Konténer rendelés XI. kerület

Megosztás

Konténer rendelés XI. kerület: konténer rendelhető 1-2 órán belüli kiszállítással.

Tisztelt leendő Megrendelőnk!
Konténer rendelés kedvező áron, a 06 30 90 30 300 számon, a konténer rendelés után akár 1 hétig, díjtalanul is Önnél maradhat a XI. kerületben.

Konténer rendelés árak Budapesten

Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek.

Konténeres sittszállítás árak köbméterenként:
Konténeres sittszállítás I. kerület       7.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás II. kerület      7.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás III. kerület     7.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás IV. kerület     6.250 Ft-tól
Konténeres sittszállítás V. kerület      6.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás VI. kerület       6.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás VII. kerület    6.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás VIII. kerület   6.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás IX. kerület     6.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás X. kerület      6.000 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XI. kerület     7.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XII. kerület    7.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XIII. kerület    6.500 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XIV. kerület  6.000 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XV. kerület   6.000 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XVI. kerület  5.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XVII. kerület  5.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XVIII. kerület  6.250 Ft-tól
Konténeres sittszállítás  XIX. kerület  6.250 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XX. kerület   6.500 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XXI. kerület  7.500 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XXII. kerület  8.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XXIII. kerület  7.250 Ft-tól

Az egységárak eltérhetnek és nettó összegben (+27% ÁFA) értendők.

konténer felújítás

XI. kerületi konténer rendelés információk

Az árak 2-3 m3 törmelék XI. kerület területéről történő elszállítására vonatkoznak, de néhány ezer Ft-tal többért akár a legnagyobb konténerek szállítását is vállaljuk.

Miért tőlünk rendeljen konténert?
1. Akár 1 órűn belül is szállítani tudjuk az Ön igényeinek megfelelő konténert, ha úgy kéri, szombaton is.
2. 1050 konténerrel rendelkezünk, ezért a konténerek 1 hétig, díjtalanul is Önnél maradhatnak.
3. 219 konténerszállító járművünk dolgozik gyakorlatilag folyamatosan Budapest és Pest megye utcáin, folyamatos rendelkezésre állást biztosítunk ügyfeleink számára.

kontener rendeles XI. kerület

XI. kerületi konténer rendelés tudnivalók

A tároló hulladék konténer közterületen való tárolásához mindenképpen szerezze meg a megfelelő területfoglalási engedélyt a helyi önkormányzat illetékes osztályán.

Az esetlegesen szétszóródó anyagokat alulra tegye be először, hogy a konténer alján a rákerülő hulladékok megakadályozzák a szállítás közbeni elhullajtását. A hulladékok közé ne tegyen lebomló zöldhulladékot!

Az elmúlt 20+ évben konténeres cégünk több száz Szerémi úti, Andor utcai, Etele úti és Ady Endre úti felújításban és építkezésen vett részt. Az esetek 99%-ában minden teljesült, hibamentesen, pontosan, időben.

Magánszemélyek, vállalatok és társasházak számára is kínálunk konténereket, 4–8 m³ méretben, az év 365 napján. Így épp annyi helyet használhat fel, amennyire szüksége van, így méretét tekintve semmiféle további költséget nem terheli.

Konténert a 11. kerületbe!

Ha építeni készül, érdemes időben érdeklődni és lefoglalni a konténereket. Ez különösen fontos a tavasz közepétől az ősz közepéig tartó időszakban, amikor sokan rendelnek konténereket. A 11. kerület tisztasága nagyon fontos számunra, mivel ez Budapest egyik legszebb és legbékésebb területe, ahol számos egyetem és iskola található.

Nem mindegy, hogy az emberek milyen környezetet látnak nap mint nap, amikor elmennek az utcán. A tiszta, rendezett utcák kellemes benyomást keltenek mindenkiben. Segítünk a hulladék eltávolításában, ahol csak kéri. Újbuda minden részére eljuttatjuk a konténereket, évente több száz címre. RENDELJEN MOST egy konténert a 11. kerületbe!

hulladék konténer bérlés árak

Konténerszállítás Budapest XI. kerületi és övezete: cégünk és partnereink kiterjedt hulladék gazdálkodási engedélyének és hosszú távú kapcsolataiknak köszönhetően szinte minden hulladéktípusra és fajtára van szállítási lehetőség Budapest XI. kerületi régiójában.

Hétfőtől szombatig szinte minden hulladékfajta szállítása, a veszélyes hulladék kivételével, megfizethető áron Budapest XI. kerületében.

Egész évben megtisztítjuk a felesleges építési és bontási hulladékoktól olcsón, Budapesten és a környező településeken. Csapatunk a XI. kerületbe szállítja a hulladék tárolókat építkezéshez, bontáshoz, felújításhoz vagy hulladék elhelyezéséhez. Számtalanszor eltávolítottuk a konténeres hulladékot magánszemélyek, társasházak, vállalkozások és lakóközösségek számára.

A 4 m³, 6 m³ és 8 m³ konténerek közül az utóbbiak között van olyan, amelynek a hátsó része lenyitható, így talicskával is nagyon könnyű rakodni őket. Az ezernél is több konténerünknek köszönhetően akár 5 napig is magánál tarthatja a konténert, anélkül, hogy napi díjakat vagy többletköltségeket jelentene.

Telefonos kollégáink örömmel segítenek, és 1 perc alatt rendelhet velük!

Konténer bérléséhez szükséges

  • Név?
  • Cím?
  • Konténer mérete?
  • Mi kerül a tárolóba?
  • Kér-e számlát?
  • Be tudunk-e hajtani a telkére vagy utcán kell lerakni a konténert?

Hívjon minket! Rendeljen konténert 1 perc alatt telefonon! Több mint 1000 konténerrel legfeljebb 5 napig maradhat ki a tartályból, így időt ad a betöltésre. Ha a konténer sürgős, akkor aznap el tudjuk vinni Önhöz. Célszerű azonban 24 órával előre megrendelni a konténert. Vannak olyan diszpécser munkatársaink, akik 20 éve foglalkoznak már konténeres hulladék szállítással. Ezért örömmel osztják meg Önnek a tapasztalataikat!

sitt konténer méretek

Saját hulladék-válogató létesítményünk van, amelyben vegyes hulladékot válogatunk. Ezért a konténer áraink sokkal olcsóbbak, mint a többi konténer cégnél. Használja ki ezt Ön is, rendeljen ma konténert szakkollégáinktól telefonon! 1996 óta sokféle építkezésben, épületbontásban, közmunkában és felújításban veszünk részt, így alkalmazkodhatunk a legkülönbözőbb feltételekhez.

Miért vagyunk olcsóbbak?

Nálunk nem szükséges külön válogatni a hulladékfajtákat, a tartályt vegyesen is be lehet tölteni. Ez nagy előnyt jelent, ha nincs tele szeméttároló ugyanolyan típusú hulladékkal. Saját hulladékfeldolgozó üzemünk van, így nálunk olcsóbban rendelheti meg a konténert, mint más szolgáltatóknál, mivel mindent feldolgozunk és újrafeldolgozunk, amire csak lehet.

Ha nálunk rendeli meg a konténert, akkor több mint 25 éves tapasztalatot is kap. Szakértő kollégáink mindenben segítenek. Keresse meg telefonon! Hívjon minket! Rendeljen konténert telefonon akár 1 perc alatt!