Konténer rendelés X. kerület

Megosztás

Konténer rendelés X. kerület 1-2 órán belüli kiszállítással.
Tisztelt Látogatónk! Nálunk olcsó konténer rendelés lehetséges (06 30 90 30 300), a konténer rendelés után akár egy hétig, díjtalanul is Önnél maradhat felár nélkül, mert 1100, különböző méretű konténerünk van.

szemetes konténer bérlés ár

Konténer rendelés X. kerület – árak

Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Azt tanácsoljuk, hogy a X. kerületi konténer árakért keresse meg közvetlenül a diszpécsereinket a +36 30 90 30 300 telefonszámon, és egyeztessenek az Ön konkrét igényéhez megfelelő méretű konténert!

Konténeres sittszállítás árak köbméterenként:
Konténeres sittszállítás I. kerület       7.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás II. kerület      7.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás III. kerület     7.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás IV. kerület     6.250 Ft-tól
Konténeres sittszállítás V. kerület      6.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás VI. kerület       6.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás VII. kerület    6.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás VIII. kerület   6.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás IX. kerület     6.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás X. kerület      6.000 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XI. kerület     7.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XII. kerület    7.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XIII. kerület    6.500 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XIV. kerület  6.000 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XV. kerület   6.000 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XVI. kerület  5.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XVII. kerület  5.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XVIII. kerület  6.250 Ft-tól
Konténeres sittszállítás  XIX. kerület  6.250 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XX. kerület   6.500 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XXI. kerület  7.500 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XXII. kerület  8.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XXIII. kerület  7.250 Ft-tól

A fenti árak mind nettó árak, a 27% áfát hozzá kell adni. A konténerről számlát tudunk adni minden esetben, amelyet a konténert elszállító munkatársunk állít ki az Ön nevére.

X. kerületi konténer feltételek

A lerakásnál, ne legyen útban, faág, légvezeték. Az esetlegesen szétszóródó anyagokat alulra tegye be először, hogy a konténer alján a rákerülő hulladékok megakadályozzák a szállítás közbeni elhullajtását.

A hulladékok közé ne tegyen lebomló zöldhulladékot! Konténer rendelés, sittszállítás, törmelékszállítás, lakossági hulladékszállítás, szemét és kerti hulladék elszállítása

Konténereket szállítunk Budapest X. kerületének következő részeire: Kőbánya, Óhegy.

Konténerek építési és bontási hulladék elszállításához, építés vagy felújítás során keletkezett zsindely, törmelék, ajtók és ablakok keretei stb. Ha az ártalmatlanításból származó hulladék az évek során felhalmozódott, beleértve a bútorokat, fémtárgyakat, háztartási hulladékokat és egyéb fel nem sorolt hulladékokat, kérjük, hívja diszpécserünket a +36 30 90 30 300 számon!

konténer árak x. kerület

A sitt felüleli az építés, felújítás közben keletkezett építőanyagokat, a kibontott téglákat, habarcsot, kisebb betondarabokat, inert hulladékot, építőanyagok csomagolását, ajtók és ablakok kereteit és olyan építési anyagokat, amelyek már az építési hulladék kategóriába esnek. A lebontott vagy átépített és felújított lakó- vagy nem lakóingatlant, házat, épületet, raktárat tekintve nagyobb mennyiségű sittet kell mozgatni és kezelni. Ezt szakmailag megtehetjük tanúsítvánnyal, amelyhez egyedi ajánlati árat biztosítunk!

Lakások, házak és egyéb, inert hulladéknak nevezett épületek építéséből, felújításából vagy lebontásából származó hulladékok, például vakolat, tégla darabok, cserépmaradványok, kerámiák, csempék, betondarabok stb. Kertekből, parkokból, erdőkből származó szemét, zöld hulladék, mint vágott fű, lehullott levelek, ágak, növénydarabok, faforgács, szalma, faforgács, magvak stb.

Konténereket rendszeresen rendelnek társasházakhoz, magánépítéshez és felújításokhoz a X. kerületben. A konténerekbe építkezési törmeléket, papírt, vakolatot, tégla- és cserépdarabokat, betondarabokat helyeznek el ügyfeleink.

Az építési hulladékot cégünk elszállítja jóváhagyott és engedéllyel rendelkező, legálisan működő hulladéklerakókba. Vállalatunk az elmúlt években több építési munkában vett részt a Könyves Kálmán körúton és a Kőbányai úton, és mindenhol sikeresen, hibátlanul teljesítette a feladatokat.

Tavasszal, nyáron és ősszel sok zöld növény fejlődik ki, nő meg, és az idő múlásávak nagy mennyiségű zöld hulladék is keletkezik, amelynek elszállítására a konténerek az ideális megoldást jelentik. Számtalanszor vettünk részt a Népliget környéki rendrakási munkákban.

Javasoljuk, hogy néhány nappal korábban rendelje a konténert, mivel bizonyos időszakokban (elsősorban tavasz közepétől ősz közepéig) hirtelen meg tud növekedni a kereslet. Csapatunk jellemzően 4 és 8 m3 közötti befogadóképességű konténereket szállíthat a 10. kerületbe a megadott címekre. RENDELJEN AKÁR AZONNAL egy konténert a 10. kerületbe!