Konténer rendelés VI kerület

Megosztás

Olcsó konténer rendelés VI kerület

Konténer rendelés VI. kerület területén is.

Tisztelt Látogatónk!

Konténeres sittszállítás kedvező áron, a 06 30 90 30 300 számon, a konténer rendelés után akár 1 hétig, díjtalanul is maradhat felár nélkül, mert 400 különböző konténert tudunk biztosítani.

Konténer rendelés árak VI. kerület

Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek.

Konténeres sittszállítás árak köbméterenként:
Konténeres sittszállítás I. kerület       7.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás II. kerület      7.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás III. kerület     7.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás IV. kerület     6.250 Ft-tól
Konténeres sittszállítás V. kerület      6.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás VI. kerület       6.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás VII. kerület    6.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás VIII. kerület   6.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás IX. kerület     6.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás X. kerület      6.000 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XI. kerület     7.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XII. kerület    7.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XIII. kerület    6.500 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XIV. kerület  6.000 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XV. kerület   6.000 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XVI. kerület  5.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XVII. kerület  5.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XVIII. kerület  6.250 Ft-tól
Konténeres sittszállítás  XIX. kerület  6.250 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XX. kerület   6.500 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XXI. kerület  7.500 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XXII. kerület  8.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XXIII. kerület  7.250 Ft-tól
Az árak m3 árak a fenti táblázatban. A konténer űrmérete alapján ezek változhatnak, és fenntartjuk az árváltoztzatás jogát.

Sittes konténert Terézváros bármely részébe

A 6. kerületben a konténer elhelyezése gondos odafigyelést igényel. Mivel a legtöbb esetben közterületre helyezhetők a konténerek, kérni kell területfoglalási engedélyt a 6. kerületi Önkormányzattól.

konténer rendelés VI. kerület

A 6. kerületben gyakoriak az építkezések, a felújítások, így a konténerek iránti igény is fokozott. Vállalatunknak óriási tapasztalata van a hulladék konténerek kiszállításában. Már több mint 25 éve biztosítjuk a 6. kerületben lévő építőipari és lakossági tevékenységek számára a hulladékokhoz a konténereket.

Összeszokott csapatunk több száz Dózsa György út, Városligeti fasor és Podmaniczky utca körüli megrendelést teljesített az előző években. Magánszemélyek és nagyobb építkezések számára egyaránt biztosítottuk a konténereket. Érdemes időben megrendelni a konténert, hiszen gyakran túlkereslet van, főként a tavasz közepétől az ősz közepéig terjedő időszakban.

A 6. kerület tisztasága számunkra is kiemelt fontosságú, hiszen ez az övezet turisták által az egyik leggyakrabban látogatott övezet. Ponyvákkal fedjük le a konténerek tetejét, hogy a szállítás során ne szórjódjon szét a szemét az utakon.

Az Andrássy út és környékére naponta viszünk konténereket, a társasházak, építkezések és cégek részére. A konténer megrendelése előtt javasoljuk gondolja át alaposan, hová kívánja lerakatni a konténert.

Gyors és egyszerű konténer rendelés – ez a mi küldetésünk! Hulladék konténer szállítás a megrendelés napján! Cégünk a legolcsóbb konténert szállítja a szemét, a zöld hulladék, valamint az építési és bontási hulladék ártalmatlanítására.

Ha bármilyen, az építkezés során keletkező hulladékot, tapétát vagy egyéb törmeléket kell eltávolítani, beleértve a betont, földet, zsindelyt, téglát, követ, kavicsot, bontási hulladékot és egyéb fel nem sorolt hulladékot, hívja diszpécsereinket a +36 30 90 30 300 telefonszámon, vagy adja le megrendelését e-mailben.

Fontos, hogy a szóródó sittet zsákba pakolja!

Mit tartalmaz a hulladék konténeres szállítása?

Cégünk tarifái tartalmazzák a konténer tárolását a kívánt helyen, a megbeszélt időpontra történő kiszállítást, a konténer elszállítását, a sitt professzionális válogatását és kezelését. Természetesen szükség esetén kiállítunk egy átvételi elismervényt, amelyet munkatársunk átad a fizetéskor!

A sitt magában foglalja az építési és felújítási munkák során létrehozott építőanyagokat, lebontott téglákat, habarcsot, apró betondarabokat, hulladékot, építőanyagok csomagolását, ajtók és ablakok kereteit és egyéb építési hulladékokat – inert hulladékok.

Mostanában sok lakó- vagy nem lakóingatlant, házat, épületet, raktárat, raktárt lebontanak vagy átépítenek, és nagyobb mennyiségű sittet szükséges mozgatni és kezelni. Ezt szakmailag megtehetjük egy tanúsítvánnyal, amelyhez egyedi ajánlati árat biztosítunk!

Veszélyes hulladék, és nem szállítjuk el: kátránypapír, pala, palatető, festék, autógumi, hígító, egyéb vegyszerek, olaj, olajjal szennyezett textíliák, rongyok, akkumulátorok, televíziók, telekommunikációs berendezések.

Kérdés esetén hívja ügyfélszolgálatunkat! RENDELJEN konténert a 6. kerületbe akár azonnal!