Konténer rendelés XXIII. kerület

Megosztás

Konténer rendelés XXIII. kerület. Konténer rendelhető 1-2 órán belüli kiszállítással

Üdvözöljük weboldalunkon!
Jutányos árú konténert rendelhet, a konténer rendelés után akár 1 hétig, díjtalanul is XXIII. kerület területén maradhat felár nélkül, ugyanis 1100, különböző méretű konténerünk van.

Árak – konténer rendelés XXIII. kerület

Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek.

Konténeres sittszállítás árak köbméterenként:
Konténeres sittszállítás I. kerület       7.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás II. kerület      7.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás III. kerület     7.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás IV. kerület     6.250 Ft-tól
Konténeres sittszállítás V. kerület      6.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás VI. kerület       6.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás VII. kerület    6.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás VIII. kerület   6.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás IX. kerület     6.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás X. kerület      6.000 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XI. kerület     7.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XII. kerület    7.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XIII. kerület    6.500 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XIV. kerület  6.000 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XV. kerület   6.000 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XVI. kerület  5.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XVII. kerület  5.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XVIII. kerület  6.250 Ft-tól
Konténeres sittszállítás  XIX. kerület  6.250 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XX. kerület   6.500 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XXI. kerület  7.500 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XXII. kerület  8.650 Ft-tól
Konténeres hulladékszállítás XXIII. kerület  7.250 Ft-tól
Az egységárak a konténer méretének függvényében eltérhetnek és nettóban értendők.

XXIII. kerületi konténer rendelés információk

A fenti árak 2-3 m3 sitt elszállítására vonatkoznak, de pár ezer Ft-tal többért akár a legnagyobb konténerek szállítását is vállaljuk. Az aktuálisan érvényes ár függvénye az elszállított hulladék fajtájának és a rendelés gyakoriságánk és mennyiségének.

kontener rendeles XXIII. kerület

Konténer rendelés Soroksár

XXIII. kerületi konténer rendelés – hasznos tudnivalók

Társasházak, lakóparkok, lakótelepi lakások, családi házak és egyéb épületek építéséből, felújításából vagy lebontásából származó hulladékok, például vakolat, tégla darabok, cserépmaradványok, kerámiák, csempék, betondarabok, habarcs stb.

Soroksár, Millenniumtelep és Soroksár-Újtelep. Megbízható konténeres cégünk egész évben Soroksár teljes területén szállítja a konténereket. A konténerek különböző méretekben kaphatók, 4 m³ és 8 m között. Aktívan részt vettünk kisebb és nagyobb házak százainak építésében, házfelújításban és épületbontásban a 23. kerületben. A konténereket hetente szállítjuk a Grassalkovich útra, a Haraszti útra, a Vecsési útra.

Szállított hulladékok Soroksáron

A zöld és háztartási hulladékokhoz konténerek is rendelkezésre állnak. Ha építés alatt vagy kertben van, és felesleges hulladékot szeretne ártalmatlanítani, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal most. Nyáron ajánlott a tároló tartályt 1-2 nappal az igény felmerülése előtt megrendelni, mivel növekszik az iránta való igény. RENDELJEN egy konténert a 23. kerületbe akár MOST azonnal!

Konténer rendelés XXIII. kerület 1

A 23. kerület részei: Soroksár, Millenniumtelep és Soroksár-Újtelep. A KONTÉNER RENDELÉSE 1 PERCEN BELÜL A HONLAPON -> Kérjen egyedi ajánlatot nagyobb mennyiségű konténerhez! Áraink vegyes hulladékra vonatkoznak, amely nem tartalmaz veszélyes hulladékot!

A szállított hulladék típusai lehetnek vegyesen a konténerbe rakodva, de veszélyesnek minősülő hulladékot ne dobjon bele a tároló sittes konténerbe.

Járműveink hetente fordulnak a Vecsési út, a Grassalkovich út és a Haraszti út környékén. Konténer csapatunk a lakosság és a vállalati szektor igényeit egyaránt kiszolgálja. Az építőipari hulladék elszállításához elsősorban konténereket rendelnek tőlünk Soroksáron, de az őszi időszakban megnő a zöldhulladék elszállításának igénye is.

Ritkábban, de vegyes háztartási hulladékot is viszünk. Jelenleg nem tudunk veszélyes hulladékot fuvarozni. Ha építkezni, lebontani vagy kertészkedni szeretne, a lehető leghamarabb vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, hogy megtalálja a legjobb konténer megoldást. Mindenben segítünk. Telefonos kollégáink munkaidőben várják a hívást, de e-mailben is rendelhet. Rendelje meg most a konténerét!

Konténer rendelés XXIII. kerület 2

Területfoglalási engedély XXIII. kerület

Soroksáron külön kérelem beadása szükséges az építőanyagok, konténerek és állványok tárolására szolgáló közterület-használathoz való hozzájárulásért. A közterület-felügyelet ebben az esetben eljár, és a közterület-használat iránti kérelem benyújtásával egyidejűleg díjat kell fizetni illetékbélyeg formájában. Kérésre kiadják a közterület-használati engedélyt.

A kérelmet írásban, személyesen, postai úton vagy elektronikus úton kell benyújtani a polgármesteri hivatalhoz az elektronikus ügyintézés szabályainak megfelelően. A 23. kerületben a közterületeket A és B kategóriába sorolják. Az A kategóriáért magasabb, a B kategóriáért alacsonyabb díjat számítanak fel területfoglalás szempontjából.

A díjakról érdeklődjön az önkormányzaton telefonon, weboldalon vagy e-mailben. https://www.soroksar.hu/ugyintezes/nyomtatvanyok-koezteruelet-hasznalati-hozzajarulas-igenylesehez

A 23. kerület közigazgatási egységei: Soroksár, Millenniumtelep és Soroksár-Újtelep.

Konténer rendelés 1 PERC alatt a weboldalunkon át: egyedi árajánlatot adunk nagyobb befogadó kapacitású konténerekhez. Áraink a vegyes hulladékokra vonatkoznak, amelyek nem tartalmaznak veszélyes hulladékot!