Konténer rendelés XII. kerület

Megosztás

Konténer rendelés XII. kerület perceken belüli indítással!

Tisztelt Érdeklődő!
Olcsó konténer rendelés XII. kerület (06 30 90 30 300), a konténer rendelés után akár egy hétig, díjtalanul is XII. kerület területén maradhat felár nélkül, mert kb. 1000, különböző méretű konténerünk van.

konténer bérlés

Konténer rendelés 12. kerület árak

Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek.

Konténeres sittszállítás árak köbméterenként:
Konténeres sittszállítás I. kerület       7.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás II. kerület      7.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás III. kerület     7.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás IV. kerület     6.250 Ft-tól
Konténeres sittszállítás V. kerület      6.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás VI. kerület       6.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás VII. kerület    6.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás VIII. kerület   6.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás IX. kerület     6.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás X. kerület      6.000 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XI. kerület     7.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XII. kerület    7.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XIII. kerület    6.500 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XIV. kerület  6.000 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XV. kerület   6.000 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XVI. kerület  5.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XVII. kerület  5.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XVIII. kerület  6.250 Ft-tól
Konténeres sittszállítás  XIX. kerület  6.250 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XX. kerület   6.500 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XXI. kerület  7.500 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XXII. kerület  8.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XXIII. kerület  7.250 Ft-tól

Az árakkal kapcsolatos tudnivalók a Sitt konténer árak menüben olvashatók el. Javasoljuk megtekinteni az árak feltételeit!

Konténer rendelés XII. kerület – információk

Az árak 2-3 m3 törmelék XII. kerület területéről történő elszállítására vonatkoznak, de néhány ezer Ft-tal többért akár a legnagyobb konténerek szállítását is vállaljuk. Az aktuális ár függvénye az elszállított hulladék fajtájának, illetve a rendelés gyakoriságának és mennyiségének.

sittszallitas XII. kerület
.

XII. kerületi konténer rendelés területfoglalás

Konténer közterületen való elhelyezéséhez gondoskodni kell parkolóhelyről, ahol a konténerszállító autónk el tudja végezni a konténer lerakását és felvételét. A konténer utcai kihelyezéséhez feltétlenül szerezze be a megfelelő területfoglalási engedélyt a helyi önkormányzattól.

A hulladékok közé ne tegyen lebomló zöldhulladékot!

Szállított hulladékok: lakások, házak és egyéb, épületek, valamint irodák és raktárépületek építéséből, felújításából vagy lebontásából származó, inert hulladéknak nevezett hulladékok, például vakolat, tégla darabok, cserépmaradványok, kerámiák, csempék, betondarabok stb. Kertekből, parkokból, erdőkből származó szemét, zöld hulladék, mint vágott fű, lehullott levelek, ágak, növénydarabok, faforgács, szalma, magvak stb.

Az elmúlt 15 évben több száz magánszemélynek, társasháznak és cégnek segítettünk a sittes konténer építkezésre vitelével a felújítási munkák során. Az ügyfelek 99%-a teljesen elégedett volt a szolgáltatás minőségével és gyorsaságával.

A 12. kerületben a Budakeszi út, a Zugligeti út és a Farkasréti temető környékére visszük: termőföldet, építkezési konténereket hetente szállítjuk el ügyfeleinek a konténeres autókkal. A konténert elvihetjük a felvidék bármely városrészébe. Akár zöld területen épít, és felesleges anyagokat, szemetet és hulladékot szeretne elszállítani, adja le most a megrendelését!

konténer bérlés

A nagyobb teherautók nem közlekedhetnek biztonságosan a 12. kerület utcáin, kiváltképpen, ha rengeteg hulladékkal vannak megrakva, így a kerület sok részén szinte csak a sittes konténeres autóval lehet számolni. A 12. kerületben vannak olyan természetvédelmi területek is, mint a Budakeszi Vadaspark. Fontos, hogy tisztán tartsuk, közös érdekünk.

A magunk részéről mindent megteszünk a szállítás során annak biztosítására, hogy például a szállítás során ne terjedjen a por az utakon. A hulladékot csak engedélyezett hulladéklerakókba borítjuk. Konténert a 12. kerületbe akár 1 percen belül!

Vizsgálja meg azt a helyet, ahová a konténert tervezi elhelyezni. Mérje meg a hulladék mennyiségét. Határozza meg a hulladék összetételét: sitt, zöld, vegyes háztartás, lom. Adja meg, mikor kell kivinni a konténert. Kérjük, előre jelezze, ha bármilyen különleges igénye van!

A 12. kerület részei: Hegyvidék, Budakeszierdő, Csillebérc, Farkasrét, Farkasvölgy, Istenhegy, Jánoshegy, Kissvábhegy, Krisztinaváros, Kútvölgy, Mártonhegy, Németvölgy. Szolgáltatásunk nem tartalmazza a veszélyes hulladék elszállítását!

A XII. kerületben például a Zugligeti út, a Budakeszi út és a Farkasréti temető körüli építési munkálatokon is segédkeztünk. Ha a Hegyvidéki övezetben építkezik, akkor a felhalmozott építési hulladék és a zöldhulladék szállítására kínáljuk a legoptimálisabb megoldást, mivel teherautóink könnyen eljuthatnak a kerület bármely tetszőleges részébe.

A 12. kerület számos utcáján a tengelyterhelés és a nagy súly miatt a nagyobb kapacitású teherautók nem közlekedhetnek biztonságosan; főleg ha rengeteg szeméttel vannak megrakva. Ez azt jelenti, hogy a konténerszállítás a legideálisabb megoldás a 12. kerületben.

A környezet megóvásáért mindig tökéletesen lefedve szállítjuk a konténereinket, hogy a legkisebb mennyiségű hulladék se tudjon kiömleni belőlük. A hulladékot törvényesen kijelölt hulladéklerakókba szállítjuk. Legális lerakóba fuvarozzuk a hulladékokat, a szemetet és a zöld hulladékot!

Konténer rendelés XII. kerület 1

Konténerszállítás XII. kerületben is elérhetőek vagyunk, több éves szakmai tapasztalattal, modern gép- és eszközparkkal. Dolgozunk nagy és kis gépekkel egyaránt a hegyekben, gépi földmunkákkal, szükség esetén tereprendezéssel az építkezéseken. Gondoskodunk az épületek lebontásáról, rövid határidőkről, korrekt árakról – egyetlen feladat sem jelenthet akadályt számunkra!

A konténerszállítás saját 4 és 8 m3-es konténereinkkel történik, akár hétvégén is, rugalmas begyűjtési és szállítási idők szerint, egyeztetés alapján.

A gépi földmunkálatokat pl. Bobcat géppel végezzük. A konténerszállítás mellett gondoskodunk a hulladék ártalmatlanításáról, valamint a szántóföld és az alapanyagok szállításáról is.

Mivel gépparkunkat folyamatosan karbantartjuk, bővítjük és fejlesztjük, így egyre több követelménynek tudunk eleget tenni magas színvonalú és rugalmas határidőkkel!

Legyen szüksége gépi földmunkákra, akár terep- vagy konténerszállításra, építési vagy bontási munkák után, forduljon hozzánk bizalommal!

Ha konténert szeretne megrendelni, földmunkára vagy konténerszállításra van szüksége, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Rugalmasan dolgozzuk fel az Ön igényeit és alkalmazkodjunk az Ön ütemezéséhez a XII. kerület régiójában is!