Konténeres sittszállítás Csepel-Ófalu konténer rendelés

Pénztárcakímélő konténeres sittszállítás Csepel-Ófalu környékén konténer rendelés, akár 1 órán belül 06 30 944-3839!

Konténer rendelés azonnal Csepel-Ófalu: 06 30 944-3839 (7:00 és 20:00 óra között, minden nap)

konténer árak Csepel-Ófalu

Akciós konténeres sittszállítás Csepel-Ófalu régiójában rögtön tudunk indulni, akár munkaszüneti napokon is, szinten minden konténermérettel rendelkezünk: 06 30 944-3839!

Ezért válasszon minket a sitt konténeres elszállításához:

 1. Szolgáltatásainkat rejtett költségek nélkül nyújtjuk, nem kell tartania borsos munkadíjtól!
 2. Szinte bármikor hívhat minket, reggel 6-tól este 10-ig, konténeres sittszállítás munkaszüneti napon is!
 3. Nem kell válogatnia a szemetet, rakhatja a konténerbe ömlesztve is!
 4. A konténert nagyon rövid időn belül ki tudjuk szállítani!
 5. Több évtizedes tapasztalatunk van, behatóan ismerjük ügyfeleink kívánságait!
 6. Nem kívánunk Önön meggazdagodni, azt szeretnénk, ha boldog lenne, és ajánlana minket a rokonainak is!

Kedvező áron történő konténeres sittszállítás Csepel-Ófalu övezetében 100%-os ügyfél-elégedettséggel. Csepel-Ófalu régiójában akár 1 órán belül megjelenünk az üres konténerrel, vagy hogy elszállítsuk a tele konténert. Hívjon minket, ha korrekt partnerre van szüksége, és ha nem mindegy Önnek, hogy kit enged be a területére 06-30-944-3839!
Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!

Budapesti konténeres cég Csepel-Ófalu

Szokásos kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kicsinek bizonyul. Még egy konténer rendelése szükségtelenül teszi költségesebbé a konténeres szállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre becsülte.
 2. Milyen jellegű hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, részletes információkat az ügyfélszolgálatunkon kaphat: 06 30 944-3839.
 3. Keverve is szabad pakolni a különböző sittet, hulladékot? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja ezeket az anyagokat.
 4. Meddig tarthatom magamnál a konténert rakodás céljából? A konténer a rendelést követően akár 1 hétig is Önnél maradhat teljesen ingyen. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
 5. Munkaszüneti napon is lehet igényelni konténert? Igen, Csepel-Ófalu környékén hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 18 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan rendelkezésre áll.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
 7. Minimális mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kevés hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk ezt.
 8. Saját teherautón is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink átveszik az Ön által átadott hulladékot is.

Olcsó konténeres sittszállítás Csepel-Ófalu területén hétvégén is, a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténerig igénybe vehető: 06-30-944-3839!

Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Konkrét ajánlatkérés, illetve rendelés esetén kérjük, minden esetben kérjen egyedi igényeire szabott árajánlatot telefonon vagy e-mailben központi ügyfélszolgálatunktól!

konténer rendelés árak Csepel-Ófalu

Konténeres építési törmelék fuvarozás Csepel-Ófalu övezetéből – sittlerakó

Konténer bérlés Csepel-Ófalu, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer bérlés Csepel-Ófalu +36 30 90 30 300.

Minden évben hozzávetőleg 150 ezer tonnányi hulladékot (pl. műanyag hulladék, fahulladék) befogadó, válogató és továbbító hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is elhozhatja hozzánk a hulladékot például zsákokban.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen elérhető központi telephelyünkön.

Hulladéklerakónk nyitvatartása:

Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Megjegyzés: sittlerakónkba kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe Csepel-Ófalu övezetében?

 1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett megrendelőinek köszönheti, mert eleinte csak egyetlen konténeres autónk és 5 építési konténerünk volt).
 2. Az építési konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de maximum 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt szemetes konténert.
 3. A szemetes konténer a szemét rakodása végett akár 7 napig felár nélkül Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített szemetes konténerbe kell raknia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Számítógépes rendszerünkkel pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. Csepel-Ófalu egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha többször rendel tőlünk építési konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
konténeres szemétszállítás Csepel-Ófalu

Néhány hasznos tipp a konténeres szállítással kapcsolatban

 • Ha a konténert a telkén belülre kéri, akkor a hulladékokhoz a lehető legközelebbre tervezze a helyét hogy minél kevesebbet kelljen cipekedni. A bejáró méretét ajánljuk egyeztetni az ügyfélszolgálatunkkal annak biztosítása érdekében, hogy a konténerszállító kocsi feltétlenül be tudjon jutni a telekre.
 • Habár védőhálót rakunk a konténer tetejére szállításkor, ha szóródásra hajlamos anyagokat is rak a konténerbe, akkor azokat lehetőség szerint a konténer mélyére helyezze.
 • Számítógépes kimutatás formájában vezetjük a konténeres sittszállítással kapcsolatos összes adatot, de ha az előzetes megállapodásnál rövidebb idő alatt rakja tele a konténert, kérjük, előtte 1 nappal szóljon az ügyfélszolgálatos munkatársunknak a korábbi elszállítási időpont miatt.
 • Ha Önnek nincs ideje vagy lehetősége a konténer megpakolására, akkor garantáljuk a szükséges munkaerőt, és levesszük a válláról a fizikai munka gondját.
 • A konténerek között található zárható és lenyitható fajtájú is, ami könnyebbé teheti a hulladék pakolását. Ezekről a lehetőségekről kérjük, tájékozódjon a telefonos ügyfélszolgálatunknál: (30)-944 3839.
 • Megnyugtató információ az Ön számára is, hogy a vállalkozásunk birtokában lévő begyűjtési engedély lehetővé teszi hulladék befogadási nyilatkozat kiadását, amelynek révén biztosítjuk, hogy a sitt nem kerül illegális helyre.
 • Nehezen elérhető helyeken, vagy kevesebb hulladék esetén a zsákos sittszállítás kínálkozik kedvezőbbnek, amellyel zsákonként szortírozva lehetséges a különféle fajtájú és típusú hulladék szállítása.
 • Ha nagy tömegű hulladékot rak a zsákokba, akkor nem szabad a zsák szájáig tölteni őket, különben nem lehet mozgatni és szállítani őket.
 • Ha tekintélyes mennyiségű zsákot kell felrakni a szállító konténeres kocsira, vagy magasabb szintekről, alagsorból kell kihordani a zsákokat, akkor a rakodás összege a helyszíni feltételeknek megfelelő egyezségen alapul.

>Kedvező áron történő konténeres sittszállítás!

Rugalmas konténeres sittszállítás Csepel-Ófalu régiójában konténer rendelés 06 30 944-3839!

Hulladékkezelő telephely a 17. kerületben lévő sittlerakónkban és törmelékszállítás konténerben Csepel-Ófalu

A 17. kerületben lévő hulladékátvevő helyünk hulladékgazdálkodási jogosultsággal rendelkezik, a behozott vegyes hulladékból szétválogatjuk az építési törmeléket és a különféle összetételű pl. papír hulladékot.

Ügyfélszolgálati számunk hívható a +36 30 944 3839 telefonszámon. Amennyiben weboldalunkat okostelefonon olvassa, akkor az alábbi fotóra koppintva azonnal tárcsázhat minket.

szeméttelep Csepel-Ófalu telefonszám

Modern hulladékválogató berendezésünk segítségével kiválogatott építési törmeléket és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba szállítmányozzuk. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot megfelelő üzemekbe fuvarozzuk.

A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló üzemekbe szállítmányozzuk.

A lomtalanítás során keletkező lomokat, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a telephelyünkre szállítjuk, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosítással foglalkozó üzembe szállítmányozzuk.

Szeméttelepünk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező személyzet által irányított üzemünkben a lakosságtól érkező hulladékokat kategóriákba rendezze, és a megfelelő pontokra szállítsa. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának fokozásában.

Hulladékválogató gépsor munka közben:

Mit veszünk át hulladéklerakónkban Csepel-Ófalu vonzáskörzetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet tilos lerakni!

Fahulladék leadása: pl. raklapok, lécek

Zöldhulladék átvétele: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

Építési törmelék: pl. beton, egyéb építési hulladék elfuvarozása, építési konténert is kérhet tőlünk Csepel-Ófalu vonzáskörzetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Csepel-Ófalu körzetében. Ha házában, a padláson felhalmozódtak a lomok, a szemét, öreg bútorok, ruhák stb., kedvező áron megoldjuk ezek elfuvarozását Csepel-Ófalu övezetében, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a hulladékátvevő helyünkre.

Papírhulladék leadása: folyóiratok, könyvek, hullámpapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék elszállítása: pl. flakonok, fóliák

Szemetes konténerben vegyes hulladék: pl. cserép

Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

Ipari hulladék elvitele Csepel-Ófalu vonzáskörzetéből – hulladéklerakó

Konténeres szállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer Csepel-Ófalu +36 30 944 3839.

Minden évben mintegy 150 ezer tonnányi hulladékot (pl. műanyag hulladék, fahulladék) átvevő, feldolgozó és továbbító hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például zsákokban.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, könnyedén elérhető központi telephelyünkön.

A hulladékválogató hely nyitvatartása:

Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Megjegyzés: sittlerakónkba csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

ÚJDONSÁG!

Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!

konténer fizetés bankkártyával

Az építési konténer díját bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

Nem kell előre készpénzt felvennie, fizessen kényelmesen, bankkártyával!

hulladéklerakó Csepel-Ófalu

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket elégedett ügyfeleinek köszönheti, tekintve eleinte csak egyetlen konténeres autónk és 5 tároló konténerünk volt).
 2. A szemetes konténer megrendelését követő rövid időn belül, de legfeljebb 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt tároló konténert.
 3. A tároló konténer a szemét rakodása érdekében akár 7 napig díjtalanul Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített tároló konténerbe kell raknia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Elektronikus adatbázisunkban pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Csepel-Ófalu egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben többször rendel tőlünk építési konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
hungarocell hulladék elszállítása Csepel-Ófalu

A legkedvezőbb törmelékszállítás Csepel-Ófalu régiójában?

Ha a szemétszállítás díját is meg szeretné takarítani, akkor behozhatja a szemétlerakónkba is az előkészített hulladékot.

A hulladékszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

A szemétszállítás területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

A lomelszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szemétszállítás. Amint befejezte a rakodást, hívhat minket, és máris útra kel a sofőrünk.

Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen szemét elszállításáról lenne szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres törmelékek fuvarozást érdemes-e igényelni.

konténeres autó Csepel-Ófalu

Hulladékszállítás árak

A sitt elszállításának díja nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Hulladéklerakási díj

Mekkora konténerre van szükség a szemét elszállításához?

Gyakorta megesik, hogy ügyfeleink alábecsülik az elfuvarozandó hulladékok volumenét. Ennek okán tanácsoljuk inkább azt, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb kapacitású tároló konténert kérjenek.

Az építési konténerek különböző űrtartalmúak, gyakorlatilag tökéletesen az igényeihez szabott méretű tároló konténert viszünk Önnek. A hulladékok telerakása lenyitható szemetes konténer esetén ésszerűbb, mert könnyebb behordani a sittet.

konténer méretek Csepel-Ófalu

Gyakran ismétlődő kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret kevés lesz. Az újabb konténer rendelése indokolatlanul teszi költségesebbé a konténeres sittszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre becsülte.
 2. Milyen jellegű hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, részletes tájékoztatást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: 06-30-944-3839.
 3. Keverve is szabad rakni a különböző szemetet, hulladékot? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja a konténerek tartalmát.
 4. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert megrakás céljából? A konténer a rendelést követően előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat díjtalanul. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
 5. Ünnepnapon is lehet hívni konténert? Igen, Csepel-Ófalu régiójában ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan elérhető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
 7. Minimális mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.
 8. Saját utánfutóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, kollégáink bevételezik az Ön által átadott hulladékot is.

Olcsó konténeres hulladékszállítás akár szombaton is hulladékudvarunkba Budapesten, hulladék elvitel szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: 06 30 944-3839!