Konténeres sittszállítás rakodással Szent Imre-kertváros

Kedvező áron történő konténeres sittszállítás Szent Imre-kertváros vonzáskörzetében konténer rendelés, akár 1 órán belül (30)-944 3839!

Sittszállítás Szent Imre-kertváros telefonszám: 06 30 944-3839 (reggel 7 és este 8 óra között, minden nap)

konténer árak Szent Imre-kertváros

Olcsó konténeres sittszállítás Szent Imre-kertváros régiójában rögtön tudunk indulni, akár hétvégén is, gyakorlatilag bármilyen méretű konténert kérhet: 06 30 944-3839!

Ezért válasszon minket a hulladék konténerrel történő elszállításához:

 1. Szolgáltatásainkat rejtett költségek nélkül nyújtjuk, nem kell tartania borsos munkadíjtól!
 2. Szinte bármikor hívhat minket, reggeltől estig, konténeres hulladékszállítás munkaszüneti napon is!
 3. Nem kell szétválogatnia a hulladékot, rakhatja a konténerbe, ahogy jön!
 4. A konténert akár 1 órán belül ki tudjuk szállítani!
 5. 25 éves tapasztalattal rendelkezünk, részletekbe menően ismerjük ügyfeleink igényeit!
 6. Nem szeretnénk Önön meggazdagodni, az a célunk, ha elégedett lenne, és ajánlana minket a rokonainak is!

Kedvező áron történő konténeres hulladékszállítás Szent Imre-kertváros területén 100%-os ügyfél-elégedettséggel. Szent Imre-kertváros vonzáskörzetében akár 1 órán belül megjelenünk az üres konténerrel, vagy hogy elvigyük a megpakolt konténert. Hívjon minket, ha tisztességes partnerre van szüksége, és ha nem mindegy Önnek, hogy kit enged be a telkére 06 30 944-3839!
Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!

Budapesti konténeres cég Szent Imre-kertváros

Szokásos kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret végül nem lesz elég. Az újabb konténer rendelése elkerülhető módon teszi költségesebbé a konténeres szállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.
 2. Milyen jellegű hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, részletes tájékoztatást a következő telefonszámon kaphat: 06-30-944-3839.
 3. Keverve is lehet rakni a különböző szemetet, törmelékeket? Igen, így is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza a konténerek tartalmát.
 4. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert megrakás végett? A konténer a rendelést követően jópár napig is Önnél maradhat díjtalanul. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
 5. Hétvégén is lehet rendelni konténert? Igen, Szent Imre-kertváros területén ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 18 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan rendelkezésre áll.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
 7. Kis mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
 8. Saját kocsival is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, kollégáink fogadják az Ön által átadott hulladékot is.

Kedvező árú konténeres sittszállítás Szent Imre-kertváros környékén hétvégén is, a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténerig rendelkezésére áll: 06 30 944-3839!

Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Konkrét ajánlatkérés, illetve rendelés esetén kérjük, minden esetben kérjen egyedi igényeire szabott árajánlatot telefonon vagy e-mailben központi ügyfélszolgálatunktól!

konténer rendelés árak Szent Imre-kertváros

Ipari hulladék elvitele Szent Imre-kertváros régiójából – sittlerakó

Konténeres szállítás Szent Imre-kertváros, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer bérlés Szent Imre-kertváros +36 30 944 3839.

Éves szinten hozzávetőleg 150 ezer tonna mennyiségű szemetet (pl. műanyag hulladék, fahulladék) befogadó, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, személyesen is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például kisteherautón.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén elérhető szemétlerakónkban.

A hulladékválogató hely nyitvatartása:

Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Figyelem! sittlerakónkba csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe Szent Imre-kertváros környékén?

 1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténeres kocsival és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett vevőinek köszönheti, tekintve kezdetben csak egyetlen konténeres autónk és 5 tároló konténerünk volt).
 2. A tároló konténer megrendelését követő néhány órán belül, de legfeljebb 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt tároló konténert.
 3. Az építési konténer a szemét pakolása végett akár 7 napig extra költségek nélkül Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített építési konténerbe kell raknia. Tekintve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Online felületünkön pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Szent Imre-kertváros egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben többször kér tőlünk szemetes konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
konténeres hulladékszállítás Szent Imre-kertváros

Néhány megszívlelendő tanács a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 • Ha a konténert a kerítésén belülre kéri, akkor a hulladékokhoz a lehető legközelebbre tervezze a helyét a lehető legkevesebb cipekedés érdekében. A bejáró szélességét javasoljuk egyeztetni az ügyfélszolgálatunkkal annak biztosítása érdekében, hogy a konténerszállító kocsi feltétlenül be tudjon jutni a telekre.
 • Habár védőhálót rakunk a konténer tetejére szállításkor, ha szóródó anyagokat is rak a konténerbe, akkor azokat lehetőség szerint a konténer mélyére rakja.
 • Számítógépes nyilvántartásban tároljuk a konténeres sittszállítással kapcsolatos összes részletet, de ha hamarabb rakja tele a konténert, kérjük, előtte 1 nappal telefonáljon az ügyfélszolgálatos kollégánknak a korábbi elszállítási időpont miatt.
 • Ha Önnek nincs ideje vagy lehetősége a konténer megpakolására, akkor adjuk a szükséges munkaerőt, és levesszük a válláról a cipekedés gondját.
 • A konténerek között található zárható és lenyitható fajtájú is, ami könnyebbé teheti a hulladék rakodását. Ezekről a lehetőségekről kérjük, kérjen információt a telefonos ügyfélszolgálatunknál: 06 30 944-3839.
 • Megnyugtató tudnivaló Önnek is, hogy a vállalkozásunk birtokában lévő begyűjtési engedély lehetővé teszi hulladék befogadási nyilatkozat kiadását, ezáltal biztosítjuk, hogy a sitt nem kerül illegális helyre.
 • Nehezen elérhető helyeken, vagy kevesebb hulladék esetén a zsákos sittszállítás kínálkozik kedvezőbbnek, amellyel zsákonként szortírozva lehetséges a különféle fajtájú és típusú hulladék szállítása.
 • Ha nehezebb szemetet helyez a zsákokba, akkor nem szabad teljesen megtölteni őket, különben nagyon nehéz mozgatni és szállítani őket.
 • Ha sok zsákot kell felrakni a szállító konténeres kocsira, vagy emeletről, pincéből kell kihordani a zsákokat, akkor a rakodás összege a helyszíni viszonyoknak megfelelő egyezségen alapul.

>Akciós konténeres sittszállítás!

Megbízható konténeres sittszállítás Szent Imre-kertváros övezetében konténer rendelés 06 30 944-3839!

Hulladéklerakási lehetőség a Régiakadémiatelepen lévő szeméttelepünkön és törmelékszállítás konténerben Szent Imre-kertváros

A Régiakadémiatelepen lévő lakossági hulladékudvarunk hulladékkezelési tanúsítvánnyal rendelkezik, a nálunk lerakodott vegyes hulladékból szétválogatjuk az építési törmeléket és a különféle anyagú pl. papír hulladékot.

Ügyfélszolgálati számunk elérhető a +36 30 944 3839 telefonszámon. Amennyiben webhelyünket mobiltelefonon böngészi, akkor a lenti fényképre koppintva azonnal tárcsázhat minket.

szeméttelep Szent Imre-kertváros telefonszám

Modern hulladékválogató berendezésünk révén kiválogatott sittet és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható textil lomot újrahasznosító üzemekbe szállítmányozzuk.

A zöldhulladékot (pl. lemetszett ágak) komposztáló üzemekbe fuvarozzuk.

A lomtalanítás során keletkező törmeléket, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékkezelő üzemünkbe visszük, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosítással foglalkozó helyre visszük.

Hulladékválogatónk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező munkatársaink segítségével üzemeltetett telephelyünkön a háztartásokban keletkező hulladékokat szelektálja, és a megfelelő pontokra vigye. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának fokozásában.

Hulladékválogató gépsor munka közben:

Mit rakodhat le nálunk Szent Imre-kertváros környékéről?

Veszélyes és kommunális hulladékot sajnos nem tudunk befogadni!

Fahulladék elszállítása: pl. raklapok, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék átvétele: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építési törmelék: pl. sitt, hungarocell hulladék elfuvarozása, építési konténert is kérhet tőlünk Szent Imre-kertváros övezetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Szent Imre-kertváros régiójában. Ha Önnél a lakásban, a pincében felgyülemlettek a lomok, a szemét, öreg bútorok, könyvek stb., megfizethető áron vállaljuk ezek elszállítását Szent Imre-kertváros körzetében, de elhozhatja Ön is a lakossági hulladéklerakónkba.

Papírhulladék átvétele: folyóiratok, füzetek, hullámpapír, kartondoboz

Műanyag hulladék leadása: pl. flakonok, táskák

Szemetes konténerben vegyes hulladék: pl. cserép

Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Zöldhulladék elszállítás Szent Imre-kertváros vonzáskörzetéből – hulladékválogató

Konténer bérlés, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer Szent Imre-kertváros +36 30 90 30 300.

Éves szinten hozzávetőleg 150 ezer tonna szemetet (pl. műanyag hulladék, építési hulladék) befogadó, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is elhozhatja hozzánk a hulladékot például kisteherautón.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, könnyedén elérhető szemétlerakónkban.

Hulladéklerakónk nyitvatartása:

Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Megjegyzés: telephelyünkre kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyás fizetéssel!

konténer fizetés kártyával

A konténer díját bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Ne töltse idejét ATM-nél, az elektronikus fizetés tökéletes megoldás!

lakossági hulladékudvar Szent Imre-kertváros

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

 1. A weboldal készítésének idején 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket visszatérő vevőinek köszönheti, mert cégünk indulásakor mindössze egyetlen konténeres járművünk és 5 konténerünk volt).
 2. A konténer megrendelését követő néhány órán belül, de legfeljebb 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt szemetes konténert.
 3. A szemetes konténer a szemét rakodása végett akár 1 hétig is díjtalanul Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön építési konténerbe kell pakolnia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Elektronikus adatbázisunkban pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Szent Imre-kertváros egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha rendszeresen kér tőlünk szemetes konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
építési törmelék elszállítása Szent Imre-kertváros

A legolcsóbb törmelékszállítás Szent Imre-kertváros környékén?

Ha a szemétszállítás összegét is meg kívánja tartani, akkor elszállíthatja a telephelyünkre is az összepakolt zsákokat.

A törmelékek fuvarozása területén a fővárosban az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

A hulladékszállítás területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

A lomelszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szállítás. Amint befejezte a rakodást, értesíthet minket, és azonnal indítjuk az autónkat.

Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és megosztja vele, hogy milyen sitt elszállításáról lenne szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres sittszállítást tanácsos-e megrendelni.

konténeres sittszállító Szent Imre-kertváros

Hulladékszállítás árak

A szemét elszállításának díja nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Bővebb információ a díjakról: Szemétlerakás ára

Hány zsákra van szükség a törmelékek elfuvarozásához?

Gyakran megtörténik, hogy ügyfeleink alábecsülik az elszállítandó hulladékok mennyiségét. Ebből kifolyólag tanácsoljuk inkább azt, hogy biztos, ami biztos inkább egy kicsit nagyobb konténert rendeljenek ügyfeleink.

A szemetes konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, szinte abszolút az igényeihez szabott méretű építési konténert viszünk Önnek. A lomok megtöltése lenyitható konténer esetén ésszerűbb, mert könnyebb behordani a szemetet.

konténer méretek köbméter Szent Imre-kertváros

Gyakori kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret végül nem lesz elég. Az újabb konténer rendelése indokolatlanul drágítja a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre tűnt.
 2. Milyen típusú hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, bővebb információkat az ügyfélszolgálatunkon kaphat: 06-30-944-3839.
 3. Keverve is lehet pakolni a különböző sittet, hulladékot? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza ezeket az anyagokat.
 4. Meddig tarthatom magamnál a konténert pakolás céljából? A konténer a rendelést követően előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
 5. Munkaszüneti napon is lehet kérni konténert? Igen, Szent Imre-kertváros területén ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan rendelkezésre áll.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
 7. Nagyon kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk ezt.
 8. Saját kocsival is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, kollégáink fogadják az Ön által átadott hulladékot is.

Kedvező áron történő törmelékszállítás konténerben akár szombaton is hulladékudvarunkba Budapesten, szemétszállítás szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: +36 30 90 30 300!