Olcsó konténer rendelés XIX. kerület Wekerletelep

Pénztárcakímélő konténeres sittszállítás Wekerletelep régiójában konténer rendelés, akár azonnal 06 30 944-3839!

Konténer rendelés azonnal Wekerletelep: 06 30 944-3839 (reggel hét és este nyolc óra között, minden nap)

konténeres sittszállítás Wekerletelep

Olcsó konténeres sittszállítás Wekerletelep övezetében rögtön tudunk indulni, akár hétvégén is, gyakorlatilag bármilyen méretű konténert kérhet: 06 30 944-3839!

Ezért vegyen igénybe minket a hulladék konténerrel történő elszállításához:

 1. Szolgáltatásainkat rejtett költségek nélkül nyújtjuk, nem kell tartania borsos munkadíjtól!
 2. Gyakorlatilag bármikor hívhat minket, reggel 6-tól este 10-ig, konténeres sittszállítás hétvégén is!
 3. Nem kell csoportosítani a szemetet, rakhatja a konténerbe, ahogy jön!
 4. A konténert szinte azonnal ki tudjuk szállítani!
 5. Több évtizedes tapasztalatunk van, pontosan ismerjük ügyfeleink igényeit!
 6. Nem szeretnénk Önön meggazdagodni, szeretnénk, ha elégedett lenne, és ajánlana minket!

Pénztárcabarát konténeres sittszállítás Wekerletelep területén 100%-os ügyfél-elégedettséggel. Wekerletelep vonzáskörzetében nagyon rövid időn belül megjelenünk az üres konténerrel, vagy hogy elvigyük a megpakolt konténert. Hívjon minket, ha korrekt partnerre van szüksége, és ha nem mindegy Önnek, hogy kit enged be a portájára (30)-944 3839!
Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!

Budapesti konténeres cég Wekerletelep

Gyakori kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kicsinek bizonyul. Még egy konténer rendelése fölöslegesen teszi költségesebbé a konténeres szállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre becsülte.
 2. Milyen típusú hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, bővebb tájékoztatást a következő telefonszámon kaphat: 06 30 944-3839.
 3. Vegyesen is lehet pakolni a különféle szemetet, hulladékot? Igen, így is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza ezeket az anyagokat.
 4. Meddig tarthatom magamnál a konténert megrakás céljából? A konténer a rendelést követően jópár napig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
 5. Ünnepnapon is lehet kérni konténert? Igen, Wekerletelep területén hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 18 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan igénybe vehető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
 7. Kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
 8. Saját autóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, munkatársaink bevételezik az Ön által behozott hulladékot is.

Kedvező árú konténeres sittszállítás Wekerletelep területén hétvégén is, a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténerig rendelkezésére áll: 06-30-944-3839!

Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Konkrét ajánlatkérés, illetve rendelés esetén kérjük, minden esetben kérjen egyedi igényeire szabott árajánlatot telefonon vagy e-mailben központi ügyfélszolgálatunktól!

konténer szállítás Wekerletelep

Zöldhulladék elszállítás Wekerletelep övezetéből – sittlerakó

Konténer bérlés Wekerletelep, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer Wekerletelep +36 30 90 30 300.

Minden évben körülbelül 150 ezer tonna mennyiségű szemetet (pl. zöldhulladék, fahulladék) befogadó, válogató és továbbító sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is elhozhatja hozzánk a hulladékot például utánfutón.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, könnyedén elérhető központi telephelyünkön.

A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:

Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy telephelyünkre csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot Wekerletelep vonzáskörzetében?

 1. A weboldal készítésének idején 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket elégedett ügyfeleinek köszönheti, mert eleinte csak egyetlen konténeres autónk és 5 tároló konténerünk volt).
 2. A konténer megrendelését követő rövid időn belül, de legfeljebb 24 óra alatt kivisszük a megrendelt tároló konténert.
 3. A tároló konténer a szemét rakodása céljából akár 1 hétig is díjtalanul Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön építési konténerbe kell pakolnia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Online felületünkön percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Wekerletelep egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha többször rendel tőlünk építési konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik fontos szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
építési törmelék elszállítása Wekerletelep

Néhány hasznos tipp a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 • Ha a konténert a telkén belülre kéri, akkor a hulladékokhoz minél közelebbre tervezze a helyét hogy minél kevesebbet kelljen cipekedni. A bejárati kapu méretét javasoljuk megbeszélni az ügyfélszolgálatunkkal annak biztosítása érdekében, hogy a konténerszállító kocsi mindenképpen be tudjon jutni a telekre.
 • Jóllehet védőhálót helyezünk a konténer tetejére szállításkor, ha szóródásra hajlamos anyagokat is rak a konténerbe, akkor azokat lehetőség szerint a konténer mélyére helyezze.
 • Elektronikus nyilvántartásban vezetjük a konténeres sittszállítással kapcsolatos összes tudnivalót, de ha hamarabb rakja tele a konténert, kérjük, előtte 1 nappal szóljon az ügyfélszolgálatos kollégánknak a korábbi elszállítási időpont miatt.
 • Ha Önnek nincs ideje vagy módja a konténer rakodására, akkor garantáljuk a szükséges munkaerőt, és levesszük a válláról a fizikai munka gondját.
 • A konténerek között található zárható és lenyitható fajtájú is, ami könnyítheti a sitt rakodását. Ezekről a lehetőségekről kérjük, kérjen információt az ügyfélszolgálatunkon: 06-30-944-3839.
 • Megnyugtató tudnivaló Önnek is, hogy a vállalkozásunk birtokában lévő begyűjtési engedély lehetővé teszi hulladék befogadási nyilatkozat kiadását, amelynek révén biztosítjuk, hogy törmeléke és szemete nem kerül illegális helyre.
 • Nehezen elérhető helyeken, vagy kevesebb hulladék esetén a zsákos sittszállítás kínálkozik kedvezőbbnek, amellyel zsákonként szortírozva lehetséges a legkülönbözőbb anyagok elszállítása.
 • Ha nagy tömegű hulladékot rak a zsákokba, akkor nem szabad telerakni őket, ellenkező esetben nem lehet vinni és szállítani őket.
 • Ha sok zsákot kell rakodni a szállító konténeres kocsira, vagy emeletről, alagsorból kell kihordani a zsákokat, akkor a bepakolás munkabére a helyszíni feltételeknek megfelelő egyezségen alapul.

>Akciós konténeres sittszállítás!

Gyors konténeres sittszállítás Wekerletelep övezetében konténer rendelés 06 30 944-3839!

Hulladékátvétel a Régiakadémiatelepen lévő hulladékudvarunkban és építési törmelék elszállítása konténerrel Wekerletelep

A Régiakadémiatelepen lévő szeméttelepünk hulladékkezelési jogosultsággal bír, a beszállított vegyes hulladékból szelektáljuk a sittet és a különféle összetételű pl. papír szemetet.

Ügyfélszolgálati számunk hívható a +36 30 90 30 300 telefonszámon. Amennyiben honlapunkat mobiltelefonon olvassa, akkor az alábbi fényképre koppintva azonnal tárcsázhat minket.

 lakossági hulladékudvar telefonszám Wekerletelep

Modern gépsorunk által szétválogatott sittet és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba szállítmányozzuk. Az újrahasznosítható textil lomot újrahasznosító telepekre szállítjuk.

A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló telepekre szállítjuk.

A lomtalanítás során keletkező hulladékot, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a telephelyünkre visszük, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosítással foglalkozó helyre szállítmányozzuk.

Sittlerakónk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező munkatársaink közreműködésével működtetett üzemünkben a lakosságtól érkező hulladékokat szortírozza, és a megfelelő pontokra fuvarozza. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának javításában.

Hulladékválogató gépsor munka közben:

Mit fogadunk be a szemétlerakónkban Wekerletelep övezetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet sajnos nem tudunk befogadni!

Fahulladék elszállítása: pl. raklapok, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék átvétele: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építkezésből származó hulladékok: pl. tégla, hungarocell hulladék elfuvarozása, építési konténert is igényelhet tőlünk Wekerletelep vonzáskörzetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Wekerletelep körzetében. Ha házában, a pincében tornyosulnak a lomok, a szemét, öreg bútorok, könyvek stb., megfizethető áron megoldjuk ezek elfuvarozását Wekerletelep övezetében, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a lakossági hulladéklerakónkba.

Papírhulladék átvétele: újságok, füzetek, csomagolópapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék átvétele: pl. lecsavart kupakok, műanyag szatyrok

Szemetes konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia

Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Ipari hulladék elvitele Wekerletelep övezetéből – hulladéklerakó

Konténeres szállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer bérlés Wekerletelep +36 30 90 30 300.

Éves szinten mintegy 150 ezer tonna mennyiségű szemetet (pl. papírhulladék, építési hulladék) befogadó, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is elhozhatja hozzánk a hulladékot például kisteherautón.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, könnyedén megközelíthető központi telephelyünkön.

Hulladéklerakónk nyitvatartása:

Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Megjegyzés: a hulladékudvarba csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyás fizetéssel!

konténer fizetés bankkártyával

A konténer bérlését bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

Nem kell előre készpénzt felvennie, az elektronikus fizetés tökéletes megoldás!

hulladékválogató Wekerletelep

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

 1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténeres kocsival és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő megrendelőinek köszönheti, mivel cégünk indulásakor csupán egyetlen konténeres járművünk és 5 építési konténerünk volt).
 2. Az építési konténer megrendelését követő néhány órán belül, de legfeljebb 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt konténert.
 3. A tároló konténer a szemét rakodása érdekében akár 7 napig díjtalanul Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített konténerbe kell pakolnia. Tekintve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Számítógépes rendszerünkkel pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Wekerletelep egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben rendszeresen kér tőlünk építési konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
lomtalanítás Wekerletelep

A legolcsóbb sittelvitel Wekerletelep övezetében?

Ha a hulladék elszállításának összegét is szeretné megspórolni, akkor behozhatja a Budapest központi sittlerakónkba is az összerakott szemetet.

A lomelszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A lomelszállítás területén több évtizedes szakmai múlttal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

A sittszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szemétszállítás. Amint végzett a konténer pakolásával, értesíthet minket, és azonnal indítjuk az autónkat.

Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és elmondja, hogy milyen hulladék elszállításáról lenne szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres törmelékek fuvarozást tanácsos-e megrendelni.

konténeres autó Wekerletelep

Szemétszállítási díjak

A sitt elszállításának díja megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkat itt tekintheti meg: Szemétlerakás ára

Hány zsákra van szükség a szemét elszállításához?

Sokszor előfordul, hogy ügyfeleink nem jól számolják ki az elfuvarozandó törmelék mennyiségét. Ebből kifolyólag tanácsoljuk inkább azt, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező tároló konténert igényeljenek.

Az építési konténerek változó befogadóképességűek, gyakorlatilag abszolút a konkrét feladathoz illeszkedő konténert szállítunk ki. A szemét megtöltése lenyitható szemetes konténer esetén lényegesen praktikusabb, mert könnyebb behordani a törmeléket.

konténer méretek Wekerletelep

Gyakori kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer kell? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret végül nem lesz elég. Az újabb konténer rendelése elkerülhető módon teszi borsosabbá a konténeres szállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.
 2. Milyen típusú hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, bővebb információkat az ügyfélszolgálatunkon kaphat: 06-30-944-3839.
 3. Keverve is szabad pakolni a különféle szemetet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza ezeket az anyagokat.
 4. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert megrakás céljából? A konténer rendelés után jópár napig is Önnél maradhat díjtalanul. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
 5. Hétvégén is lehet igényelni konténert? Igen, Wekerletelep közvetlen vonzáskörzetében ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan elérhető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
 7. Kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kevés hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
 8. Saját teherautón is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, munkatársaink átveszik az Ön által behozott hulladékot is.

Olcsó konténeres szemétszállítás hétvégén is sittlerakónkba Budapesten, hulladék elvitel tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: +36 30 90 30 300!