Konténer rendelés V. kerület

Megosztás

Konténer rendelés V. kerület

Rendeljen konténert tőlünk, akár azonnal! Kedves V. kerületi Érdeklődő! Nálunk olcsó konténer rendelés lehetséges (06 30 90 30 300), a konténer V. kerületi rendelése után akár egy hétig, díjtalanul is Önnél maradhat felár nélkül, mert 1200, különböző méretű konténerünk van.

Konténer rendelés árak Budapesten

Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Konkrét ajánlatkérés, illetve rendelés esetén kérjük, minden esetben kérjen egyedi igényeire szabott árajánlatot telefonon vagy e-mailben központi ügyfélszolgálatunktól!

konténer V. kerület

Konténeres sittszállítás árak köbméterenként:
Konténeres sittszállítás I. kerület       7.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás II. kerület      7.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás III. kerület     7.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás IV. kerület     6.250 Ft-tól
Konténeres sittszállítás V. kerület      6.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás VI. kerület       6.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás VII. kerület    6.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás VIII. kerület   6.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás IX. kerület     6.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás X. kerület      6.000 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XI. kerület     7.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XII. kerület    7.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XIII. kerület    6.500 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XIV. kerület  6.000 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XV. kerület   6.000 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XVI. kerület  5.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XVII. kerület  5.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XVIII. kerület  6.250 Ft-tól
Konténeres sittszállítás  XIX. kerület  6.250 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XX. kerület   6.500 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XXI. kerület  7.500 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XXII. kerület  8.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XXIII. kerület  7.250 Ft-tól
A m3 ár a konténer mérete alapján ettől eltérő is lehet. Az ár nettóban értendő.

Fontos, hogy a szóródásra hajlamos anyagokat zsákolja be. Másik lehetőség, hogy nehéz homogén anyagként a tartály aljára kell elhelyeznünk ezeket a tételeket. Cégünk konténer árai tartalmazzák a konténer tárolását a kívánt helyen, a megbeszélt időpontra szállítást, a konténer elvitelét, a szakszerű átválogatást és a sitt kezelését, lerakóhelyre szállítását a válogatás után. Természetesen szükség esetén kiállítunk egy átvételi elismervényt, amelyet munkatársunk fizetéskor átad!

konténer V. kerület

Kátránypapír, pala, palatető, festék, autó gumiabroncs, festék, egyéb kemikáliák, olaj, olajjal szennyezett rongyok, kendők. Akkumulátorok, televíziók, telekommunikációs berendezések veszélyes hulladéknak minősülnek, ezeket sajnos nem tudjuk elvinni. Természetesen van olyan lehetőség is, ha a fent említett területek valamelyikéből származó hulladékot ártalmatlanítani szeretné. Kérjük, ha szükséges, értesítse diszpécserünket.

Területfoglalás – konténer V. kerület

Cégünk a főváros összes kerületére rendelkezik behajtási engedéllyel, de a szükséges közterület-használati engedélyt az illetékes önkormányzattól Önnek kell megigényelnie. Ha nyilvános helyen kell elhelyeznünk a konténert, az ügyfélnek biztosítania kell a kirakodáshoz szükséges helyet is, ami megfelel két autó egymás mögötti parkolásának.

Felhívjuk figyelmét, hogy a teherautó maga mögött lehelyezi a tárolókonténert, így mindkettőnek helyre van szüksége. Átvételkor a teherautó számára is megfelelő helyre kell szednie a konténert. Kapun keresztüli beálláskor a teherautónak 3 méter szélességre és 3 méter magasságra van szüksége, hogy megforduljon és beálljon a kapu bejáratán át.

Vállaljuk faldarabok, gipsz, kő, törmelék, sitt, tetőcserép, áthidaló elemek, gipszkarton, álmennyezetek, vízvezeték-csövek, cserép, tégla, szigetelés, burkolatok, fémkeretek és rögzítőelemek, beton, fa és fém tartályok szállítását.

konténeres V. kerület

Vállalkozunk tetőcserép, régi tető- és parabolaantennák, bútorok, lakberendezés, ruhák, könyvek, iskolai füzetek, kerékpárok, régi babakocsik, ágykeretek konténeres elvitelére, amelyek felhalmozódva az alagsorban, garázsban, tárolóban, tetőtérben, lakóépületek raktárában vesztegelnek. Szánkó, műanyag edények, ruhaszárító, mosógép, centrifuga és egyéb, hagyatékból megmaradt, már nem értékes tárgyak még a megrendelés napján is elvihetők konténerekkel.

Gazdaságosabb a felgyülemlett vagy szeméttörmeléket egyszerre a konténerbe csomagolni, így az anyagigény kiszolgálása és a szemétszállítás az építkezésről egy szállítással megoldható.

Cégünk hulladékgazdálkodási engedélyének és partnereink kiterjedt, hosszú távú kapcsolataiknak köszönhetően szinte minden hulladéktípus és szállítmány elszállítására lehetőség van Budapest V. kerületének vonzáskörzetében. Hétköznapokon és szombaton igénybe veheti cégünk vagy partnereink szállítási kapacitását Budapest V. kerület közelében.

Szinte minden hulladékfajta szállítása a veszélyes hulladék kivételével megfizethető áron Budapest V. kerületében.

szemetes konténer bérlés vi. kerület

Kézi és gépi rakodású konténerrel házhoz megyünk a Budapest V kerületben, legfeljebb 8 m3-ig. Gondoskodunk fahulladék, fémhulladék, papírhulladék, kerti hulladék, zöldhulladék, építési hulladék és bontási hulladék elszállításáról Budapest V. kerület területén olcsón és gyorsan!

FONTOS! Kérdezze telefonon, hogy szolgáltatásunk vagy partnereink szolgáltatásai jelenleg mikori kiszállítással érhetők el Budapest V. kerületében, mert mindig igyekszünk 1 órán belül kivinni a megrendelt konténert!

Rendeljen telefonon, és megmondjuk, mikorra érhető el a konténerszolgáltatás Budapest V. kerületében.

Konténerszállítási engedélyek Társaságunk rendelkezik minden szükséges engedéllyel és beleegyezéssel, hogy hulladékgazdálkodási tevékenységét Budapest 5. kerületében és más magyar településeken végezze.