Konténer rendelés szombaton XIV. kerület Ilosvai Selymes Péter tér

Pénztárcakímélő konténer rendelés szombaton XIV. kerület Ilosvai Selymes Péter tér környékén, akár azonnal (30)-944 3839!

Konténer XIV. kerület Ilosvai Selymes Péter tér ügyfélszolgálat: 06 30 944-3839 (7:00 és 20:00 óra között, minden nap)

sitt elszállítása Budapest XIV. kerület Ilosvai Selymes Péter tér

Kedvező áron történő konténeres sittszállítás XIV. kerület Ilosvai Selymes Péter tér övezetében rögtön tudunk indulni, akár munkaszüneti napokon is, a legkisebb konténertől a legnagyobbig: 06 30 944-3839!

Ezért hívjon minket a hulladék konténerrel történő elszállításához:

 1. Szolgáltatásainkat rejtett költségek nélkül nyújtjuk, nem kell tartania borsos munkadíjtól!
 2. Szinte bármikor hívhat minket, reggeltől estig, konténeres sittszállítás ünnepnapon is!
 3. Nem kell szétválogatnia a hulladékot, rakhatja a konténerbe ömlesztve is!
 4. A konténert hívása után mindjárt ki tudjuk szállítani!
 5. 25 éves tapasztalattal rendelkezünk, részletekbe menően ismerjük ügyfeleink igényeit!
 6. Nem célunk Önön meggazdagodni, az a célunk, ha boldog lenne, és ajánlana minket a barátainak is!

Pénztárcakímélő konténeres hulladékszállítás XIV. kerület Ilosvai Selymes Péter tér területén 100%-os ügyfél-elégedettséggel. XIV. kerület Ilosvai Selymes Péter tér területén nagyon rövid időn belül megjelenünk az üres konténerrel, vagy hogy elszállítsuk a tele konténert.   Hívjon minket, ha megbízható partnerre van szüksége, és ha nem mindegy Önnek, hogy kit enged be a területére 06 30 944-3839!
Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!

konténer rendelés telefonszám XIV. kerület Ilosvai Selymes Péter tér

Szokásos kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer kell?  Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kevés lesz. Az újabb konténer rendelése szükségtelenül teszi költségesebbé a konténeres sittszállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre tűnt.
 2. Milyen jellegű hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, bővebb információkat az ügyfélszolgálatunkon kaphat: 06-30-944-3839.
 3. Keverve is szabad pakolni a különböző szemetet, hulladékot? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja ezeket az anyagokat.
 4. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert rakodás végett? A konténer rendelés után jópár napig is Önnél maradhat teljesen ingyen. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
 5. Munkaszüneti napon is lehet rendelni konténert? Igen, XIV. kerület Ilosvai Selymes Péter tér övezetében ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 18 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan rendelkezésre áll.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
 7. Kis mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
 8. Saját autóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink fogadják az Ön által átadott hulladékot is.

Olcsó konténeres sittszállítás XIV. kerület Ilosvai Selymes Péter tér vonzáskörzetében hétvégén is, a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténerig elérhető: 06-30-944-3839!

Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Konkrét ajánlatkérés, illetve rendelés esetén kérjük, minden esetben kérjen egyedi igényeire szabott árajánlatot telefonon vagy e-mailben központi ügyfélszolgálatunktól!

konténer rendelés árak XIV. kerület Ilosvai Selymes Péter tér

Konténeres építési törmelék fuvarozás XIV. kerület Ilosvai Selymes Péter tér környékéről – hulladékudvar

Konténer bérlés XIV. kerület Ilosvai Selymes Péter tér, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer bérlés XIV. kerület Ilosvai Selymes Péter tér (30)-944 3839.

Minden évben hozzávetőleg 150 ezer tonnányi szemetet (pl. műanyag hulladék, fahulladék) befogadó, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például kisteherautón.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén megközelíthető központi telephelyünkön.

A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:

Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a hulladékudvarba kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására XIV. kerület Ilosvai Selymes Péter tér környékén?

 1. A honlap készítésének idején 15 konténeres autóval és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket visszatérő megrendelőinek köszönheti, mivel cégünk indulásakor mindössze egyetlen konténeres autónk és 5 tároló konténerünk volt).
 2. A szemetes konténer megrendelését követő néhány órán belül, de maximum 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt szemetes konténert.
 3. A tároló konténer a szemét rakodása végett akár 7 napig extra költségek nélkül Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön szemetes konténerbe kell pakolnia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Elektronikus adatbázisunkban percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. XIV. kerület Ilosvai Selymes Péter tér egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben rendszeresen kér tőlünk konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
konténeres hulladékszállítás XIV. kerület Ilosvai Selymes Péter tér

Néhány hasznos tanács a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 • Ha a konténert a kerítésén belülre kéri, akkor a hulladékokhoz a lehető legközelebbre tervezze a helyét a lehető legkevesebb cipekedés érdekében. A bejárati kapu szélességét tanácsos megbeszélni az ügyfélszolgálatunkkal annak biztosítása érdekében, hogy a konténeres jármű mindenképpen be tudjon jutni a telekre.
 • Habár védőhálót teszünk a konténer tetejére szállításkor, ha szóródásra hajlamos anyagokat is tesz a konténerbe, akkor azokat ha módja van rá a konténer mélyére rakja.
 • Számítógépes nyilvántartásban vezetjük a konténeres sittszállítással kapcsolatos összes részletet, de ha az előzetes megállapodásnál rövidebb idő alatt rakja tele a konténert, kérjük, előtte 1 nappal telefonáljon az ügyfélszolgálatos munkatársunknak a korábbi elszállítási időpont miatt.
 • Ha Önnek nincs ideje vagy lehetősége a konténer megpakolására, akkor biztosítjuk a szükséges munkaerőt, és levesszük a válláról a cipekedés terhét.
 • A konténerek között van zárható és lenyitható típusú is, ami könnyebbé teheti a sitt rakodását. Ezekről a lehetőségekről kérjük, tudakozódjon az ügyfélszolgálatunkon: 06-30-944-3839.
 • Megnyugtató információ az Ön számára is, hogy engedélyünk lehetővé teszi hulladék befogadási nyilatkozat kiadását, amelynek révén garantáljuk, hogy hulladéka nem kerül illegális helyre.
 • Nehezen hozzáférhető helyeken, vagy kevesebb hulladék esetén a zsákos sittszállítás lehet érdekes, amellyel zsákonként szortírozva lehetséges a legkülönbözőbb anyagok elvitele.
 • Ha nagy tömegű hulladékot rak a zsákokba, akkor nem szabad a zsák szájáig tölteni őket, különben nem lehet mozgatni és szállítani őket.
 • Ha nagy mennyiségű zsákot kell felpakolni a szállító konténeres kocsira, vagy emeletről, pincéből kell kihordani a zsákokat, akkor a rakodás összege a helyszíni adottságoknak megfelelő egyezségen alapul.

>Kedvező árú konténeres sittszállítás!

Akár fél óra alatti konténeres sittszállítás XIV. kerület Ilosvai Selymes Péter tér környékén konténer rendelés 06-30-944-3839!

Hulladékkezelő telephely a 17. kerületben lévő hulladékudvarunkban és építési törmelék elszállítása konténerrel XIV. kerület Ilosvai Selymes Péter tér

A 17. kerületben lévő szeméttelepünk hulladékgazdálkodási jogosultsággal bír, a behozott vegyes hulladékból szétválogatjuk a sittet és a különböző anyagú pl. fa hulladékot.

Csapatunk hívható a 06 30 944-3839 telefonszámon. Amennyiben weboldalunkat okostelefonon olvassa, akkor az alábbi képre koppintva azonnal tárcsázhat minket.

 lakossági hulladékudvar telefonszám XIV. kerület Ilosvai Selymes Péter tér

Modern hulladékválogató berendezésünk segítségével kiválogatott sittet és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható hulladék papírt megfelelő telepekre szállítjuk.

A zöldhulladékot (pl. gallyak) komposztáló üzemekbe szállítmányozzuk.

A lomtalanítás után megmaradt hulladékot, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a sittlerakónkba szállítjuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosítással foglalkozó üzembe fuvarozzuk.

Szeméttelepünk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező kollégák segítségével irányított telephelyünkön a háztartásokban keletkező szemetet szortírozza, és a megfelelő helyekre szállítsa. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának növelésében.

Hulladékválogató gépsor munka közben:

Mit fogadunk be a szemétlerakónkban XIV. kerület Ilosvai Selymes Péter tér környékéről?

Veszélyes és kommunális hulladékot sajnos nem tudunk befogadni!

Fahulladék átvétele: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építkezésből származó hulladékok: pl. tégla, egyéb építési hulladék elfuvarozása, építési konténert is kérhet tőlünk XIV. kerület Ilosvai Selymes Péter tér övezetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk XIV. kerület Ilosvai Selymes Péter tér körzetében. Ha házában, a padláson felhalmozódtak a lomok, a szemét, öreg bútorok, könyvek stb., elfogadható összegért vállaljuk ezek elvitelét XIV. kerület Ilosvai Selymes Péter tér környékén, de elhozhatja Ön is a sittlerakónkba.

Papírhulladék átvétele: folyóiratok, könyvek, csomagolópapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék elszállítása: pl. lecsavart kupakok, fóliák

Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia

Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

Ipari hulladék elvitele XIV. kerület Ilosvai Selymes Péter tér vonzáskörzetéből – hulladékudvar

Konténeres sittszállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer bérlés XIV. kerület Ilosvai Selymes Péter tér 06 30 944-3839.

Éves szinten mintegy 150 ezer tonna mennyiségű hulladékot (pl. műanyag hulladék, fahulladék) átvevő, feldolgozó és továbbító sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, személyesen is elhozhatja hozzánk a hulladékot például utánfutón.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén megközelíthető szemétlerakónkban.

A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:

Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Megjegyzés: telephelyünkre kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!

konténer fizetés kártyával

A konténer bérlését bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Ne töltse idejét ATM-nél, így időt takarít meg!

lakossági hulladékudvar XIV. kerület Ilosvai Selymes Péter tér

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

 1. A honlap készítésének idején 15 konténeres autóval és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket visszatérő ügyfeleinek köszönheti, mert kezdetben mindössze egyetlen konténeres autónk és 5 szemetes konténerünk volt).
 2. A tároló konténer megrendelését követő néhány órán belül, de legfeljebb 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt konténert.
 3. Az építési konténer a szemét rakodása végett akár 7 napig felár nélkül Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön konténerbe kell raknia. Tekintve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Elektronikus adatbázisunkban pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. XIV. kerület Ilosvai Selymes Péter tér egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben többször rendel tőlünk építési konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a piac egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
hungarocell hulladék elszállítása XIV. kerület Ilosvai Selymes Péter tér

A legkedvezőbb szemétszállítás XIV. kerület Ilosvai Selymes Péter tér övezetében?

Ha a hulladék elszállításának díját is szeretné megspórolni, akkor behozhatja a hulladékválogatónkba is az összepakolt zsákokat.

A sittszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

A lomelszállítás területén több évtizedes szakmai múlttal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

A sittszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténerrel való szállítás. Amint befejezte a rakodást, hívhat minket, és máris indítjuk az autónkat.

Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és megosztja vele, hogy milyen hulladék elszállításáról lenne szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást ajánlott-e igényelni.

konténeres sittszállító XIV. kerület Ilosvai Selymes Péter tér

Aktuális díjaink

A sitt elszállításának díja nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Bővebb információ a díjakról: Sittlerakás ára

Mekkora konténerre van szükség a sitt elviteléhez?

Gyakorta megesik, hogy ügyfeleink alábecsülik az elvitetendő lomok volumenét. Emiatt szoktuk azt javasolni, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb kapacitású konténert rendeljenek ügyfeleink.

A szemetes konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, gyakorlatilag tökéletesen a konkrét feladathoz illeszkedő tároló konténert szállítunk ki. A törmelék megtöltése lenyitható szemetes konténer esetén sokkal kényelmesebb, mert könnyebb behordani a sittet.

konténer méretek XIV. kerület Ilosvai Selymes Péter tér

Szokásos kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret kevés lesz. Az újabb konténer rendelése indokolatlanul drágítja a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy ránézésre tűnt.
 2. Milyen típusú hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, részletes információkat az ügyfélszolgálatunkon kaphat: 06 30 944-3839.
 3. Vegyesen is szabad pakolni a különböző sittet, törmelékeket? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza ezeket az anyagokat.
 4. Meddig maradhat a konténer pakolás céljából? A konténer rendelés után előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat teljesen ingyen. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
 5. Ünnepnapon is lehet kérni konténert? Igen, XIV. kerület Ilosvai Selymes Péter tér régiójában hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan igénybe vehető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
 7. Nagyon kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kevés hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
 8. Saját autóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink fogadják az Ön által behozott hulladékot is.

Olcsó törmelékszállítás konténerben akár szombaton is sittlerakónkba a főváros jól megközelíthető pontján, hulladék elvitel tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: 06-30-944-3839!