Konténer rendelés Kerepes

Megosztás

Konténer rendelés Kerepes

Konténeres sittszállítás azonnali szállítással.

Tisztelt Érdeklődő!

Olcsó konténer rendelhető (06 30 9030 300), a konténer rendelés után akár egy hétig, díjtalanul is Kerepes területén maradhat felár nélkül, mert 400, különböző méretű konténerünk van.

Konténer rendelés Kerepes árak

Konténer áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek.

Konténeres sittszállítás árak köbméterenként:
Konténeres sittszállítás I. kerület       7.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás II. kerület      7.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás III. kerület     7.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás IV. kerület     6.250 Ft-tól
Konténeres sittszállítás V. kerület      6.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás VI. kerület       6.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás VII. kerület    6.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás VIII. kerület   6.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás IX. kerület     6.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás X. kerület      6.000 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XI. kerület     7.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XII. kerület    7.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XIII. kerület    6.500 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XIV. kerület  6.000 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XV. kerület   6.000 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XVI. kerület  5.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XVII. kerület  5.750 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XVIII. kerület  6.250 Ft-tól
Konténeres sittszállítás  XIX. kerület  6.250 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XX. kerület   6.500 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XXI. kerület  7.500 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XXII. kerület  8.650 Ft-tól
Konténeres sittszállítás XXIII. kerület  7.250 Ft-tól
Az egység árak a konténer űrméretétől függően eltérhetnek. Az árak nettó árak, áfát nem tartalmaznak.

A konténer ára Kerepesen a XVI. kerületi árak környékén mozognak, pontos tájékoztatásért kérjük, forduljon a kollégánkhoz: 06 30 90 30 300.

Kerepesi konténer rendelés információk

Az árak 2-3 m3 törmelék Kerepes területéről történő elszállítására vonatkoznak, de egy minimális összeggel többért a legnagyobb konténereket is szállítjuk Önnek. Az aktuális ár függvénye az elszállított sitt és törmelék típusának és a rendelés gyakoriságának, valamint mennyiségének.

konténer rendelés Kerepes

Mi kell a konténer megrendeléséhez? Mindössze egy hívás az ügyfélszolgálatunkra! A gyorsan leszállított konténerek űrtartalma 4–8 m3.

  • Válogatott inert: vakolat, beton, tégla, csempe stb.
  • Vegyes háztartási szemét: háztartási hulladék veszélyes hulladék nélkül
  • Lom: régi bútorok, fa, fém stb.
  • Zöld hulladék: gallyak, ágak, levelek, amelyek a kertészkedés során keletkeznek.

Diszpécserünk a pontos címet, valamint a szállítás dátumát és időpontját egyezteti az ügyféllel. A koronavírus okozta helyzet miatt munkatársaink folyamatosan vonalban vannak, és egyeztetnek az ügyfelekkel, hogy segítsenek a szemét, egyéb hulladékok eltávolításában. Konténer szállító sofőrjeink fokozottan figyelnek az előírások pontos betartására (pl. szájmaszk, védőkesztyű használatára), és betartják az elővigyázatossági intézkedéseket.

Gondoskodunk a háztartási szemét, építőanyag-hulladék, csomagolásuk és egyéb nem lebomló hulladékok elszállításáról, válogatásáról és további hulladékkezeléséről egy konténerben, amely családi házak építése és házak felújítása során keletkezik. Cégünk több mint 2 évtizede szállítja a fölöslegessé vált tárgyakat, törött téglákat, betondarabokat és egyéb konténerhulladékokat a lakosság megrendelése alapján.

konténer kerepes

Gondoskodunk a konténer elhelyezéséről és elszállításáról, valamint a hulladék további tisztességes módon történő kezeléséről. Konténereink nyitott elülső részével könnyebb rakni a sittet talicskával. Kérjük, tájékoztassa munkatársainkat a megrendeléséről.

Konténer területfoglalási engedély

Közterületen helyfoglalási engedély megszerzése szükséges pl. a konténer utcai tárolása előtt.

Ha a konténert folyamatosan tölti, és a sofőr azonnal felrakhatja a konténert, nem szükséges foglalási engedély. Vagy a másik lehetőség, hogy van elegendő hely a konténer telken belüli kirakásához.

Ha nincs hely, töltse le a területfoglalási engedélyt: https://www.kerepes.hu/nyomtatv%C3%A1nyok-nyilv%C3%A1ntart%C3%A1sok

Behajtási engedély a 3,5 t-nál nagyobb tömegű járműveknek: https://www.kerepes.hu/sites/default/files/fajlok/Behajt%C3%A1si%20enged%C3%A9ly%20k%C3%A9relem.pdf

Magánterület: magánterületen a teherautónak hozzá kell férnie a kapuhoz (legalább 2,8 m széles és 3,8 m magas behajtási hely kell) és a konténer kirakásához szükséges hely. Ez a hely nagyjából megegyezik azzal, mint ahol 2 autó parkol egymás mellett.

konténer rendelés árak

Szállítható hulladékfajták Kerepesen

Bútor, egyéb fa, műanyag, ruházat, könyvek, egyéb papírok, régi tárgyak, amelyek az évek során felhalmozódtak, feleslegessé váltak, és a tulajdonosuk számára már nem értékesek, már csak útban vannak, és nem akarja vagy nem tudja kidobni őket a többi szeméttel. Általában otthon, a tetőtérben, az alagsorban, a garázsban, az irodában vagy a telken belül keletkezőhulladék.

Nem biztos abban, hogy milyen konténert kell kérnie. Hány és mekkora konténert kell rendelni? Hívja munkatársainkat, hogy segítsenek ebben. ÁFÁS számla: a számlát munkatársaink állítják ki Önnek.

Beérkező áruk: Kérjük, rendeléskor tájékoztassa diszpécserünket igényeiről.

A konténer felvétele és letétele érdekében a konténer előtt 5 méter távolságra van szükség.

Ha nem akarja a konténert saját tulajdonában elhelyezni, akkor időben foglalja le. A konténerszállítás költségeit készpénz nélkül is fizetheti bankkártyával, közvetlenül az alkalmazottainknak történő szállításkor. 4 m3-es konténer, 5 m3-es konténer, 6 m3-es konténer, 8 m3-es konténer: kavics, homok, kavics és termőföld szállításáról Kerepes, Szilasliget, Kistarcsa, Nagytarcsa, Mogyoród, Fót területén is gondoskodunk.

Ügyfeleink magánvállalkozók, kisvállalkozások, önkormányzatok és ipari befektetők. Komplex hulladékkezelési és szállítási megoldásokat kínálunk az összes ügyfélterületen. Társaságunk egyrészt versenyképes árat tud ajánlani azáltal, hogy egyrészt megfelelő logisztikai háttérrel rendelkezik, másrészt ügyfeleinknek nem kell a szállítandó hulladékot átválogataniuk, ezt megtesszük mi helyettük is saját hulladékválogató és újrahasznosító telephelyünkön.

Vegyes konténer bérelhető

Cégünk megfelelő gépekkel és berendezésekkel rendelkezik a hulladék ártalmatlanításához és válogatásához, vállalatuk naponta több száz köbméter szemetet, építési hulladékot és sittet válogat át, amelyeknek majdnem 90% -át így újra lehet hasznosítani. Ha építőanyagot szeretne rendelni (pl. sódert, kúlékavicsot, homokot vagy termőföldet, murvát stb.), akkor a konténer kiszállítása alkalmával egyúttal ezt is ki tudjuk vinni, ezáltal nem kell plusz szállítási díjat fizetnie.

Építési törmelék és sitt elszállítása a legolcsóbban: konténer rendelés Kerepesen és környékén.

Felújítjuk a családi házunkat, ehhez konténert kértem. Rendben megérkezett időre, a sofőr letette oda, ahova kértük. Nagyon örültünk neki, hogy le lehetett nyitni a hátoldalát. Köszönöm a jó tanácsokat is.

Kerepesen és környékén 1996 óta egész évben kiszolgáljuk az építkezéseket + felesleges bontási hulladékot ártalmatlanítunk. Ha kerepesi kertet épít, lebont, felújít, rendet tesz vagy ártalmatlanít, akkor segítünk a keletkezett hulladékok eltávolításában. 23 konténerkocsi 1100 konténer áll rendelkezésünkre, így ha konténert bérel, akár 5 napig is nálunk maradhat, anélkül, hogy napi díjat vagy külön költséget számítana fel. Konténereink 4 m³, 6 m³ és 8 m³ méretűek, amelyek közül az utóbbi 2 típusnak összecsukható hátulja van, így egy talicskával nagyon gyorsan és egyszerűen be lehet őket rakni.

Konténer árak

A konténerek ára Kerepesen mindig alacsony maradhat nálunk, mivel saját hulladékfeldolgozó üzemünk van, ami szintén fontos a környezet számára. Konténer megrendeléséhez hívja telefonos kollégáinkat, akiktől további információkat kaphat, és 1 perc alatt megrendelheti náluk a kívánt méretű tárolókonténert! Sittes konténer bérléséhez egyszerű a teendője: hívjon minket! Rendeljen konténert 1 perc alatt telefonon! A sok konténer miatt akár 5 napig is maradhat a konténer, hogy legyen elég ideje megtölteni.