Konténer rendelés XXI. kerület

Megosztás

Konténer rendelés XXI. kerület területén is.

Köszöntjük a honlapunkon!
Konténeres sittszállítás kedvező áron, a 06 30 90 30 300 számon, a konténer rendelés után akár 1 hétig, díjtalanul is maradhat felár nélkül, mert 400 különböző konténert tudunk biztosítani.

Árak – konténer rendelés XXI. kerület

Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek.

Konténeres sittszállítás árak köbméterenként:
Konténeres sittszállítás I. kerület       7.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás II. kerület      7.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás III. kerület     7.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás IV. kerület     6.250 Ft-tól
Konténeres sittszállítás V. kerület      6.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás VI. kerület       6.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás VII. kerület    6.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás VIII. kerület   6.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás IX. kerület     6.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás X. kerület      6.000 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XI. kerület     7.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XII. kerület    7.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XIII. kerület    6.500 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XIV. kerület  6.000 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XV. kerület   6.000 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XVI. kerület  5.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XVII. kerület  5.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XVIII. kerület  6.250 Ft-tól
Konténeres sittszállítás  XIX. kerület  6.250 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XX. kerület   6.500 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XXI. kerület  7.500 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XXII. kerület  8.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XXIII. kerület  7.250 Ft-tól
Az egységárak a konténer méretének függvényében eltérhetnek és nettóban értendők.

XXI. kerületi konténer rendelés információk

Az árak 2-3 m3 törmelék XXI. kerület területéről történő elszállítására vonatkoznak, de egy minimális összeggel többért a legnagyobb konténereket is szállítjuk Önnek. Az aktuális ár függvénye az elszállított sitt és törmelék típusának és a rendelés gyakoriságának, valamint mennyiségének.

kontener rendeles XXII. kerület

Hasznos – konténer rendelés XXI. kerület

Budapest XXI. Konténereket szállítunk a kerület következő részeire: Csepel-Ófalu, Csepel Városközpont, Csepel Kertváros, Csepeli Csillagtelep, Csepeli Erdőréteg, Csepeli Királyi Erdő, Csepel-háros, Lakihegy, Paradicsomsziget Ha hulladékot, például bútorokat, fémtárgyakat, háztartási hulladékokat és egyéb, nem felsorolt hulladékokat kell ártalmatlanítania, hívja diszpécserünket.

A sitt magában foglalja az építési és felújítási munkák során előállított építőanyagokat, lebontott téglákat, habarcsot, apró betondarabokat, hulladékot, építőanyagok csomagolását, ajtók és ablakok kereteit és egyéb építési hulladékokat. A lebontott lakó- vagy nem lakóingatlan, ház, épület, raktár, bontásakor vagy átépítésekor nagyobb mennyiségű sitt keletkezik, amelyet el kell szállítani és át kell válogatni, hogy minél nagyobb része újrahasznosítható legyen.

Ezt megtehetjük olyan hulladék tanúsítvánnyal, amelyhez külön ajánlati árat kalkulálunk! Kátránypapír, pala, palatető, festék, autógumi, hígító, egyéb vegyszerek, olaj, olajjal szennyezett textíliák, rongyok, akkumulátorok, televíziók, telekommunikációs berendezések veszélyes hulladéknak számítanak, ezeket a tételeket ezért nem lehet simán konténerrel ártalmatlanítani, ezért tilos is őket bedobni a konténerbe.

Konténer rendelés XXI. kerület 1

Konténeres vállalatunk több mint 20 éve nyújt konténerszállítást Csepelen magánszemélyek, vállalkozások, társasházak és a lakóközösségek számára. Az építési hulladékot, a háztartási hulladékot és a zöldhulladékot 4 és 8 m³ közötti űrtartalmú tartályokban lehet elhelyezni.

A konténerek telefonon történő megrendelésének legegyszerűbb módja. Javasoljuk, hogy 1-2 nappal korábban adja le megrendelését, különösen nyáron, amikor megnő a konténerek iránti igény. A cégünk aktívan részt vett több száz építkezésen, hogy a keletkezett építési töremelékeket, sittet és hulladékot hulladéklerakóba szállítsa. A Rákóczi Ferenci út és a Szent István út környékén lévő házépítés és lakásfelújítás esetében is sok a konténer, amire szükség van a hulladékok elszállításához.

Ha el akarja távolítani a felesleges szemetet egy zöldterületről vagy kertből, akkor a konténer erre is jó megoldás. Rendelkezésre állnak nyitható hátfalú konténerek is, amelyeket például talicskával könnyen meg lehet rakodni. A konténeres cégünk számára fontos Csepel tisztasága és az építési munkák hatékony támogatása! Rendeljen MOST egy konténert a 21. kerületbe!