Konténeres cég Erdőalja

Pénztárcabarát konténeres sittszállítás Erdőalja területén konténer rendelés, akár 1 órán belül 06 30 944-3839!

Konténer rendelés azonnal Erdőalja: 06 30 944-3839 (reggel hét és este nyolc óra között, minden nap)

sitt elszállítása Budapest Erdőalja

Kedvező áron történő konténeres sittszállítás Erdőalja vonzáskörzetében rögtön tudunk indulni, akár ünnepnapon is, a legkisebb konténertől a legnagyobbig: 06 30 944-3839!

Szemétszállítás konténerekkel lerakókba Csepelen is.

Ezért vegyen igénybe minket a sitt konténeres elszállításához:

 1. Szolgáltatásainkat rejtett költségek nélkül nyújtjuk, nem kell tartania borsos munkadíjtól!
 2. Gyakorlatilag bármikor hívhat minket, reggeltől estig, konténeres szállítás akár szombaton vagy vasárnap is!
 3. Nem kell csoportosítani a szemetet, rakhatja a konténerbe ömlesztve is!
 4. A konténert hívása után mindjárt ki tudjuk szállítani!
 5. 25 éves tapasztalatunk van, jól ismerjük ügyfeleink kívánságait!
 6. Nem célunk Önön meggazdagodni, az a célunk, ha elégedett lenne, és ajánlana minket!

Olcsó konténeres sittszállítás Erdőalja környékén 100%-os ügyfél-elégedettséggel. Erdőalja övezetében nagyon rövid időn belül megjelenünk az üres konténerrel, vagy hogy elvigyük a tele konténert. Hívjon minket, ha tisztességes partnerre van szüksége, és ha nem mindegy Önnek, hogy kit enged be a telkére (30)-944 3839!
Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!

Budapesti konténeres cég Erdőalja

Sokszor feltett kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer kell? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kevés lesz. Az újabb konténer rendelése elkerülhető módon teszi borsosabbá a konténeres szállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.
 2. Milyen típusú hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, részletes információkat az ügyfélszolgálatunkon kaphat: 06 30 944-3839.
 3. Keverve is szabad rakni a különböző szemetet, törmelékeket? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza a beérkezett hulladékokat.
 4. Mennyi ideig maradhat a konténer pakolás céljából? A konténer a rendelést követően előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
 5. Hétvégén is lehet hívni konténert? Igen, Erdőalja területén ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 18 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan rendelkezésre áll.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
 7. Minimális mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kevés hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
 8. Saját teherautón is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, munkatársaink átveszik az Ön által behozott hulladékot is.

Akciós konténeres sittszállítás Erdőalja régiójában hétvégén is, a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténerig rendelkezésére áll: 06 30 944-3839!

Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Konkrét ajánlatkérés, illetve rendelés esetén kérjük, minden esetben kérjen egyedi igényeire szabott árajánlatot telefonon vagy e-mailben központi ügyfélszolgálatunktól!

konténer szállítás Erdőalja

Ipari hulladék elvitele Erdőalja vonzáskörzetéből – hulladéklerakó

Konténer bérlés Erdőalja, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer Erdőalja +36 30 90 30 300.

Éves szinten hozzávetőleg 150 ezer tonna mennyiségű szemetet (pl. zöldhulladék, építési hulladék) átvevő, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is elhozhatja hozzánk a hulladékot például utánfutón.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen megközelíthető központi telephelyünkön.

A hulladékválogató hely nyitvatartása:

Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Megjegyzés: sittlerakónkba csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására Erdőalja területén?

 1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténeres kocsival és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő ügyfeleinek köszönheti, mivel kezdetben csak egyetlen konténeres autónk és 5 tároló konténerünk volt).
 2. A szemetes konténer megrendelését követő rövid időn belül, de legfeljebb 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt építési konténert.
 3. A szemetes konténer a szemét rakodása végett akár 7 napig díjtalanul Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített tároló konténerbe kell raknia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Elektronikus adatbázisunkban pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Erdőalja egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben több alkalommal kér tőlünk tároló konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
konténeres szemétszállítás Erdőalja

Néhány gyakorlati tipp a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 • Ha a konténert a portáján belülre kéri, akkor a hulladékokhoz a lehető legközelebbre tervezze a helyét hogy minél kevesebbet kelljen cipekedni. A bejáró méretét ajánljuk egyeztetni az ügyfélszolgálatunkkal annak biztosítása érdekében, hogy a konténeres jármű feltétlenül be tudjon jutni a telekre.
 • Noha védőhálót rakunk a konténer tetejére szállításkor, ha szóródó anyagokat is rak a konténerbe, akkor azokat ha módja van rá a konténer aljába helyezze.
 • Számítógépes nyilvántartásban tároljuk a konténeres sittszállítással kapcsolatos összes adatot, de ha korábban rakja tele a konténert, kérjük, előtte 1 nappal jelezzen az ügyfélszolgálatos kollégánknak a korábbi elszállítási időpont miatt.
 • Ha Önnek nincs ideje vagy lehetősége a konténer megpakolására, akkor adjuk a szükséges munkaerőt, és levesszük a válláról a cipekedés terhét.
 • A konténerek között található zárható és lenyitható fajtájú is, ami könnyítheti a hulladék pakolását. Ezekről a lehetőségekről kérjük, tájékozódjon az ügyfélszolgálatunkon: 06 30 944-3839.
 • Megnyugtató tény az Ön számára is, hogy a vállalkozásunk birtokában lévő begyűjtési engedély lehetővé teszi hulladék befogadási nyilatkozat kiadását, ezáltal szavatoljuk, hogy törmeléke és szemete nem kerül illegális helyre.
 • Nehezen hozzáférhető helyeken, vagy kevesebb hulladék esetén a zsákos sittszállítás kínálkozik kedvezőbbnek, amellyel zsákonként külön válogatva lehetséges a különféle fajtájú és típusú hulladék elszállítása.
 • Ha nagy tömegű hulladékot rak a zsákokba, akkor nem szabad a zsák szájáig tölteni őket, ellenkező esetben nagyon nehéz mozgatni és szállítani őket.
 • Ha nagy mennyiségű zsákot kell felrakni a szállító konténeres kocsira, vagy emeletről, alagsorból kell kihordani a zsákokat, akkor a rakodás munkabére a helyszíni feltételeknek megfelelő egyezségen alapul.

>Akciós konténeres sittszállítás!

Megbízható konténeres sittszállítás Erdőalja övezetében konténer rendelés 06 30 944-3839!

Hulladéklerakási lehetőség a Régiakadémiatelepen lévő törmeléklerakó központunkban és konténeres szemétszállítás Erdőalja

XVII. kerületi hulladékátvevő helyünk hulladékgazdálkodási engedéllyel rendelkezik, a nálunk lerakodott vegyes hulladékból kiválogatjuk a sittet és a különféle összetételű pl. műanyag hulladékot.

Központi ügyfélszolgálatunk rendelkezésre áll a +36 30 90 30 300 telefonszámon. Ha weboldalunkat mobiltelefonon böngészi, akkor a lenti fotóra koppintva azonnal tárcsázhat minket.

szeméttelep Erdőalja telefonszám

Korszerű hulladékválogató berendezésünk által kiválogatott építési törmeléket és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba szállítmányozzuk. Az újrahasznosítható műanyag hulladékot megfelelő telepekre fuvarozzuk.

A zöldhulladékot (pl. növényi hulladék) komposztáló üzemekbe szállítmányozzuk.

A lomtalanításból származó hulladékot, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a sittlerakónkba visszük, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosítással foglalkozó üzembe fuvarozzuk.

Hulladékválogatónk célja, hogy a szakképzett kollégák közreműködésével irányított üzemünkben a lakosságtól érkező szemetet szétválogassa, és a megfelelő pontokra szállítsa. Nagy szerepet játszunk a hulladékok hasznosítási arányának fokozásában.

Hulladékszállító kamion megtöltése:

Mit veszünk át hulladéklerakónkban Erdőalja régiójából?

Veszélyes és kommunális szemetet nem veszünk át!

Fahulladék elszállítása: pl. deszkák, lécek

Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

Építési törmelék: pl. sitt, egyéb építési hulladék elvitele, építési konténert is kérhet tőlünk Erdőalja körzetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Erdőalja környékén. Ha házában, a pincében felhalmozódtak a lomok, a szemét, öreg bútorok, ruhák stb., megfizethető áron vállaljuk ezek elfuvarozását Erdőalja vonzáskörzetében, de elhozhatja Ön is a lakossági hulladéklerakónkba.

Papírhulladék átvétele: újságok, könyvek, hullámpapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék átvétele: pl. flakonok, fóliák

Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. cserép

Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Ipari hulladék elvitele Erdőalja környékéről – sittlerakó

Konténeres szállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer Erdőalja +36 30 944 3839.

Éves szinten hozzávetőleg 150 ezer tonna mennyiségű szemetet (pl. zöldhulladék, fahulladék) befogadó, feldolgozó és továbbító hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például zsákokban.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, könnyedén elérhető központi telephelyünkön.

A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:

Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Figyelem! a hulladékudvarba csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

ÚJDONSÁG!

Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!

konténer fizetés kártyával

Az építési konténer díját bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Ne töltse idejét ATM-nél, !

hulladékudvar Erdőalja

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténeres autóval és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket visszatérő megrendelőinek köszönheti, tekintve cégünk indulásakor csak egyetlen konténeres járművünk és 5 konténerünk volt).
 2. Az építési konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de maximum 24 óra alatt kivisszük a megrendelt építési konténert.
 3. A tároló konténer a szemét pakolása végett akár 1 hétig is díjtalanul Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített építési konténerbe kell raknia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Számítógépes rendszerünkkel percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Erdőalja egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha több alkalommal kér tőlünk építési konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
hungarocell hulladék elszállítása Erdőalja

A legjobb árú hulladékszállítás Erdőalja vonzáskörzetében?

Ha a hulladék elszállításának összegét is meg szeretné takarítani, akkor elszállíthatja a hulladékválogatónkba is az előkészített hulladékot.

A hulladékszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A lomelszállítás területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

A szemétszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres kocsi. Amint végzett a konténer pakolásával, hívhat minket, és máris útra kel a sofőrünk.

Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és megosztja vele, hogy milyen szemét elszállításáról van szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres törmelékek fuvarozást ajánlott-e megrendelni.

konténeres kocsi bérlés Erdőalja

Lomelszállítási díjak

A szemét elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Törmeléklerakás ára

Milyen méretű konténerre van szükség a szemét elszállításához?

Gyakran megtörténik, hogy az emberek nem jól számolják ki az elvitetendő sitt mennyiségét. Ennek okán tanácsoljuk inkább azt, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező építési konténert rendeljenek ügyfeleink.

Az építési konténerek különböző űrtartalmúak, gyakorlatilag tökéletesen az igényeihez szabott méretű tároló konténert viszünk Önnek. A törmelék pakolása lenyitható építési konténer esetén ésszerűbb, mivel könnyebb behordani a törmeléket.

építési konténer Erdőalja

Sokszor feltett kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer kell? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret végül nem lesz elég. Még egy konténer rendelése indokolatlanul drágítja a konténeres sittszállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre becsülte.
 2. Milyen típusú hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, bővebb információkat a következő telefonszámon kaphat: 06-30-944-3839.
 3. Vegyesen is lehet pakolni a különböző szemetet, hulladékot? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza a beérkezett hulladékokat.
 4. Meddig tarthatom magamnál a konténert rakodás végett? A konténer rendelés után előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
 5. Ünnepnapon is lehet kérni konténert? Igen, Erdőalja közvetlen vonzáskörzetében hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan elérhető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
 7. Kis mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk ezt.
 8. Saját autóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink bevételezik az Ön által behozott hulladékot is.

Olcsó konténeres szemétszállítás akár szombaton is szeméttelepünkre a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: 06 30 944-3839!