Konténer rendelés VII. kerület

Megosztás

Gyors konténer rendelés VII. kerület

Konténer rendelés VII. kerület területén is.

Kedves VII. kerületi Érdeklődő!

Olcsó konténer rendelhető (06 30 90 30 300), a konténer rendelés után akár egy hétig, díjtalanul is VII. kerület területén maradhat felár nélkül, mert 400, különböző méretű konténerünk van.

Konténer rendelés árak a 7. kerületben

Konténeres sittszállítás árak köbméterenként:
Konténeres sittszállítás I. kerület       7.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás II. kerület      7.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás III. kerület     7.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás IV. kerület     6.250 Ft-tól
Konténeres sittszállítás V. kerület      6.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás VI. kerület       6.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás VII. kerület    6.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás VIII. kerület   6.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás IX. kerület     6.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás X. kerület      6.000 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XI. kerület     7.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XII. kerület    7.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XIII. kerület    6.500 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XIV. kerület  6.000 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XV. kerület   6.000 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XVI. kerület  5.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XVII. kerület  5.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XVIII. kerület  6.250 Ft-tól
Konténeres sittszállítás  XIX. kerület  6.250 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XX. kerület   6.500 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XXI. kerület  7.500 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XXII. kerület  8.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XXIII. kerület  7.250 Ft-tól


Egységáraink a megrendelt hulladék konténer méretétől függően változhatnak, és a feltüntetett árak nettó összegek, a 27% áfát nem tartalmazzák!

VII. kerületi konténer rendelés információk

A m3 árak a konténer mérete alapján változhatnak. A tényleges konténer rendelési ár a szállított hulladék típusának, valamint a rendelés gyakoriságának és mennyiségének függvénye is, kedvezményt szoktunk adni rendszeres megrendelőinknek.

Miért tőlünk rendeljen konténert?
1. A gyűjtött hulladékot akár vegyesen is pakolhatja a konténerbe, nem Önnek kell bajlódnia a sitt és a szemét külön válogatásával, mi megcsináljuk ezt a munkát Ön helyett is hála a saját hulladék szelektáló telephelyünknek.
2. Gyorsan kiszállítjuk a megrendelt hulladék konténert, akár szombaton is.
3. 1100 konténerrel rendelkezünk, ezért a konténerek 1 hétig, díjtalanul is Önnél maradhatnak.
4. A 90-es években kezdtünk a konténeres sittszállítással foglalkozni és hulladék konténert szállítani a különféle igények kielégítése érdekében.
5. 21 konténerszállító járművünk folyamatosan rója a főváros és vonzáskörzetének utcáit, egyeztetés alapján akár az agglomerációban is biztosítjuk a sitt konténereket.
6. Budapest teljes területén közlekedhetünk engedéllyel, ezen túlmenően hivatalos hulladékbegyűjtési és -szállítási engedély birtokában is vagyunk.
7. Elektronikus nyilvántartó rendszerünk és valós időben frissülő adatbázisunknak köszönhetően tűpontosan nyomon tudjuk követni a konténerben szállított hulladék sorsát.
8. Szívesen elvégezzük különböző fajtájú hulladékok szállítását, lásd konkrétabban a Hulladékok fajtái című részben.
9. Szombaton is vállaljuk a konténerek szállítását, de ügyfélszolgálatunk elérhető a hét többi napján is.
10. Nem célunk, hogy egyetlen ügyfelünkön realizáljuk cégünk tervezett bevételeit, a hosszú távú partneri kapcsolatokban sokkal jobban hiszünk, az ügyfeleink elégedettsége sokat jelent számunkra az igazi siker tekintetében.

sittszallitas VII. kerület
.

VII. kerületi konténer rendelés – hasznos tudnivalók

A konténer közterületen való kihelyezéséhez mindenképp szerezze meg a szükséges területfoglalási engedélyt az illetékes önkormányzattól.

A konténer saját területén való elhelyezésekor figyeljen rá, hogy legyen elég hely a konténer lerakásához és a pakoláshoz, könnyen oda tudja vinni az elszállítandó hulladékot és sittet, megtakarítva ezáltal rengeteg fölösleges cipekedést.

A szóródó anyagokat először rakodja be a konténer aljára, hogy a konténer alján a rákerülő hulladékok megakadályozzák a szállítás közbeni szétszóródását az úttestre.

A hulladékok közé ne tegyen lebomló zöldhulladékot!

Budapest VII. kerület: a konténereket a környéken a következő részekre szállítjuk: Erzsébetváros. Konténer szállítás a megrendelés napján! Cégünk a legolcsóbb konténert szállítja az építési és bontási hulladék elszállítására. Ha a keletkező hulladékot, beleértve a bútorokat, fémtárgyakat, háztartási hulladékokat és egyéb fel nem sorolt hulladékokat, ártalmatlanítania kell, hívja diszpécserünket.

sittszállítás árak

Fontos, hogy a szóródó anyagokat zsákban tárolja. Alternatív megoldásként, ha nehéz homogén anyagot adunk a konténerbe, akkor azt a tároló aljára kell helyezni.

Tarifáink magukban foglalják a konténer kívánt helyen tartását akár 1 hétig, a megbeszélt időpontra való leszállítást, a konténer elszállítását megrakodást követően, a szakszerű válogatást és a sitt kezelését. Magától értetődik, hogy ha szüksége van rá, kiállítunk egy hulladék átvételi elismervényt, amelyet a munkatársunk ad át a fizetés során! A sitt felüleli az építkezés és a felújítás folyamatai közben létrejövő építőanyagokat, lebontott téglákat, habarcsot, apró betondarabokat, hulladékot, építőanyagok csomagolását, ajtók és ablakok kereteit és egyéb építési hulladékokat.

konténer rendelés VII. kerület

Kátránypapír, pala, palatető, festék, autógumi, hígító, egyéb vegyszerek, olaj, olajjal szennyezett textíliák, rongyok, akkumulátorok, televíziók, telekommunikációs berendezések: ezek veszélyes hulladékok, nem szállítjuk konténerben.

Erzsébetváros számára cégünk rendszeresen szállít 4 és 8 m³ közötti méretű konténereket. A konténereket társasházak, valamint magánszemélyek és vállalkozások rendelik meg. A 7. kerületben gyakori a felújítás, a bontás és az új épületek építése. A 7. kerületben lévő konténer az egyik legjobb megoldás a sitt és az építési törmelék mozgatására, mert az utcák keskenyek, a tér pedig szűk.

Az elmúlt néhány évben több száz ember számára biztosítottunk konténereket, konténer hulladékot, és hulladékkezelést, társasházakat és építkezéseket szolgáltunk ki a Thököly út és a Dohány utca közelében.

Konténer rendelés VII. kerület 1

Ha közterületen szeretné elhelyezni a konténert, akkor helyfoglalási engedélyt kell kérnie a 7. kerület közterület-felügyeleti hatóságától. Ha a konténereket a folyamat során (30 percen belül) be lehet rakodni, akkor nem kell engedélyt kérni, vagy további díjakat fizetni az önkormányzatnak.

Vállalatunk fontos célja a konténerszállítás biztosítása a 7. kerületben annak érdekében, hogy hozzájáruljon a 7. kerület tisztaságához. A konténerek szállítása során a sofőrök ponyvával borítják be a konténereket, hogy megakadályozzák a szemét utcára kerülését. Erzsébetvárosban csapatunk segíti a parkokban és a belső kertekben keletkező zöld hulladék elszállítását is. RENDELJEN egy konténert a 7. kerületben akár MOST azonnal!