténer rakodására, akkor biztosítjuk a szükséges munkaerőt, és levesszük a válláról a cipekedés gondját.
 • A konténerek között van zárható és lenyitható típusú is, ami könnyebbé teheti a sitt rakodását. Ezekről a lehetőségekről kérjük, tudakozódjon a telefonos ügyfélszolgálatunknál: 06 30 944-3839.
 • Megnyugtató dolog Önre nézve is, hogy engedélyünk lehetővé teszi hulladék befogadási nyilatkozat kiadását, így biztosítjuk, hogy a sitt nem kerül illegális helyre.
 • Nehezen hozzáférhető helyeken, vagy kisebb hulladékmennyiség esetén a zsákos sittszállítás lehet érdekes, amellyel zsákonként szortírozva lehetséges a legkülönbözőbb anyagok elvitele.
 • Ha nagy tömegű hulladékot pakol a zsákokba, akkor nem szabad a zsák szájáig tölteni őket, különben nagyon nehéz vinni és szállítani őket.
 • Ha sok zsákot kell rakodni az autóra, vagy emeletről, alagsorból kell kihordani a zsákokat, akkor a bepakolás munkabére a helyszíni adottságoknak megfelelő egyezségen alapul.

>Pénztárcakímélő konténeres sittszállítás!

Akár fél óra alatti konténeres sittszállítás XIII. kerület Szent István park környékén konténer rendelés (30)-944 3839!

Hulladékgazdálkodási központ a Régiakadémiatelepen lévő hulladékudvarunkban és konténeres hulladékszállítás XIII. kerület Szent István park

A Régiakadémiatelepen lévő sittlerakónk hulladékkezelési jogosultsággal rendelkezik, a beszállított vegyes hulladékból szelektáljuk az építési törmeléket és a különböző összetételű pl. fa hulladékot.

Központi ügyfélszolgálatunk elérhető a (30)-944 3839 számon. Amennyiben honlapunkat mobiltelefonon böngészi, akkor a lenti fényképre koppintva rögtön hívhat is minket.

szeméttelep XIII. kerület Szent István park telefonszám

Korszerű gépsorunk segítségével szétválogatott építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba fuvarozzuk. Az újrahasznosítható textil lomot újrahasznosító üzemekbe szállítmányozzuk.

A zöldhulladékot (pl. gallyak) komposztáló üzemekbe visszük.

A lomtalanítás során keletkező lomokat, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a telephelyünkre fuvarozzuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosítással foglalkozó üzembe szállítmányozzuk.

Sittlerakónk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező személyzet segítségével működtetett telephelyünkön a lakosságtól érkező szemetet szétválogassa, és a megfelelő pontokra továbbítsa. Nagy szerepet játszunk a hulladékok hasznosítási arányának fokozásában.

Hulladék konténer megtöltése szemétlerakó telephelyünkön:

Mit rakodhat le nálunk XIII. kerület Szent István park vonzáskörzetéből?

Veszélyes és kommunális hulladékot sajnos nem tudunk befogadni!

Fahulladék átvétele: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék átvétele: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építési törmelék: pl. sitt, hungarocell hulladék elvitele, építési konténert is igényelhet tőlünk XIII. kerület Szent István park vonzáskörzetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk XIII. kerület Szent István park körzetében. Ha házában, a padláson felhalmozódtak a lomok, a szemét, ócska bútorok, zöldhulladék stb., elfogadható összegért vállaljuk ezek elfuvarozását XIII. kerület Szent István park régiójában, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a sittlerakónkba.

Papírhulladék átvétele: újságok, könyvek, hullámpapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék leadása: pl. flakonok, fóliák

Építési konténerben vegyes hulladék: pl. textil

Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

Ipari hulladék elvitele XIII. kerület Szent István park környékéről – hulladékudvar

Konténer bérlés, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékfeldolgozó telephelyünkre, szemetes konténer XIII. kerület Szent István park (30)-944 3839.

Minden évben körülbelül 150 ezer tonna szemetet (pl. zöldhulladék, fahulladék) átvevő, válogató és továbbító sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például utánfutón.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, könnyedén elérhető szemétlerakónkban.

A hulladékválogató hely nyitvatartása:

Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy telephelyünkre kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!

konténer kifizetése pos terminállal

A tároló konténer bérlését bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, fizessen kényelmesen, bankkártyával!

lakossági hulladékudvar XIII. kerület Szent István park

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

 1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténeres autóval és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket visszatérő vevőinek köszönheti, mert cégünk indulásakor csupán egyetlen konténeres autónk és 5 szemetes konténerünk volt).
 2. Az építési konténer megrendelését követő rövid időn belül, de legfeljebb 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt építési konténert.
 3. A szemetes konténer a szemét pakolása érdekében akár 1 hétig is felár nélkül Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített tároló konténerbe kell pakolnia. Tekintve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Számítógépes rendszerünkkel pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. XIII. kerület Szent István park egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha több alkalommal rendel tőlünk tároló konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
zöldhulladék elszállítása XIII. kerület Szent István park

A legolcsóbb sittelvitel XIII. kerület Szent István park övezetében?

Ha a szemétszállítás díját is meg szeretné takarítani, akkor elszállíthatja a telephelyünkre is az előkészített hulladékot.

A szemétszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

A törmelékek fuvarozása területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

A törmelékek fuvarozásának egyik leggazdaságosabb módja a konténeres kocsi. Amint végzett a konténer pakolásával, hívhat minket, és azonnal indítjuk az autónkat.

Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen hulladék elszállításáról van szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást tanácsos-e igényelni.

konténeres sittszállító XIII. kerület Szent István park

Áraink

Az építési törmelék elszállításának ára nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Bővebb információ a díjakról: Hulladékleadás ára

Mekkora kapacitásra van szükség a lomok elvitetéséhez?

Sokszor előfordul, hogy megrendelőink nem jól számolják ki az elvitetendő hulladékok mennyiségét. Emiatt szoktuk azt javasolni, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező építési konténert kérjenek.

A tároló konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, gyakorlatilag teljesen megfelelő kapacitású konténert viszünk Önnek. A sitt megtöltése lenyitható tároló konténer esetén lényegesen praktikusabb, mert könnyebb behordani a hulladékot.

konténerek méretei XIII. kerület Szent István park

Sokszor feltett kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kicsinek bizonyul. Még egy konténer rendelése fölöslegesen teszi borsosabbá a konténeres sittszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre becsülte.
 2. Milyen jellegű hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, részletes információkat a konténer forródróton kaphat: 06 30 944-3839.
 3. Keverve is szabad rakni a különböző szemetet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja ezeket az anyagokat.
 4. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert megrakás céljából? A konténer rendelés után jópár napig is Önnél maradhat teljesen ingyen. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
 5. Ünnepnapon is lehet rendelni konténert? Igen, XIII. kerület Szent István park közvetlen vonzáskörzetében ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan igénybe vehető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
 7. Nagyon kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kevés hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk ezt.
 8. Saját utánfutóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink átveszik az Ön által átadott hulladékot is.

Olcsó konténeres sittszállítás hétvégén is hulladékudvarunkba Budapesten, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: 06-30-944-3839!