Konténeres sittszállítás Királyerdő

Pénztárcabarát konténeres sittszállítás Királyerdő területén konténer rendelés, akár 1 órán belül 06-30-944-3839!

Konténer rendelés azonnal Királyerdő: 06 30 944-3839 (reggel 7 és este 8 óra között, minden nap)

konténeres sittszállítás Királyerdő

Olcsó konténeres sittszállítás Királyerdő területén rögtön tudunk indulni, akár munkaszüneti napokon is, szinten minden konténermérettel rendelkezünk: 06 30 944-3839!

Ezért válasszon minket a hulladék konténerrel történő elszállításához:

 1. Szolgáltatásainkat rejtett költségek nélkül nyújtjuk, nem kell tartania borsos munkadíjtól!
 2. Gyakorlatilag bármikor hívhat minket, reggel 6-tól este 10-ig, konténeres szállítás munkaszüneti napon is!
 3. Nem kell csoportosítani a hulladékot, rakhatja a konténerbe, ahogy jön!
 4. A konténert akár 1 órán belül ki tudjuk szállítani!
 5. 25 éves tapasztalatunk van, pontosan ismerjük ügyfeleink igényeit!
 6. Nem kívánunk Önön meggazdagodni, szeretnénk, ha elégedett lenne, és ajánlana minket!

Kedvező áron történő konténeres hulladékszállítás Királyerdő vonzáskörzetében 100%-os ügyfél-elégedettséggel. Királyerdő környékén akár 1 órán belül megjelenünk az üres konténerrel, vagy hogy elvigyük a tele konténert. Hívjon minket, ha tisztességes partnerre van szüksége, és ha nem mindegy Önnek, hogy kit enged be magához 06 30 944-3839!
Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!

konténer rendelés telefonszám Királyerdő

Gyakran ismétlődő kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer kell? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kicsinek bizonyul. Az újabb konténer rendelése indokolatlanul teszi borsosabbá a konténeres sittszállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre tűnt.
 2. Milyen típusú hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, bővebb felvilágosítást a következő telefonszámon kaphat: 06-30-944-3839.
 3. Keverve is szabad pakolni a különböző szemetet, törmelékeket? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza a konténerek tartalmát.
 4. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert pakolás végett? A konténer a rendelést követően jópár napig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
 5. Hétvégén is lehet hívni konténert? Igen, Királyerdő vonzáskörzetében hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 18 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan rendelkezésre áll.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
 7. Minimális mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
 8. Saját teherautón is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, munkatársaink átveszik az Ön által átadott hulladékot is.

Kedvező áron történő konténeres sittszállítás Királyerdő területén hétvégén is, a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténerig igénybe vehető: 06 30 944-3839!

Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Konkrét ajánlatkérés, illetve rendelés esetén kérjük, minden esetben kérjen egyedi igényeire szabott árajánlatot telefonon vagy e-mailben központi ügyfélszolgálatunktól!

konténer rendelés hétvégén Királyerdő

Ipari hulladék elvitele Királyerdő régiójából – hulladékudvar

Konténeres sittszállítás Királyerdő, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer bérlés Királyerdő +36 30 90 30 300.

Éves szinten hozzávetőleg 150 ezer tonna szemetet (pl. műanyag hulladék, fahulladék) befogadó, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, személyesen is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például utánfutón.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen elérhető központi telephelyünkön.

A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:

Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Megjegyzés: sittlerakónkba csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot Királyerdő területén?

 1. Internetes oldalunk készítésének időpontjában 15 konténeres kocsival és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő ügyfeleinek köszönheti, mert kezdetben csupán egyetlen konténeres járművünk és 5 szemetes konténerünk volt).
 2. A konténer megrendelését követő rövid időn belül, de maximum 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt konténert.
 3. A tároló konténer a szemét pakolása céljából akár 7 napig extra költségek nélkül Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön tároló konténerbe kell pakolnia. Tekintve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Elektronikus adatbázisunkban percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Királyerdő egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha rendszeresen kér tőlünk szemetes konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
építési törmelék elszállítása Királyerdő

Néhány megszívlelendő tipp a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 • Ha a konténert a kerítésén belülre kéri, akkor a hulladékokhoz minél közelebbre tervezze a helyét a lehető legkevesebb cipekedés érdekében. A bejáró szélességét érdemes megbeszélni az ügyfélszolgálatunkkal annak biztosítása érdekében, hogy a konténerszállító kocsi mindenképpen be tudjon menni a telekre.
 • Habár védőhálót teszünk a konténer tetejére szállításkor, ha szóródó anyagokat is tesz a konténerbe, akkor azokat lehetőség szerint a konténer aljába helyezze.
 • Elektronikus kimutatás formájában vezetjük a konténeres sittszállítással kapcsolatos összes információt, de ha korábban rakja tele a konténert, kérjük, előtte 1 nappal jelezzen az ügyfélszolgálatos kollégánknak a korábbi elszállítási időpont miatt.
 • Ha Önnek nincs ideje vagy lehetősége a konténer megpakolására, akkor biztosítjuk a szükséges munkaerőt, és levesszük a válláról a cipekedés terhét.
 • A konténerek között található zárható és lenyitható típusú is, ami könnyítheti a szemét rakodását. Ezekről a lehetőségekről kérjük, kérjen információt a telefonos ügyfélszolgálatunknál: 06-30-944-3839.
 • Megnyugtató tudnivaló Önre nézve is, hogy engedélyünk lehetővé teszi hulladék befogadási nyilatkozat kiadását, így szavatoljuk, hogy hulladéka nem kerül illegális helyre.
 • Nehezen hozzáférhető helyeken, vagy kisebb hulladékmennyiség esetén a zsákos sittszállítás kínálkozik kedvezőbbnek, amellyel zsákonként szétválogatva lehetséges a legkülönbözőbb anyagok elvitele.
 • Ha sittet pakol a zsákokba, akkor nem szabad telerakni őket, különben nem lehet mozgatni és szállítani őket.
 • Ha tekintélyes mennyiségű zsákot kell rakodni a szállító konténeres kocsira, vagy emeletről, alagsorból kell kihordani a zsákokat, akkor a bepakolás munkabére a helyszíni feltételeknek megfelelő megállapodáson alapul.

>Kedvező árú konténeres sittszállítás!

Akár 1 órán belüli konténeres sittszállítás Királyerdő környékén konténer rendelés 06 30 944-3839!

Hulladékgazdálkodási központ XVII. kerületi sittlerakónkban és konténeres sittszállítás Királyerdő

XVII. kerületi hulladéklerakónk hulladékkezelési engedéllyel rendelkezik, a nálunk lerakodott vegyes hulladékból szétválogatjuk az építési törmeléket és a különböző anyagú pl. műanyag hulladékot.

Csapatunk elérhető a +36 30 90 30 300 számon. Ha webhelyünket okostelefonon böngészi, akkor a lenti fotóra koppintva rögtön hívhat is minket.

 lakossági hulladékudvar telefonszám Királyerdő

Modern gépsorunk által kiválogatott építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható hulladék papírt megfelelő üzemekbe fuvarozzuk.

A zöldhulladékot (pl. lemetszett ágak) komposztáló telepekre szállítjuk.

A lomtalanítás után megmaradt törmeléket, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a sittlerakónkba fuvarozzuk, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas üzembe fuvarozzuk.

Sittlerakónk célja, hogy a megfelelő képzettségű munkatársaink segítségével üzemeltetett telephelyünkön a lakosságtól érkező szemetet szelektálja, és a megfelelő helyekre vigye. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának növelésében.

Hulladék konténer megtöltése szemétlerakó telephelyünkön:

Mit fogadunk be a szemétlerakónkban Királyerdő körzetéből?

Veszélyes és kommunális hulladékot tilos lerakni!

Fahulladék leadása: pl. raklapok, lécek

Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

Építési törmelék: pl. tégla, egyéb építési hulladék elszállítása, építési konténert is rendelhet tőlünk Királyerdő körzetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Királyerdő környékén. Ha Önnél a lakásban, a pincében felgyülemlettek a lomok, a szemét, öreg bútorok, ruhák stb., megfizethető áron vállaljuk ezek elszállítását Királyerdő régiójában, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a sittlerakónkba.

Papírhulladék leadása: folyóiratok, könyvek, hullámpapír, kartondoboz

Műanyag hulladék elszállítása: pl. flakonok, táskák

Konténerben vegyes hulladék: pl. cserép

Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Ipari hulladék elvitele Királyerdő régiójából – sittlerakó

Konténeres szállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer Királyerdő +36 30 944 3839.

Minden évben körülbelül 150 ezer tonna szemetet (pl. műanyag hulladék, fahulladék) befogadó, válogató és továbbító hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, személyesen is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például zsákokban.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén elérhető szemétlerakónkban.

A hulladékválogató hely nyitvatartása:

Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a hulladékudvarba csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

ÚJDONSÁG!

Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!

konténer fizetés kártyával

A konténer bérlését bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Nem kell előre készpénzt felvennie, !

lakossági hulladékudvar Királyerdő

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

 1. A honlap készítésének idején 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket elégedett ügyfeleinek köszönheti, mivel kezdetben csak egyetlen konténeres autónk és 5 konténerünk volt).
 2. A szemetes konténer megrendelését követő néhány órán belül, de maximum 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt szemetes konténert.
 3. Az építési konténer a szemét rakodása érdekében akár 1 hétig is díjtalanul Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített építési konténerbe kell pakolnia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Online felületünkön percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. Királyerdő egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben rendszeresen kér tőlünk tároló konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
papírhulladék elszállítás Királyerdő

A legjobb árú szemétszállítás Királyerdő vonzáskörzetében?

Ha a törmelék elfuvarozásának összegét is meg szeretné takarítani, akkor elszállíthatja a hulladékkezelőnkbe is az összerakott szemetet.

A szemétszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A sittszállítás területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

A lomelszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szemétszállítás. Amint megtelt a konténer, értesíthet minket, és máris indul a konténeres kocsink.

Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és megosztja vele, hogy milyen sitt elszállításáról lenne szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást érdemes-e választani.

konténeres sittszállító Királyerdő

Hulladékszállítás árak

A lom elszállításának díja nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkat itt tekintheti meg: Hulladékleadás ára

Hány zsákra van szükség a szemét elszállításához?

Gyakran megtörténik, hogy megrendelőink nem jól számolják ki az elvitetendő sitt mennyiségét. Ebből adódóan tanácsoljuk inkább azt, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező tároló konténert rendeljenek ügyfeleink.

A konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, szinte teljesen a konkrét feladathoz illeszkedő építési konténert szállítunk ki. A hulladékok megtöltése lenyitható építési konténer esetén sokkal kényelmesebb, mivel egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a lomokat.

konténerek méretei Királyerdő

Gyakran ismétlődő kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret végül nem lesz elég. Még egy konténer rendelése indokolatlanul teszi költségesebbé a konténeres sittszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy ránézésre tűnt.
 2. Milyen jellegű hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, bővebb felvilágosítást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: 06-30-944-3839.
 3. Keverve is lehet rakni a különböző sittet, törmelékeket? Igen, így is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza a beérkezett hulladékokat.
 4. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert rakodás végett? A konténer rendelés után akár 1 hétig is Önnél maradhat teljesen ingyen. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
 5. Munkaszüneti napon is lehet kérni konténert? Igen, Királyerdő régiójában ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan igénybe vehető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
 7. Kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.
 8. Saját teherautón is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, kollégáink bevételezik az Ön által átadott hulladékot is.

Kedvező áron történő konténeres hulladékszállítás hétvégén is sittlerakónkba a főváros jól megközelíthető pontján, hulladék elvitel tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: +36 30 90 30 300!