Konténer rendelés, konténeres szállítás, sittszállítás Csepel-Belvárosban

Kedvező áron történő konténeres sittszállítás Csepel-Belváros övezetében konténer rendelés, akár azonnal 06-30-944-3839!

Sittszállítás Csepel-Belváros telefonszám: 06 30 944-3839 (reggel 7 és este 8 óra között, minden nap)

sitt elszállítása Budapest Csepel-Belváros

Akciós konténeres sittszállítás Csepel-Belváros régiójában rögtön tudunk indulni, akár munkaszüneti napokon is, gyakorlatilag bármilyen méretű konténert kérhet: 06 30 944-3839!

Szolgáltatások: Konténer rendelésKonténeres szállítás, Konténeres sitt szállítás Csepel-Belvárosba.

Ezért válasszon minket a hulladék konténerrel történő elszállításához:

 1. Szolgáltatásainkat rejtett költségek nélkül nyújtjuk, nem kell tartania borsos munkadíjtól!
 2. Szinte bármikor hívhat minket, reggeltől estig, konténeres szállítás akár szombaton vagy vasárnap is!
 3. Nem kell csoportosítani a hulladékot, pakolhatja a konténerbe ömlesztve is!
 4. A konténert hívása után mindjárt ki tudjuk szállítani!
 5. Több évtizedes tapasztalatunk van, részletesen ismerjük ügyfeleink igényeit!
 6. Nem kívánunk Önön meggazdagodni, azt szeretnénk, ha elégedett lenne, és ajánlana minket a rokonainak is!

Kedvező árú konténeres hulladékszállítás Csepel-Belváros területén 100%-os ügyfél-elégedettséggel. Csepel-Belváros régiójában szinte azonnal megjelenünk az üres konténerrel, vagy hogy elvigyük a tele konténert. Hívjon minket, ha lelkiismeretes partnerre van szüksége, és ha nem mindegy Önnek, hogy kit enged be magához 06 30 944-3839!
Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!

konténer szállítás ügyfélszolgálat Csepel-Belváros

Gyakran ismétlődő kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer kell? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kicsinek bizonyul. Az újabb konténer rendelése indokolatlanul teszi borsosabbá a konténeres sittszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy ránézésre tűnt.
 2. Milyen típusú hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, bővebb információkat a konténer forródróton kaphat: 06-30-944-3839.
 3. Keverve is szabad pakolni a különböző sittet, hulladékot? Igen, így is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja ezeket az anyagokat.
 4. Meddig maradhat a konténer megrakás céljából? A konténer a rendelést követően akár 1 hétig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
 5. Munkaszüneti napon is lehet rendelni konténert? Igen, Csepel-Belváros övezetében ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 18 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan elérhető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
 7. Kis mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kevés hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk ezt.
 8. Saját utánfutóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, kollégáink bevételezik az Ön által behozott hulladékot is.

Akciós konténeres sittszállítás Csepel-Belváros területén hétvégén is, a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténerig elérhető: 06 30 944-3839!

Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Konkrét ajánlatkérés, illetve rendelés esetén kérjük, minden esetben kérjen egyedi igényeire szabott árajánlatot telefonon vagy e-mailben központi ügyfélszolgálatunktól!

konténer rendelés árak Csepel-Belváros

Ipari hulladék elvitele Csepel-Belváros régiójából – hulladékválogató

Konténer bérlés Csepel-Belváros, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer bérlés Csepel-Belváros +36 30 90 30 300.

Minden évben mintegy 150 ezer tonnányi szemetet (pl. zöldhulladék, építési hulladék) átvevő, válogató és továbbító sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is elhozhatja hozzánk a hulladékot például kisteherautón.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, könnyedén elérhető szemétlerakónkban.

A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:

Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy telephelyünkre csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe Csepel-Belváros területén?

 1. Internetes oldalunk készítésének idején 15 konténeres autóval és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket visszatérő megrendelőinek köszönheti, mivel cégünk indulásakor mindössze egyetlen konténeres járművünk és 5 szemetes konténerünk volt).
 2. A tároló konténer megrendelését követő rövid időn belül, de maximum 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt szemetes konténert.
 3. A tároló konténer a szemét rakodása céljából akár 7 napig díjtalanul Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített konténerbe kell raknia. Tekintve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Elektronikus adatbázisunkban percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. Csepel-Belváros egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben több alkalommal kér tőlünk konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
konténeres szemétszállítás Csepel-Belváros

Néhány megszívlelendő tipp a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 • Ha a konténert a portáján belülre kéri, akkor a hulladékokhoz minél közelebbre tervezze a helyét hogy minél kevesebbet kelljen cipekedni. A bejárati kapu szélességét ajánljuk megbeszélni az ügyfélszolgálatunkkal annak biztosítása érdekében, hogy a konténeres jármű garantáltan be tudjon jutni a telekre.
 • Habár védőhálót helyezünk a konténer tetejére szállításkor, ha szóródó anyagokat is pakol a konténerbe, akkor azokat lehetőség szerint a konténer aljára helyezze.
 • Számítógépes kimutatás formájában tároljuk a konténeres sittszállítással kapcsolatos összes részletet, de ha korábban rakja tele a konténert, kérjük, előtte 1 nappal szóljon az ügyfélszolgálatos kollégánknak a korábbi elszállítási időpont miatt.
 • Ha Önnek nincs ideje vagy módja a konténer megpakolására, akkor biztosítjuk a szükséges munkaerőt, és levesszük a válláról a cipekedés terhét.
 • A konténerek között van zárható és lenyitható fajtájú is, ami könnyítheti a szemét pakolását. Ezekről a lehetőségekről kérjük, tudakozódjon az ügyfélszolgálatunkon: (30)-944 3839.
 • Megnyugtató tudnivaló Önre nézve is, hogy engedélyünk lehetővé teszi hulladék befogadási nyilatkozat kiadását, amelynek révén szavatoljuk, hogy törmeléke és szemete nem kerül illegális helyre.
 • Nehezen hozzáférhető helyeken, vagy kisebb hulladékmennyiség esetén a zsákos sittszállítás jön szóba, amellyel zsákonként szortírozva lehetséges a fémhulladék, fahulladék, kerti zöldhulladék, építési törmelék elvitele.
 • Ha nehezebb szemetet helyez a zsákokba, akkor nem szabad telerakni őket, különben nagyon nehéz mozgatni és szállítani őket.
 • Ha tekintélyes mennyiségű zsákot kell felrakni a szállító konténeres kocsira, vagy emeletről, pincéből kell kihordani a zsákokat, akkor a bepakolás összege a helyszíni feltételeknek megfelelő megállapodáson alapul.

>Pénztárcakímélő konténeres sittszállítás!

Akár 1 órán belüli konténeres sittszállítás Csepel-Belváros környékén konténer rendelés 06 30 944-3839!

Hulladéklerakási lehetőség a 17. kerületben lévő sittlerakónkban és konténer rendelés Csepel-Belváros

A Régiakadémiatelepen lévő hulladéklerakónk hulladékkezelési tanúsítvánnyal bír, a beszállított vegyes hulladékból szelektáljuk az építési törmeléket és a különböző összetételű pl. műanyag szemetet.

Központi ügyfélszolgálatunk hívható a +36 30 90 30 300 telefonszámon. Ha honlapunkat mobiltelefonon böngészi, akkor a következő képre koppintva rögtön hívhat is minket.

hulladéklerakó telefon Csepel-Belváros

Korszerű gépsorunkkal szelektált sittet és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba fuvarozzuk. Az újrahasznosítható textil lomot újrahasznosító üzemekbe szállítjuk.

A zöldhulladékot (pl. növényi hulladék) komposztáló telepekre fuvarozzuk.

A lomtalanítás után megmaradt szemetet, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékkezelő üzemünkbe szállítjuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas üzembe fuvarozzuk.

Hulladékválogatónk célja, hogy a megfelelő képzettségű munkatársaink által üzemeltetett lerakónkban a háztartásokban keletkező hulladékokat szortírozza, és a megfelelő pontokra továbbítsa. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának javításában.

Hulladékválogató gépsor munka közben:

Mit veszünk át hulladéklerakónkban Csepel-Belváros vonzáskörzetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet tilos lerakni!

Fahulladék leadása: pl. deszkák, lécek

Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

Építési törmelék: pl. beton, hungarocell hulladék elszállítása, építési konténert is rendelhet tőlünk Csepel-Belváros övezetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Csepel-Belváros körzetében. Ha Önnél a lakásban, a pincében felgyülemlettek a lomok, a szemét, öreg bútorok, könyvek stb., elfogadható összegért megoldjuk ezek elfuvarozását Csepel-Belváros övezetében, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a hulladékátvevő helyünkre.

Papírhulladék átvétele: folyóiratok, könyvek, hullámpapír, kartondoboz

Műanyag hulladék elszállítása: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, táskák

Szemetes konténerben vegyes hulladék: pl. cserép

Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás Csepel-Belváros vonzáskörzetéből – hulladékválogató

Konténeres sittszállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer Csepel-Belváros +36 30 944 3839.

Minden évben mintegy 150 ezer tonna mennyiségű szemetet (pl. zöldhulladék, építési hulladék) befogadó, feldolgozó és továbbító szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is elhozhatja hozzánk a hulladékot például kisteherautón.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén megközelíthető központi telephelyünkön.

A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:

Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Megjegyzés: a hulladékudvarba kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

ÚJDONSÁG!

Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!

konténer fizetés bankkártyával

A szemetes konténer bérlését bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Nem kell előre készpénzt felvennie, fizessen kényelmesen, bankkártyával!

lakossági hulladékudvar Csepel-Belváros

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 1. A weboldal készítésének idején 15 konténeres kocsival és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket visszatérő megrendelőinek köszönheti, mert cégünk indulásakor mindössze egyetlen konténeres autónk és 5 szemetes konténerünk volt).
 2. Az építési konténer megrendelését követő rövid időn belül, de legfeljebb 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt konténert.
 3. A szemetes konténer a szemét pakolása érdekében akár 1 hétig is extra költségek nélkül Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön konténerbe kell pakolnia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Számítógépes rendszerünkkel pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. Csepel-Belváros egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha több alkalommal rendel tőlünk építési konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
zöldhulladék elszállítása Csepel-Belváros

A legjobb árú szemétszállítás Csepel-Belváros régiójában?

Ha a hulladék elszállításának díját is szeretné megspórolni, akkor behozhatja a hulladékválogatónkba is az összepakolt zsákokat.

A szemétszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

A sittszállítás területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

A lomelszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténerrel való szállítás. Amint végzett a konténer pakolásával, értesíthet minket, és azonnal útra kel a sofőrünk.

Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és elmondja, hogy milyen törmelék elszállításáról van szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres sittszállítást érdemes-e megrendelni.

konténeres autó Csepel-Belváros

Hulladékszállítás árak

A lom elszállításának ára nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Bővebb információ a díjakról: Sittlerakási díj

Milyen méretű konténerre van szükség a sitt elviteléhez?

Gyakorta megesik, hogy ügyfeleink nem jól számolják ki az elszállítandó sitt volumenét. Ebből adódóan orientáljuk őket abba az irányba, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb kapacitású építési konténert igényeljenek.

A konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, gyakorlatilag abszolút megfelelő kapacitású építési konténert viszünk Önnek. A hulladékok rakodása lenyitható építési konténer esetén lényegesen praktikusabb, mert egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a sittet.

konténerek méretei Csepel-Belváros

Gyakran ismétlődő kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret végül nem lesz elég. Még egy konténer rendelése fölöslegesen teszi borsosabbá a konténeres sittszállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre tűnt.
 2. Milyen jellegű hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, bővebb információkat a következő telefonszámon kaphat: (30)-944 3839.
 3. Vegyesen is szabad pakolni a különböző sittet, hulladékot? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja a beérkezett hulladékokat.
 4. Meddig maradhat a konténer pakolás végett? A konténer a rendelést követően előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
 5. Hétvégén is lehet kérni konténert? Igen, Csepel-Belváros területén hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan elérhető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
 7. Nagyon kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kevés hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
 8. Saját utánfutóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, kollégáink fogadják az Ön által átadott hulladékot is.

Kedvező áron történő konténeres hulladékszállítás hétvégén is sittlerakónkba a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: 06 30 944-3839!