Konténeres sittszállítás Kossuthfalva rendelés

Pénztárcabarát konténeres sittszállítás Kossuthfalva vonzáskörzetében konténer rendelés, akár 1 órán belül (30)-944 3839!

Sittszállítás Kossuthfalva telefonszám: 06 30 944-3839 (7:00 és 20:00 óra között, minden nap)

konténer árak Kossuthfalva

Kedvező áron történő konténeres sittszállítás Kossuthfalva területén rögtön tudunk indulni, akár ünnepnapon is, gyakorlatilag bármilyen méretű konténert kérhet: 06 30 944-3839!

Ezért válasszon minket a konténeres sitt elszállításához:

 1. Szolgáltatásainkat rejtett költségek nélkül nyújtjuk, nem kell tartania borsos munkadíjtól!
 2. Szinte bármikor hívhat minket, reggel 6-tól este 10-ig, konténeres szállítás ünnepnapon is!
 3. Nem kell szétválogatnia a hulladékot, rakhatja a konténerbe, ahogy jön!
 4. A konténert szinte azonnal ki tudjuk szállítani!
 5. 25 éves tapasztalattal rendelkezünk, részletekbe menően ismerjük ügyfeleink elvárásait!
 6. Nem kívánunk Önön meggazdagodni, az a célunk, ha boldog lenne, és ajánlana minket!

Kedvező áron történő konténeres sittszállítás Kossuthfalva övezetében 100%-os ügyfél-elégedettséggel. Kossuthfalva régiójában akár 1 órán belül megjelenünk az üres konténerrel, vagy hogy elszállítsuk a tele konténert. Hívjon minket, ha korrekt partnerre van szüksége, és ha nem mindegy Önnek, hogy kit enged be a telkére 06 30 944-3839!
Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!

konténer rendelés telefonszám Kossuthfalva

Gyakori kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret végül nem lesz elég. Még egy konténer rendelése indokolatlanul teszi borsosabbá a konténeres szállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre becsülte.
 2. Milyen típusú hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, részletes információkat a következő telefonszámon kaphat: 06-30-944-3839.
 3. Keverve is szabad rakni a különféle szemetet, hulladékot? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza a konténerek tartalmát.
 4. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert megrakás végett? A konténer rendelés után előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat teljesen ingyen. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
 5. Hétvégén is lehet hívni konténert? Igen, Kossuthfalva vonzáskörzetében hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 18 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan rendelkezésre áll.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
 7. Minimális mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
 8. Saját utánfutóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink fogadják az Ön által behozott hulladékot is.

Kedvező árú konténeres sittszállítás Kossuthfalva környékén hétvégén is, a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténerig rendelkezésére áll: 06 30 944-3839!

Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Konkrét ajánlatkérés, illetve rendelés esetén kérjük, minden esetben kérjen egyedi igényeire szabott árajánlatot telefonon vagy e-mailben központi ügyfélszolgálatunktól!

konténer szállítás Kossuthfalva

Ipari hulladék elvitele Kossuthfalva régiójából – hulladékudvar

Konténer bérlés Kossuthfalva, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer Kossuthfalva +36 30 90 30 300.

Évente körülbelül 150 ezer tonnányi szemetet (pl. papírhulladék, fahulladék) átvevő, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is elhozhatja hozzánk a hulladékot például zsákokban.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, könnyedén megközelíthető központi telephelyünkön.

A hulladékválogató hely nyitvatartása:

Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Figyelem! a hulladékudvarba kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

4, 5, 6, 7, 8 m³-es konténerek szállítása Kossuthfalvára.

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe Kossuthfalva területén?

 1. Internetes oldalunk készítésének időpontjában 15 konténeres autóval és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő megrendelőinek köszönheti, mivel cégünk indulásakor csupán egyetlen konténeres járművünk és 5 építési konténerünk volt).
 2. Az építési konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de legfeljebb 24 óra alatt kivisszük a megrendelt építési konténert.
 3. A konténer a szemét rakodása végett akár 1 hétig is díjtalanul Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön tároló konténerbe kell raknia. Tekintve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Számítógépes rendszerünkkel percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Kossuthfalva egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha több alkalommal kér tőlünk szemetes konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
építési törmelék elszállítása Kossuthfalva

Néhány gyakorlati tanács a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 • Ha a konténert a telkén belülre kéri, akkor a hulladékokhoz minél közelebbre tervezze a helyét a lehető legkevesebb cipekedés érdekében. A bejáró szélességét tanácsos egyeztetni az ügyfélszolgálatunkkal annak biztosítása érdekében, hogy a konténerszállító kocsi feltétlenül be tudjon jutni a telekre.
 • Jóllehet védőhálót rakunk a konténer tetejére szállításkor, ha szóródó anyagokat is rak a konténerbe, akkor azokat ha módja van rá a konténer aljába rakja.
 • Számítógépes nyilvántartásban vezetjük a konténeres sittszállítással kapcsolatos összes információt, de ha hamarabb pakolja tele a konténert, kérjük, előtte 1 nappal jelezzen az ügyfélszolgálatos kollégánknak a korábbi elszállítási időpont miatt.
 • Ha Önnek nincs ideje vagy módja a konténer megtöltésére, akkor garantáljuk a szükséges munkaerőt, és levesszük a válláról a fizikai munka terhét.
 • A konténerek között található zárható és lenyitható fajtájú is, ami könnyebbé teheti a sitt rakodását. Ezekről a lehetőségekről kérjük, tájékozódjon a telefonos ügyfélszolgálatunknál: (30)-944 3839.
 • Megnyugtató tény Önre nézve is, hogy engedélyünk lehetővé teszi hulladék befogadási nyilatkozat kiadását, ezáltal szavatoljuk, hogy a sitt nem kerül illegális helyre.
 • Nehezen hozzáférhető helyeken, vagy kevesebb hulladék esetén a zsákos sittszállítás jön szóba, amellyel zsákonként külön pakolva lehetséges a különféle fajtájú és típusú hulladék elvitele.
 • Ha nagy tömegű hulladékot helyez a zsákokba, akkor nem szabad a zsák szájáig tölteni őket, különben nagyon nehéz vinni és szállítani őket.
 • Ha sok zsákot kell felpakolni az autóra, vagy magasabb szintekről, pincéből kell kihordani a zsákokat, akkor a rakodás munkadíja a helyszíni adottságoknak megfelelő megállapodáson alapul.

>Akciós konténeres sittszállítás!

Akár fél óra alatti konténeres sittszállítás Kossuthfalva régiójában konténer rendelés 06 30 944-3839!

Hulladékkezelő telephely XVII. kerületi sittlerakónkban és lomelszállítás Kossuthfalva

A Régiakadémiatelepen lévő szeméttelepünk hulladékgazdálkodási tanúsítvánnyal bír, a behozott vegyes hulladékból szelektáljuk az építési törmeléket és a különféle anyagú pl. műanyag szemetet.

Ügyfélszolgálati számunk hívható a +36 30 944 3839 telefonszámon. Ha webhelyünket mobiltelefonon böngészi, akkor az alábbi fotóra koppintva rögtön hívhat is minket.

szeméttelep Kossuthfalva telefonszám

Korszerű gépsorunk révén szelektált sittet és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba szállítmányozzuk. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot megfelelő üzemekbe szállítjuk.

A zöldhulladékot (pl. lemetszett ágak) komposztáló telepekre fuvarozzuk.

A lomtalanítás során keletkező szemetet, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a szemétlerakónkba szállítmányozzuk, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas üzembe fuvarozzuk.

Hulladékkezeléssel foglalkozó központunk célja, hogy a szakképzett személyzet révén működtetett telephelyünkön a háztartásokban keletkező szemetet szelektálja, és a megfelelő pontokra vigye. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának növelésében.

Hulladék konténer megtöltése szemétlerakó telephelyünkön:

Mit veszünk át hulladéklerakónkban Kossuthfalva övezetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet tilos lerakni!

Fahulladék leadása: pl. raklapok, lécek

Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

Építési törmelék: pl. sitt, egyéb építési hulladék elszállítása, építési konténert is kérhet tőlünk Kossuthfalva régiójában!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Kossuthfalva vonzáskörzetében. Ha házában, a pincében összegyűltek a lomok, a szemét, ócska bútorok, könyvek stb., elfogadható összegért vállaljuk ezek elszállítását Kossuthfalva övezetében, de elhozhatja Ön is a hulladékátvevő helyünkre.

Papírhulladék átvétele: folyóiratok, füzetek, csomagolópapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék átvétele: pl. lecsavart kupakok, fóliák

Konténerben vegyes hulladék: pl. textil

Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

Ipari hulladék elvitele Kossuthfalva környékéről – hulladékválogató

Konténer bérlés, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer bérlés Kossuthfalva +36 30 944 3839.

Évente hozzávetőleg 150 ezer tonna hulladékot (pl. papírhulladék, fahulladék) befogadó, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például utánfutón.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen megközelíthető szemétlerakónkban.

A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:

Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy telephelyünkre kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

ÚJDONSÁG!

Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyás fizetéssel!

konténer fizetés bankkártyával

A tároló konténer díját bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Ne töltse idejét ATM-nél, fizessen kényelmesen, bankkártyával!

hulladékválogató Kossuthfalva

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténeres kocsival és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett ügyfeleinek köszönheti, tekintve eleinte csak egyetlen konténeres autónk és 5 szemetes konténerünk volt).
 2. A szemetes konténer megrendelését követő rövid időn belül, de maximum 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt szemetes konténert.
 3. A szemetes konténer a szemét pakolása végett akár 7 napig felár nélkül Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön konténerbe kell pakolnia. Tekintve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Elektronikus adatbázisunkban percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. Kossuthfalva egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha rendszeresen rendel tőlünk konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
zöldhulladék elszállítása Kossuthfalva

A legjobb árú lomelszállítás Kossuthfalva környékén?

Ha a szemétszállítás díját is meg szeretné takarítani, akkor elszállíthatja a hulladékválogatónkba is az összepakolt zsákokat.

A lomelszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A sittszállítás területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

A hulladékszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szállítás. Amint megtelt a konténer, hívhat minket, és azonnal indítjuk az autónkat.

Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és elmondja, hogy milyen szemét elszállításáról van szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást ajánlott-e választani.

konténeres sittszállító Kossuthfalva

Lomelszállítási díjak

A szemét elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkat itt tekintheti meg: Szemétlerakás ára

Mekkora konténerre van szükség a hulladékszállításhoz?

Gyakran megtörténik, hogy az emberek alábecsülik az elvitetendő szemét mennyiségét. Ebből kifolyólag orientáljuk őket abba az irányba, hogy biztos, ami biztos inkább egy kicsit nagyobb konténert rendeljenek ügyfeleink.

A tároló konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, szinte abszolút megfelelő kapacitású konténert szállítunk ki. A sitt megtöltése lenyitható építési konténer esetén lényegesen praktikusabb, ugyanis egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a szemetet.

konténer méretek Kossuthfalva

Gyakori kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret végül nem lesz elég. Az újabb konténer rendelése indokolatlanul teszi borsosabbá a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre becsülte.
 2. Milyen típusú hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, bővebb információkat a konténer forródróton kaphat: (30)-944 3839.
 3. Vegyesen is lehet pakolni a különféle sittet, hulladékot? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza ezeket az anyagokat.
 4. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert rakodás céljából? A konténer rendelés után jópár napig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
 5. Hétvégén is lehet hívni konténert? Igen, Kossuthfalva régiójában ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan igénybe vehető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
 7. Nagyon kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kevés hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.
 8. Saját teherautón is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, kollégáink bevételezik az Ön által behozott hulladékot is.

Olcsó hulladékgyűjtés konténerbe hétvégén is szeméttelepünkre Budapesten, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: +36 30 90 30 300!