Konténer rendelés XIII. kerület

Megosztás

Konténer rendelés XIII. kerület területén is.

Kedves XIII. kerületi Látogatónk!
Konténeres sittszállítás kedvező áron, a 06 30 90 30 300 számon, a konténer rendelés után akár 1 hétig, díjtalanul is maradhat felár nélkül, mert 400 különböző konténert tudunk biztosítani.

konténer rendelés Budapest

Konténer rendelés XIII. kerület – árak

Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek.

Konténeres sittszállítás árak köbméterenként:
Konténeres sittszállítás I. kerület       7.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás II. kerület      7.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás III. kerület     7.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás IV. kerület     6.250 Ft-tól
Konténeres sittszállítás V. kerület      6.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás VI. kerület       6.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás VII. kerület    6.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás VIII. kerület   6.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás IX. kerület     6.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás X. kerület      6.000 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XI. kerület     7.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XII. kerület    7.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XIII. kerület    6.500 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XIV. kerület  6.000 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XV. kerület   6.000 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XVI. kerület  5.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XVII. kerület  5.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XVIII. kerület  6.250 Ft-tól
Konténeres sittszállítás  XIX. kerület  6.250 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XX. kerület   6.500 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XXI. kerület  7.500 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XXII. kerület  8.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XXIII. kerület  7.250 Ft-tól

A fenti árak az építési és bontási hulladékokra vonatkoznak: tégla, beton, cserép, kő, vakolat, cseppek, föld és kerámia. VEGYES HULLADÉK: Felhívjuk figyelmét, hogy a konténerek ára a következőképpen változik, ha a fenti építőanyagok mellett más anyagokat is hozzáadnak a tárolóhoz (pl. műanyag, szemét, papír, fólia, zöldhulladék, háztartási hulladék stb.)

VEGYES HULLADÉKOK: Ha a fent említett bontási vagy építési anyagok mellett egyéb anyagokat (pl. Műanyag, papír, fólia, zöldhulladék, háztartási hulladék stb.) Adnak a tartályhoz, a tartályok ára a következőképpen változik: vegyes hulladék esetén a 13. kerületben,

A konténerek ára a fenti díjaktól eltérő összegű is lehet, a konkrét megrendelői igények megváltoztathatják azokat.

Áraink nem tartalmazzák az áfát (27%)! Kérjük, előzetesen jelezze, hogy áfa-számlára lesz szükség. A konténer átadása után már nem tudunk számlát kiállítani. Egész évben megtisztítjuk a felesleges építési és bontási hulladékokat OLCSÓN, Budapesten és a környező településeken.

XIII. kerületi konténer rendelés információk

Az árak 2-3 m3 törmelék XIII. kerület területéről történő elszállítására vonatkoznak, de néhány ezer Ft-tal többért akár a legnagyobb konténerek szállítását is vállaljuk. Az aktuális ár függvénye az elszállított sitt és törmelék típusának és a rendelés gyakoriságának, valamint mennyiségének.

Budapest XIII. kerületébe konténereket többnyire a kerület következő részén szállítunk: Vízfogó, Angyalföld. Konténerszállítás Angyalföldön a megrendelés napján! Cégünk a legolcsóbb konténert szállítja az építési és bontási hulladék elszállítására.

Mennyiségi kedvezményeket kínálunk házépítésre és felújításra. Ha a hulladék ártalmatlanításából származó hulladékot – beleértve a bútorokat, fémtárgyakat, háztartási hulladékokat és egyéb fel nem sorolt hulladékokat – ártalmatlanítania kell, hívja diszpécserünket.

konténer sitt

Cégünk tarifái lefedik: a konténer kirakása a kívánt helyre, a megbeszélt időpontban, a konténer eltávolítása, a hulladék professzionális átválogatása és kezelése.

Sok 13. kerületi lakó- vagy iroda ingatlant, házat, épületet, raktárat, tároló helyiséget lebontanak vagy újjáépítenek, és a nagyobb mennyiségű sittet lehet mozgatni és kezelni. Ezt megtehetjük hulladék tanúsítvánnyal, amelyhez egyedi ajánlati árat biztosítunk!

Kérjük, tájékoztassa diszpécserünket a konkrét igényéről.

Kertekből, parkokból, erdőkből származó szemét, zöld hulladék, például vágott fű, lehullott levelek, ágak, növényi darabok, faforgács, szalma, magvak stb. Háztartási hulladék, például papír, műanyag (PET, HDPE, LDPE, PP, PS), textil, üveg, komposztálható anyagok, fadarabok, kerti hulladékok stb.

Közterület foglalási engedély 13. kerület

A közterület felügyelete Angyalföld 13. kerülete a Váci utca és a Róbert Károly körút környékén évente több száz konténert engedélyez. A 13. kerületen belül, például a Westbahnhof környékén, a konténer a legtöbb helyen csak nyilvános helyiségekben állítható fel.

A járda azon része, ahol a javasolt elhelyezés akadályozza a gyalogos forgalmat, vagy egy olyan közterület, ahol a javasolt beépítés több mint 50 cm-es akadályt képez a kereszteződésekben és a gyalogos átkelőknél, valószínűleg nem fog engedélyt kapni.

Bővebb információk:

https://net.jogtar.hu/rendelet-kereso/gyors?council=budapest13 https://www.kozszolgaltato.bp13.hu/kozterulet/kozutkezeles/gyakori-kerdesek/

Vizsgálja meg azt a helyet, ahol a konténert elhelyezi akar. Mérje meg a hulladék mennyiségét. Határozza meg a hulladék összetételét: sitt, zöld, vegyes háztartás, lom. Adja meg, mikor kell kérni a konténereket. Kérjük, előre jelezze, ha bármilyen különleges igénye van.

A terület elfoglalására vonatkozó engedélyt a 13. kerületi közterület felügyeleti hatóságától kell kérni. Cégünknek fontos, hogy tiszta maradjon a 13. kerületet. Az elmúlt 18 évben több tucat kulcsfontosságú építkezésen vettünk részt a romok felszámolásában.

A 13. kerület jelentős részét turisták látogatják, ezért a konténert ponyvával letakarva szállítják. Az angyalföldiek gyakran kérik a konténer segítségét. Elérhetők vagyunk a parkokban és a beltéri kertekben keletkező zöld hulladék elszállítására. Rendeljen konténert a 13. kerületbe AZONNAL!

sittszállítás árak

Konténer megrendelések Budapest 13. kerületébe jó áron 1996 óta!

Konténer rendelés Budapest 13. kerület, jó áron, 1996 óta! Hívjon minket, és rendeljen konténert telefonon 1 perc alatt! Budapest 13. kerület: Angyalföld, Népsziget, Újlipótváros, Vizafogó.

Számos építési, bontási, épületfelújítási és bontási munkában vettünk részt a 13. kerületben magánszemélyek, vállalatok, társasházak és a közösség nevében. Konténereink 4 m³, 6 m³ és 8 m³ nagyságúak, amelyek közül az utóbbi 2 hátsó része lenyitható, így nagyon könnyű betölteni a sittet.

És a saját hulladékfeldolgozó létesítményünknek köszönhetően áraink mindig alacsonyak lehetnek. Hívjon most telefonon kollégánkat, aki bármiben segít, de 1 perc alatt náluk is leadhatja megrendelését! A szemétkosár bérléséhez a következő információkra van szükségünk: Hívjon minket! Rendeljen konténert 1 perc alatt telefonon!

Budapesten és környékén 1996 óta szállítunk konténerben hulladékot. Segítünk a felesleges bontási és építési hulladékok, vegyes szemét és zöldhulladékok megszabadításában is. Saját komplex hulladékfeldolgozó létesítménnyel is rendelkezünk, így a konténereket sokkal olcsóbb áron tudjuk ajánlani Önnek, mint más konténerek. Nálunk nem szükséges külön válogatni a hulladékfajtákat, a tartályt vegyesen is be lehet tölteni. Ez nagy előnyt jelent, ha nincs tele szeméttároló ugyanolyan típusú hulladékkal.

Konténer rendelés XIII. kerület 1

Saját hulladékfeldolgozó üzemünk van, így nálunk olcsóbban rendelheti meg a konténert, mint más szolgáltatóknál, mivel mindent feldolgozunk és újrafeldolgozunk, amit csak lehet. 6 és 8 m3-es konténereink egy része kinyitható hátlapokkal rendelkezik, és könnyen betölthető, így kevesebb időre és energiára van szüksége, mint a rögzített hátlapoknál.

Ha nálunk rendeli meg a konténert, akkor több mint 25 éves tapasztalatot is kap. Szakértő kollégáink mindenben segítenek. Keresse meg őket központi telefonszámunkon! Rendelje még ma telefonon a konténerét! Hívjon minket nyugodtan, bizalommal, nem fogja megbánni!