Mikor rendeljek konténert?

Megosztás

Gyakran merül fel ügyfeleinkben a kérdés, hogy mikor érdemes konténert rendelni?

4 OLYAN HELYZET, AMIKOR ÉRDEMES KONTÉNERT BÉRELNI

A konténer nagyon kényelmes és költséghatékony módja lehet a hulladék elszállításának, és mivel többféle méretben érhetők el, kiválaszthatja az igényeinek megfelelő méretűt. Az alábbiakban négy olyan esetet mutatunk be, amikor érdemes megfontolnia hulladék konténer bérlését!

KOCSIBEJÁRÓ FELÚJÍTÁSA

A sittes konténer gyakori felhasználási területe az új kocsifelhajtók kialakítása. Leggyakrabban a régi felhajtó bontásából származó hulladékokat kell elszállítani, ami rengeteg nem kívánt anyag eltávolításával jár. Mivel ez az anyag általában nehéz és ömlesztett formában jön létre, biztos megoldás a konténer bérlése – így elkerülheti, hogy túlterhelje a szállítással az autóját. Ráadásul nem kell aggódnia a hulladék típusok szerinti szétválogatásával, mert ezt mi végezzük el Ön helyett saját hulladékválogató telephelyünkön.

mikor rendeljek konténert

KERTI MUNKÁK UTÁN KELETKEZETT HULLADÉK

A kerti hulladék egy másik olyan terület, ahol a konténer bérlése különösen hasznos. Ahelyett, hogy az otthoni kerti kukát töltené meg, amely valószínűleg nem is rendelkezik a kívánt kapacitással, a konténer bérlése sokkal kényelmesebb  egymegoldás. Ez elsősorban azért van így, mert minden szerves hulladékot el lehet távolítani egy hulladék szállító konténerrel, és a konténeres cég mindezt szétválogatja és rendszerezi, miután elszállították a zöldhulladékot. Valószínűleg csak egy kisebb méretű konténerre lesz szüksége (4-5 köbméter űrtartalmúra), de ha nagyobb opcióra van szüksége, akkor diszpécserünkkel megbeszélheti az igényeinek megfelelőt.

ALBÉRLETBŐL VALÓ KIKÖLTÖZÉS

A bérleti szerződés végéhez közeledve fontos feladat a nem kívánt háztartási cikkek és szemét megfelelő eltávolítása. Sokan a kiköltözők közül úgy döntenek, hogy a zsákos szemétszállítást választják: ezek azonban időt vesznek igénybe, beszennyezik az autóját, és több kanyart tehetnek szükségessé. 

A spektrum másik végén mások az illegális szemétlerakást választják, ami bírságot és büntetést vonhat maga után. A harmadik lehetőség, hogy egyszerűen otthagyja ezeket a tárgyakat és szemetet, ami egyrészt nem elegáns, másrészt kockáztatja a kaució elvesztését is. Ha ezekkel a lehetőségekkel szembesül, hosszú távon egyértelműen a legköltséghatékonyabb és legkényelmesebb, ha néhány napra bérel egy szemetes konténert.

konténer felújításhoz

HÁZFELÚJÍTÁSOK

A házfelújításoknál a sitt konténer bérlésére azért van szükség, mert ezek a felújítások általában sok különböző típusú hulladék eltávolításával járnak. Legyen szó régi infrastruktúráról, üreges falrészekről, padlólapokról, járólapokról, a konyhai mosogatóról vagy bármi másról, a konténer bármire jó hulladékszállító megoldás! Azt azonban nem szabad elfelejtenie, hogy pl. gipszkarton és más típusú hulladékok nem tehetők a vegyes hulladékkal együtt a konténerbe, ezeket veszélyes hulladékokként kell eltávolítani.

A hulladékgyűjtő konténerek számos helyzetben nagyon hasznosak a hulladék elszállítására. Akár a konyháját újítja fel, akár kiköltözik egy ingatlanból, akár sok kerti hulladékkal rendelkezik, a konténerbérlés segíthet elkerülni a többszöri, autóval történő szemétlerakóba járást, és sokkal kényelmesebb megoldást jelent.

Ha további kérdései vannak a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban, vagy szeretne többet megtudni bármely más szolgáltatásunkról, akkor ne habozzon kapcsolatba lépni a SZERVIZ-TRANS Kft.-vel elérhetőségeink valamelyikén, örömmel segítünk bármilyen kérdésben!