Konténer rendelés XV. kerület

Megosztás

Konténer rendelés XV. kerület

Olcsó konténer rendelés XV. kerület tetszőleges méretben. Rendeljen konténert a Szerviz-Transz Kft.-től, akár azonnal!
Kedves XV. kerületi Látogatónk!
Olcsó sitt tároló konténer rendelhető, a konténer a megrendelés után 1 hétig is, díjtalanul is XV. kerület területén maradhat pluszköltség felszámolása nélkül, mert mintegy 1000, különböző űrtartalmú konténerünk van.

Konténer rendelés XV. kerület – árak Budapesten

Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek.

Konténeres sittszállítás árak köbméterenként:
Konténeres sittszállítás I. kerület       7.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás II. kerület      7.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás III. kerület     7.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás IV. kerület     6.250 Ft-tól
Konténeres sittszállítás V. kerület      6.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás VI. kerület       6.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás VII. kerület    6.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás VIII. kerület   6.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás IX. kerület     6.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás X. kerület      6.000 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XI. kerület     7.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XII. kerület    7.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XIII. kerület    6.500 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XIV. kerület  6.000 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XV. kerület   6.000 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XVI. kerület  5.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XVII. kerület  5.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XVIII. kerület  6.250 Ft-tól
Konténeres sittszállítás  XIX. kerület  6.250 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XX. kerület   6.500 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XXI. kerület  7.500 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XXII. kerület  8.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XXIII. kerület  7.250 Ft-tól
Az egységárak a konténer méretének függvényében eltérhetnek és nettóban értendők.

XV. kerületi konténer rendelés információk

A hulladékok közé ne tegyen lebomló zöldhulladékot!
Konténer rendelés XV. kerület – telephelyi hulladék begyűjtési engedélyünk feljogosít minket hulladék befogadási nyilatkozat kiadására, ezért Önöknek nem kell attól tartani, hogy az átadott, és elhozott törmelék, és hulladék illegális helyre kerül. 

konténer rendelés XV. kerület
.

XV. kerületi konténer rendelés – hasznos tudnivalók

Természetesen, mint minden városban, konténert kell rendelni fővárosunkban is sok építkezéshez és lakásfelújításhoz. Tehát, ha el akarja juttatni sittlerakónkba a felújítás eredményeként keletkezett építési törmeléket, akkor számíthat ránk!

Budapest XV. Kerület (Rákospalota-Pestújhely-Újpalota): Budapest XV. Kerület a XVI., XIV. És IV. Kerületekkel szomszédos, Rákospalotához, Újpalotához és Pestújhelyhez tartozik. Érdemes úgy rakodni a konténert, hogy abba homogén hulladék kerüljön: az inert hulladék nem más, mint nem lebontható és oldhatatlan anyag, vagyis nem reagál kémiailag a környezetében lévő anyagokkal.

Inert kategóriába eső hulladék például: tégla, beton, csempe és föld.

Felújításból származó sitt keverése háztartási hulladékkal vagy más lebontható szerves hulladékkal a konténerben – megoldható a hulladék szelektálása. Így rendelhet Újpalota és Rákospalota övezetében is akár azonnal kivitt sitt konténert.

Konténer rendelés XV. kerület 2

Konténerszállítás a 15. kerületben

Társaságunk Budapest egyik legnagyobb konténeripari vállalata, ezért konténereinket folyamatosan nagyobb beruházásokra fordítjuk a XV. környékén.

Szállítási szolgáltatásunk magánszemélyek, vállalkozások, lakóparkok és a közösség számára is elérhető. A 17. kerületi hulladékfeldolgozó üzemünkben gondoskodunk a sitt elfogadásáról is, hogy hulladékot, sittet, szemetet vagy akár zöldhulladékot tudjon nekünk vinni. Rendeljen konténert a XV. kerületben most azonnal!

Forduljon telefonos diszpécserszolgálatunkhoz, és tegye fel kérdéseit, ha nem biztos az árakban. Szakember kollégáink mindenben segítenek Önnek!

Konténer 15. kerület

Cégünk az egyik legnagyobb konténeripari vállalat Budapesten, ezért folyamatosan használjuk konténereinket nagyobb beruházásokhoz a XV. kerület vonzásában.

konténer rendelés gyorsan

Szállítási szolgáltatásunk magánszemélyek, vállalkozások, lakóparkok és a közösség számára is elérhető. A 17. kerületi hulladékfeldolgozó üzemünkben a sitt átvételéről is gondoskodunk, hogy hulladékot, sittet, szemetet vagy akár zöldhulladékot is hozzon magával. Rendeljen konténert a XV. kerületbe most!

Forduljon telefonos diszpécserszolgálatunkhoz, és tegye fel kérdéseit, ha nem biztos az árakban. Szakember kollégáink mindenben segítenek Önnek! Tehát válasszon minket: 1995 óta rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk 10 000 vásárlónktól, akik nálunk rendeltek konténereket. Nagyobb építkezéseket is kiszolgálunk, több partnerünk van, akikkel több mint 15 éve dolgozunk együtt.

A kis családi építkezések zöme Budapesten található, ezért konténereink nagy részét ilyen munkákhoz rendelték. Ugyanakkor a társasházak felújításához vagy új lakóparkok építéséhez konténereket szállítunk napi rendszerességgel.

Rendszeresen rendelnek konténert a 15. kerületben a panelek felújításához. A konténerek mindig időben érkeznek, és az elszállítás is időben történik. Eddig nem történt baleset. Elsősorban tőlünk rendelje meg a konténert, mert a hulladékot akár összekeverve is lehet rakodni.

Gyors, megbízható szolgáltató cég vagyunk, akitől az elmúlt években többször is rendeltek konténereket. Elégedettek velünk az ügyfeleink, és szerencsére ajánlanak minket másoknak is. Sok esetben a kerti hulladékhoz és a maradék téglát elviteléhez, amely egy kisebb épület lebontásából maradt meg rendelték meg: a konténer gyorsan megérkezett, időben leszállítottuk.

nyitott konténer méretek

Elégedett ügyfelek

Elégedettek a vevőink a kínált szolgáltatással, a pontos számlázással. Sok minden elfér egy 6 m3-es tárolóedényben. Több konténert rendeltek például a Bercsényi utcai kivágáshoz és a közmunkához is.

A konténer kivitele gyorsan, pontosan és szakszerűen történt. A konténereket 1 hétig folyamatosan ott hagytuk.

Konténeripari vállalat vagyunk, amely 1995 óta működik. Konténer hulladék ártalmatlanítását kínáljuk Budapest egész területén. Több mint 20 konténerkocsival + 1000 konténerrel dolgozunk, hogy gyorsan és akár 3 órán belül eltávolítsuk a keletkezett hulladékot.

Nagyobb építkezéseknél garantálhatjuk a konténerek folyamatos rendelkezésre állását. A kukákba keverhet szemetet: mi gondoskodunk a válogatásról, hogy időt és energiát takarítson meg. Konténerek rendelése • Építési törmelék elszállítása • Hulladék válogatás!